2. Bir şans?

Chipzinblack

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
154
3
16
35
İstanbul
Merhaba bayanlar
Uzun zamandır forumda değildim. Tekrar aranıza döndüm. Daha önce konu açmıştım.
Sevgilimle 4 yıldır çıkıyoruz. Şuan ikimizde 19 yaşındayız.
Sevgilim 17 yaşndayken kötü bi kadınla birlkte oldu .daha önce ve daha sonra hiç öyle yerlere gitmedi. Bunu bana 1 ay sonra itiraf etti olay yaşandıktan sonra. Çok büyk bi hüsrana uğradım ayrıldık ve tekrar barıştık. Şuan 19 yaşındayız. Fakat bu olayı ona hatırlattığımda ağlıyo bağrıyo ' ben öyle biri değilim ,sanki o ben değildim' die ağlıyo. 2 ay ayrı kaldık (ayrıldım) bu olayı hatırladığımdan dolayı

Okuldaki arkadaşlarımdan kardeşimden falan bana ulaşmaya çalıştı. Telefonum kapalıydı. Beni görmek için gizlice bana sormadan okuluma gitmiş beni belki görür diye. Kaç kere evimin önüne geldi. Ve sonra yine barıştık

Sorum şu: ben doğru olmayan bir yolda ilerlemek istemiyorm. Onu affetmekle hatamı yaptım ,doğrumu sizce?

böyle bi durumda 2 seçenek vardır

olayı unuttuysan hazmettiysen şayet,kafasına kakmadan devam edeceksin

ha yok unutamıyorum,yediremiyorum hep yüzüne vuruyorum diyosan ayrılacak derslerine bakacaksın

not:sevgilin hakkindaki şahsi fikrim ise
iradesiz bir çocuk baksana 17 yaşında hayat kadını ile birlikte olmuş yani sırf ergenlik dürtülerini bastıramadığından,bence ondan bi cacık olmaz,tabi bu benim fikrim

Bende bu durumlara hiç hoşgörülü yaklaşamam. Ama 17 yaş tam ergenlik hatalara düşme yaşı. Eminim her erkek o yaşlarda çeşitli hatalara düşmüştür. Şimdi bu durum artık tamamen senin hislerinle alakalı bir durum. Ben bu konuyu geçmişe gömebilirim, bu ilişkiyi hala istiyorum dersen devam etmelisin, ama yapamıyorum dersen zaten direkt yapman gereken belli ayrıl.

15 yasında çıkmaya başlamışsınız. Ne bekliyorsun ki ? Affedip affetmeme konusunda bir şey diyemem ama onun daha çok hata yapacağını söyleyebilirim.

Bence seviyosan kafasına kakmadan devam et. Evet bu büyük bi hata ama 17 yaş bu. Erkeklerin arasında dönen muhabbetleri hepimiz biliyoruz, kaç yaşına gelmiş hala "milli" olmamış diye dalga geçen mi ararsın, hep beraber geneleve giderken "ben gelmem" diyen arkadaşı dışlayan, eşcinsel olduğunu yayan mı...
Çok küçük olduğu bir yaşmış sonuçta. Aranızda cinsel beraberlik varsa affet diyemem. Ama yoksa bence affetmelisin, tabi ipleri iyice eline alarak.

Evt o yaşlarda birçok erkek bu hatayı yapmıştır. Eğer ben onla çıkmadan öncede bunu yapsaydı yine ona bunu hatırlatırdım. Çünkü benm için hassas bi konu. Küçük yaştaydı o zaman zaten arkadaşları zoruyla gitmişler iğrenç

Seni anlıyorum kuzum ben de senin gibi düşünüyordum eskiden. Ama daha önce cinsel beraberlik yaşamış olması inan ki önemli bir şey değil. Tabi ki genelev gibi bir ortamda bunu yaşamış biriyle olmamak gibi bir prensibin olabilir. Ama bana kalırsa mantıklı olan ne erkek tarafının ne de kadın tarafının geçmişleri kurcalamaması. Sonuçta hiçbirimiz birkaç ay sonra, hatta birkaç gün sonra hayatımıza kim girecek bilmiyoruz. Bunu kafana takmamayı öğrenirsen çok daha mutlu olursun. Bence yeni bir sayfa aç, bunu da ona söyle ve bu konu hiç olmamış gibi davran(tabi ki onunla devam etmek istiyorsan). Emin ol daha huzurlu hissedeceksin.

