kızlar daha once uzunca yazmstım olanları bu sefer kısaca anlatym,aldatıldım. yeternce kısa acık ve net sanırım. bide okadar salak bi kızla bana sanırım en cok koyanda bu kız sadce 1 birayla sarhos oldum ayagına yatmıs ve dogal olarak birlikte olmuslar sadce bir kere birlkte oldklarnı ondan once face de tabi benm kapattı diye bildigim eski facende konusuyrlarmıs butun konusmalarıda okudum evet cok acı vericiydi genel olarak erkek arkadasım dalga gecerek konusmus ustelık faceinde ilişkisi var olarak gorunuyrdu ve kız bunu soyle yorumlamıs kuma mı oldum simdi diye yazmıs:S bu kadar da yuzsuz kızlar var allah onlara akıl fikir versinneyse ben bunun faceini ogrendm caldım hersiyi gordum sonra bi guzel onun agzna..tm falan tabi geldi yalvar yakar agladı etti hic yapmadıgı bisy yapıp cıcek faln alms tabi yuzune bakmadım sokakta kaldı karda 2saat almadm iceri cok pisman oldugunu hayatnda bukadr pişman olmadıgını ve bunları yaparkende bu kadr pişmanlık cekebilcgni dusunmedgni soyledi buarada 6 yıldır birlkteyz..herseyi mahvetti suan ona olan sevgimi hissetmiyrm bile ama yasanan koca bi 6 yıl var ha diyince silinmyr ona guvenmyrmama baska herhangi birinede guvenecgmi bi 6 yılımı daha vereblcgmi sanmyrm offf offffff cıkamıyorum kızlar nolur bana gercekten ne yapmam gerektigini soyleyin yakınlarımla paylasamıyrm onun bukadr kucuk dusmesi beni zatn mahvetti bide ne olursa olsun baskalarının gozunde kendimi kucuk dusurmek istemiyrm..
kızlar daha once uzunca yazmstım olanları bu sefer kısaca anlatym,aldatıldım. yeternce kısa acık ve net sanırım. bide okadar salak bi kızla bana sanırım en cok koyanda bu kız sadce 1 birayla sarhos oldum ayagına yatmıs ve dogal olarak birlikte olmuslar sadce bir kere birlkte oldklarnı ondan once face de tabi benm kapattı diye bildigim eski facende konusuyrlarmıs butun konusmalarıda okudum evet cok acı vericiydi genel olarak erkek arkadasım dalga gecerek konusmus ustelık faceinde ilişkisi var olarak gorunuyrdu ve kız bunu soyle yorumlamıs kuma mı oldum simdi diye yazmıs:S bu kadar da yuzsuz kızlar var allah onlara akıl fikir versinneyse ben bunun faceini ogrendm caldım hersiyi gordum sonra bi guzel onun agzna..tm falan tabi geldi yalvar yakar agladı etti hic yapmadıgı bisy yapıp cıcek faln alms tabi yuzune bakmadım sokakta kaldı karda 2saat almadm iceri cok pisman oldugunu hayatnda bukadr pişman olmadıgını ve bunları yaparkende bu kadr pişmanlık cekebilcgni dusunmedgni soyledi buarada 6 yıldır birlkteyz..herseyi mahvetti suan ona olan sevgimi hissetmiyrm bile ama yasanan koca bi 6 yıl var ha diyince silinmyr ona guvenmyrmama baska herhangi birinede guvenecgmi bi 6 yılımı daha vereblcgmi sanmyrm offf offffff cıkamıyorum kızlar nolur bana gercekten ne yapmam gerektigini soyleyin yakınlarımla paylasamıyrm onun bukadr kucuk dusmesi beni zatn mahvetti bide ne olursa olsun baskalarının gozunde kendimi kucuk dusurmek istemiyrm..
pollyanacılık değin ya da günah çıkartmak.zamanında bende beraber olduğum kişiyi aldatmıştım.sonra pişman oldum ve yıllardır aklımdan çıkmıyor.bir kere aldatan bir daha aldatabilirde pişmanlıkla daha düzgün biride olabili.ne olacağını zaman gösterir.belki bende olmuştu.bazı durumları gururma yediremediğimden ilişkimin düzgünlüğünü ispatlamaya çalışma çabasına girmiştim.bununda o kişiyi sevdiğim için böyle olduğunu düşünüyordum.iyi düşünün.
Karşı blokta çok sevdiğim yaşca benden büyük bi arkadaşım var. Nişanlı ve nisanda düğünü var. Kız arkadaşıyla 9 yıldır beraber. Aynı yerde çalışıyolar, aynı okulları bitirdiler falan. Sürekli dipdibeler yani.
2 gecede 1 başka kızla geliyo eve. Beni ilgilendirmediği için 3 maymunu oynuyorum.
Kendisi çok beğenilen biri kız arkadaşıda öyle. Mankenlere taş çıkartır diyebilirim.
1 hafta geçmemiştir konuşmamızın üzerinden.
Konu aşktan sevgiden açıldı.
Öyle konuşuyoruz bana kendini örnek verdi.
O : Aşk biter, tutku biter, heyecan biter, saygı ve sevgi kalır. Bizde ki o hesap dedi.
Ben: Bu aldatmanı gerektirmez ! Neden aldatma gereği duyuyosun o kızların hepsinden daha güzel aradığın herşey var zaten??!
O: Herseyden tatmalıyım bunun için aldatıyorum. Tanımadık ruh, beden, renk blablabla. Herşeyi tatmalı, yaşamalıyım. Ego ve hırs bende ki.B: Yakalarsa nolucak. Okadar emek verdiniz birbirinize.
O: Yakaladı zaten. Bence tahmin ediyodur.
B: Nasıl yaa naptı?
O: Canıma okudu sonra affetti! Ya ilk öğrendiğinde vazgeçicekti, yada böyle devam edicekti. O böyle devam etmeyi seçti. Verilen emeğe ihanet eden ben miyim?
Yaaa işte böyle canım. Bunu neden yazdın dersen bi erkeğin düşünceleri bunlar.
Karar senin.
peki onla hala birlikte misin sence seni affetseydi hersey daha guzel olur muydu ?
hayır değilim ama ayrılan tarafta bendim.bunu dillendirmeyide hiç istemiyorum.hala çok utanıyorum.yaşadığınız gerçekten çok ağır bir olay.bunuda biliyorum.çünkü hem aldattım hemde aldatırdım.ilişkimiz olduğunda gayet iyidi.hatalar biz insanlara mahsus.bu tarz bir durumu hadi tekrar deneyelim dersenizde yoluna girmesi çok zordur.ama bunu çok söylüyorum ama zamanında ilişkiler ve evlilik üzerine çok program izledim ve uzman dinledim.bu sayede ilişkilerdeki hatalarımı gördüm.programda da sziin gibi bayanlarda arıyorlardı ve çok faydalanıyorlardı.kitap ismi önere biliyor muyum
selin özkök karacehennem evlilik sanatı 1 ve 2
ayrıca ilişki sanatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?