2.ci cocuk

MasaAllah cani m tam 2 yaş olcak sanırm
Aslında guya bnde öyle istiyodm ama cesaret edemedm birtürlü

Nerdeyse 3 yaş olacak canım bnce cok guzel zamanda olmuss

Iki oglum var. Buyuk oglum 16 aylikkem ikinciye hamile oldugumu öğrendim. Simdi buyugu 3.5 yasinda kucugu 19 aylik. Zor degilmi cok asiri zor ama insan alisiyor illaki Size sunu da soyliyim uykuyu unutun valla ben unuttum.

Iki oglum var. Buyuk oglum 16 aylikkem ikinciye hamile oldugumu öğrendim. Simdi buyugu 3.5 yasinda kucugu 19 aylik. Zor degilmi cok asiri zor ama insan alisiyor illaki Size sunu da soyliyim uykuyu unutun valla ben unuttum.
Son sözünüz cok can alıcıydı
Tecrubenize dayanarak sizce en erken nezaman olmali

bence ilk çocuk 3 yaşını dolurmuş olmalı 2. doğduğunda şu 2 yaş sendromu mutlaka atlatılmış olmalı yoksa çokk zor benden tavsiye

2 yaş bitince sendromda bitiyomu gercekten
Kizm 20 aylik olacak şimdiden başladı sanki 2 yaş sendromlari bi tripler ağlamalar
çocuğa göre değişiyor canım kimisi çabuk atlatıyor kimi çocuk çok zor atlatıyor uzun sürüyor bu süreç içindeyken bence kızınıza da size de çok zor olur yine de siz bilirsiniz

Sizinde ideal bence nasl zor mu ilki büyük olsa bile
Bence daha iyi oluyor inanın oğlum bana yardım ediyor kızım uyutur ken sallıyor banyo yaptığı ken suyu döküyor büyük olması avantaj mesela cisi ni kendi yapıyor yemeğini kendi yiyor ben sadece kızımla ilgileniyorum kendi oynuyor beni hic üzmüyor oglusum

MasaAllah canm cok rahattır bnde bekleyebilirim insaAllah kızımın buyumesini

Siz cok zorlanmazsinz tahminmce ilki baya büyümüş çünkü
Insallah cnm bence nacizane fikrim tabiki ikinci cocuğu düşünmek için ilkin biraz kendını kurtarması lazım bızım mesela bez sorunumuz yok tuvaltını kandı halledıyor yemegını kendı yıyor bunlar cok onemlı

Haklısın onları kendinin yapması anneye büyük rahatlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…