Ayrıl demek kolay. İlk defa ayrı kaldık 2 ay. Ne o beni ne ben onu görmedm,konuşmadık. Kardeşimi görmüş onla konuşmuş ağlamış,arkadşlarımı telinden defalarca aramış ' bensiz mutlumu? Bensiz gülüyomu? Başka birinimi seviyo ' die. Bende habersiz akşam sınıfa gidip oturduğum sırada ağlamış.
Kar yağdığı gün tam 3 saat penceremin önünde bekledi. Bende gördüm. Ama telefonlarına cevap vermedim. Bu olay yaşandığında zaten onu terketmiştim. Okulda bayılmıştı eve götürdü ailesi. Daha neler neler
Napıcağımı bilemiyorum. Ailem onu kabul etsin die tekrar üniversite sınavlarına hazırlanıyo. Aslnda çok güzel bi devlet ünv. Çok güzel bi bölüm okuyodu. Şuan daha iyi şartlara gelmek istiyo,ailem onu kabul etsin die.
Napıcağımı bilmiyorum. Bu insan beni seviyomu ,takıntı halinemi getirdi bilmiyorum.
Ne zaman terketmeye kalksam ağlamaya başlıyo ' beni terktme ' die bağrıyo telefonda

Kafama takmamaya çalışıyorum alştım artk. Benm için hayırlısını istiyorum sadece. Ve o benm için hayırlımı bilmiyorum. Yanlış biriyle beraber olmaktansa hiç kimseyle çıkmam daha iyi. Bilmiyrum yaa off. Doğru insan olduğunu bilsem takmıycam bu konuyu Sadece yanlş insana 2. Şans vermek istemiyorm

17 yaş.. Çocuk sayılır, arkadaş çevresi de etkili tabi ki.. Kendi kendine gidip gidip seni aldatmamış.. Arkadaşlarının etkisinde kalıp çok önce öyle bir hata yapmış.. Ben abarttığınızı düşünüyorum.. 25 yaşındaki insan yaparsa bilerek yapar.. Ama ben bunu 17 yaşındaki bir gencin hatası olarak görüyorum.. Unutulmayacak birşey yok.. Unutamıyorsanız ayrılın.. Ayrılmayacaksanızda kendinize de, arkadaşınıza da zehir etmeyin hayatı.. O sizin için çabalıyormuş, Sizde geçmişe takılmayın ve ona destek olun derim..

Haklısınız. Bir kere kızgınlıkla ' bende sana aynı şeyi yaşatıcam ,yksa senle çıkmam ' dedim( öyle birşey yapçağım yok tabi)
O ' beni çok üzersin ama kabul ediyorum ne kadar içim yansada ' demişti

Hep aldatma konularına ayrıl demişimdir aldatmanın affı olmaz demişimdir ama ben sevgilinin seni cidden sevdiğine inandım, arkadaşlarını iyi seçsin derim ve sen de bu konuda ona destek ol. Bir şans vermişsin zaten madem devam ettir eğer dediği gibiyse zaten yapmayacaktır

O arkadaşlarıyla o günden sonra bir daha görüşmedler zaten. Biraz içimi rahatlattınız

O da abartmış yahu.. Bence siz Çocukluk diyin geçin.. Mutlu olmanıza bakın, ileriye bakın.. Seviyorsanız, ayrılmak istemiyorsanız neden geçmişi düşünüyorsunz ki, bu sadece size ve ilişkinize zarar verir.. Başka da bişeye yaramaz.. Gülün eğlenin.. Sevdiğiniz kişi tarafından seviliyorsunuz kıymetini bilin..Anı yaşayın..

O arkadaşlarıyla o günden sonra bir daha görüşmedler zaten. Biraz içimi rahatlattınız

İlişkileri genel geçer kurallara göre yaşamamak lazım istisnalar olabilir, ne güzel onlarla bağı da kopmuş 2 yaş da atmış biraz daha olgunlaşmıştır o yaşlarda erkekler kendilerini arkadaşlarına kanıtlamak için yanlış şeylere sürükleniyorlar arkadaş baskısıyla. Tek diyeceğim ilişki yaşamadan önce bir kontrolden geçsin ne olur ne olmaz

Bence sevgiline bir mesaj at konuşmak istediğine dair karşılıklı oturup konuşun, bir daha böyle bir şeye asla göz yummayacağına dair ikna et onu zaten bu pişmanlıkla yapacağını da sanmam o yaşları geçmişsiniz artık

sen bu konuyu 4 deil 40 sene geçsede unutmuycaksin gibi duruyor burdan bakinca
o yuzden ikinizide uzmeye gerek yok devam ederek bence ..

bence 2.şansı iyi ki vermişsin herkes Hata yapar sonuçta söylemese nerden bilecektin ki dürüstlükte önemli pişmanlık ta bi insan Saklarsa yaptığını daha Sonradan pişmanım demesin. Eğer söyledise bi kere daha şans ver eğer affedemem hazmedemiyoRum diyosan da ayrıl ikisi bi arada olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…