- Konu Sahibi Chipzinblack
-
Seni anlıyorum kuzum ben de senin gibi düşünüyordum eskiden. Ama daha önce cinsel beraberlik yaşamış olması inan ki önemli bir şey değil. Tabi ki genelev gibi bir ortamda bunu yaşamış biriyle olmamak gibi bir prensibin olabilir. Ama bana kalırsa mantıklı olan ne erkek tarafının ne de kadın tarafının geçmişleri kurcalamaması. Sonuçta hiçbirimiz birkaç ay sonra, hatta birkaç gün sonra hayatımıza kim girecek bilmiyoruz. Bunu kafana takmamayı öğrenirsen çok daha mutlu olursun. Bence yeni bir sayfa aç, bunu da ona söyle ve bu konu hiç olmamış gibi davran(tabi ki onunla devam etmek istiyorsan). Emin ol daha huzurlu hissedeceksin.Evt o yaşlarda birçok erkek bu hatayı yapmıştır. Eğer ben onla çıkmadan öncede bunu yapsaydı yine ona bunu hatırlatırdım. Çünkü benm için hassas bi konu. Küçük yaştaydı o zaman zaten arkadaşları zoruyla gitmişler iğrenç
Seni anlıyorum kuzum ben de senin gibi düşünüyordum eskiden. Ama daha önce cinsel beraberlik yaşamış olması inan ki önemli bir şey değil. Tabi ki genelev gibi bir ortamda bunu yaşamış biriyle olmamak gibi bir prensibin olabilir. Ama bana kalırsa mantıklı olan ne erkek tarafının ne de kadın tarafının geçmişleri kurcalamaması. Sonuçta hiçbirimiz birkaç ay sonra, hatta birkaç gün sonra hayatımıza kim girecek bilmiyoruz. Bunu kafana takmamayı öğrenirsen çok daha mutlu olursun. Bence yeni bir sayfa aç, bunu da ona söyle ve bu konu hiç olmamış gibi davran(tabi ki onunla devam etmek istiyorsan). Emin ol daha huzurlu hissedeceksin.
17 yaş.. Çocuk sayılır, arkadaş çevresi de etkili tabi ki.. Kendi kendine gidip gidip seni aldatmamış.. Arkadaşlarının etkisinde kalıp çok önce öyle bir hata yapmış.. Ben abarttığınızı düşünüyorum.. 25 yaşındaki insan yaparsa bilerek yapar.. Ama ben bunu 17 yaşındaki bir gencin hatası olarak görüyorum.. Unutulmayacak birşey yok.. Unutamıyorsanız ayrılın.. Ayrılmayacaksanızda kendinize de, arkadaşınıza da zehir etmeyin hayatı.. O sizin için çabalıyormuş, Sizde geçmişe takılmayın ve ona destek olun derim..
Hep aldatma konularına ayrıl demişimdir aldatmanın affı olmaz demişimdir ama ben sevgilinin seni cidden sevdiğine inandım, arkadaşlarını iyi seçsin derim ve sen de bu konuda ona destek ol. Bir şans vermişsin zaten madem devam ettir eğer dediği gibiyse zaten yapmayacaktır
Haklısınız. Bir kere kızgınlıkla ' bende sana aynı şeyi yaşatıcam ,yksa senle çıkmam ' dedim( öyle birşey yapçağım yok tabi)
O ' beni çok üzersin ama kabul ediyorum ne kadar içim yansada ' demişti
O arkadaşlarıyla o günden sonra bir daha görüşmedler zaten. Biraz içimi rahatlattınız
Evt o yaşlarda birçok erkek bu hatayı yapmıştır. Eğer ben onla çıkmadan öncede bunu yapsaydı yine ona bunu hatırlatırdım. Çünkü benm için hassas bi konu. Küçük yaştaydı o zaman zaten arkadaşları zoruyla gitmişler iğrenç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?