2.ci Buluşmada Eve Çağıran Erkek

Boşver canım, Niye üzüyorsun kendini. O kim ki ? Kimler çıkacak karşına. İnşallah değerini bilen biri çıkar karşına.
İnşallah canım.Hayırlısı çıksın beklerim ben.Bu üniversite ortamlarındaki ilişkilere inancımı kaybetmeye başladım ben.

Sevişmek istiyorsan git
Buna katılıyorum yoksa şule çet'i hatırlatalım kız sadece istemedi diye hem tecavüz edip hep aşağı attılar daha yeni tanıdığına bırak yıllarca tanıdığına bile temkinli yaklaşıcan devir öyle bi devir.

Bende iyi niyetle düşündüm.Çünkü sevmek sevilmek biz kadınların hassas noktası.Instagramı dondurdum okul süresince.Hayırlısını diledim.Birde başıma bir şey gelse yanımda ailem de yok.Dünyanın binbir türlü hali var.Ben biraz olaylara şüpheci yaklaşırım sonuçta ne olacağı belli değil.Geçmiş olsun.
Çok şükür ben de zarar görmeden kurtuldum. Diğer kızlar bile bile teslim oluyorlar ne diyeyim Allah herkese doğru yolu göstersin.

Siz de anlamışsınız normal olmadığını. O yüzden hiç muhatap olmamanız daha iyi olacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Öyle erkekler en sonunda temiz kız arayışına gircekler ve eminim ki onları hiç haketmeyen iyi kızlarla evlenip onların hayatını karartcaklar.
Keşke kendileri gibi abazan bir hemcinsimle evlenseler de mutlu mesut yaşasalar.Tecavüze uğrayan bile var.Bende uğrayacaktım tuttu kollarımı zayıf biriydi ben kilolu olduğumdan ittirdim onu.Şikayet etseydim keşke.Giderken de küfür etti bana sevgili maskesine bürünmüş bir karaktersizdi.

Keşke kendileri gibi abazan bir hemcinsimle evlenseler de mutlu mesut yaşasalar.Tecavüze uğrayan bile var.Bende uğrayacaktım tuttu kollarımı zayıf biriydi ben kilolu olduğumdan ittirdim onu.Şikayet etseydim keşke.Giderken de küfür etti bana sevgili maskesine bürünmüş bir karaktersizdi.
Allah kurtarmış sizi. Neyseki aklı başında bilinçli birisisiniz. Maalesef maymun iştahlı hemcinslerimizde efendi, aile babası erkeklerle evlenip bir de instagramda mutluluk pozları veriyorlar. Dünya adil değil ki herkes hakettiğini bulsun.

Çakma ıssız adam. :KK53:
"Ben Ada'ya benzemem hayatını kaydırırım yolunu bulamazsın" de. :KK8:
Essekten düşmüşe çevir gerzek Alperciği!

Allah kurtarmış sizi. Neyseki aklı başında bilinçli birisisiniz. Maalesef maymun iştahlı hemcinslerimizde efendi, aile babası erkeklerle evlenip bir de instagramda mutluluk pozları veriyorlar. Dünya adil değil ki herkes hakettiğini bulsun.
Aynen hemcinslerimizin bazıları da az değil.Allah herkese hayırlı bir ilişki nasip etsin.Bu mesajımı okuyan hemcinslerime de tavsiyem daha tam anlamıyla tanımadığı erkeklerin evine gitmesinler, evlerine çağırmasınlar.Ben iyi niyetle düşünüp davet etmiştim.Dışarda istediği gibi davranamıyorlar tabi.Bu çocukta bu konulara girmediği için iyi niyetli diye düşünmüştüm ama Allah gerçek yüzünü gösterdi.Trip attı birde.

Gerçekten bu kadar saf misiniz niyeti ne diye buraya yazacak kadar bazen sırf dalgasına birilerinin buraya birseyler yazdığını düşünüyorum çünkü niyeti o kadar açık ki şüpheye dusucek düşünecek bir durum yok yani bunda

Evi temizletecektir o sana. İşten kaçma diye gel temizlik yap diyemiyordur😜 Nasıl desin camımı sil küf tutmuş mutfağımı temizle filan ahahahaha saf mısın kuzum niyeti çok belli işte. Ateş olmuş su arıyor. Salla gitsin. Ciddiye bile alma.

Back
X