2.ci cocuk

Iyi cesaret valla MasaAllah bi bana gelmiyo o cesaret
Hayırlı vakitte olsun inşaAllah ya
Eger hamileliğin rahatsa hiç düşünme bekleme. Benim berbat geçtiği için mecbur bekledim korkudan :) aman kızz ne kadar zor olabilir ki Allah güç verir az da relax olmak lazım :)

Doğru diyosunuz Allah yardım eder hersekilde
Yaşım 22 kizim da akıllı cok şükür sanırm cok beklemem çünkü hep aklımda niyeyse

Oooo aramızda 10 yaş var bacım ya hayli hayli yaparsın senin enerjin benden daha fazladır şimdi niye korkuyosun bu kadar
Ama senin yaşında olsaydım ben beklerdim acelesi yok nasıl olsa küçüksün daha ...kızınla biraz gezip tozun tadını çıkarın ne güzel gencecik yaştasın 2.si olunca şimdiki gibi fırsatın tabi olmayacak kısıtlanacaksın illaki büyüyene kadar...
Ama içinde çok çocuk aşkı varsa sen bilirsin tabi hakkında hayırlısı olur inşallah

Iste herkes bunu diyo cevremdeki
Icimde istek cok ama cesaret yok
Bakalim mevlam nezaman nasip ederse ozaman cesaretini verir inşaAllah

Eger hamileliğin rahatsa hiç düşünme bekleme. Benim berbat geçtiği için mecbur bekledim korkudan :) aman kızz ne kadar zor olabilir ki Allah güç verir az da relax olmak lazım :)
Kızımda hamile oluğumu bile bilmedm desem yeridir sadece 2 hafta sabah bulantim oldu okadar bide bel ağrım onun dışında gayet normaldm
Ama her gebelik bir olmuyo 2.cide öyle rahat olur inşaAllah

Kızımda hamile oluğumu bile bilmedm desem yeridir sadece 2 hafta sabah bulantim oldu okadar bide bel ağrım onun dışında gayet normaldm
Ama her gebelik bir olmuyo 2.cide öyle rahat olur inşaAllah
Benim ikisi de berbat hergün serum alıyorum hala çünkü hep kusuyorum. Bak ona ragmen diyorum ki madem kolaydı hiç korkma inan cocuk bakmak daha kolay hamilelikten :)

Benim ikisi de berbat hergün serum alıyorum hala çünkü hep kusuyorum. Bak ona ragmen diyorum ki madem kolaydı hiç korkma inan cocuk bakmak daha kolay hamilelikten :)
Ay cok zor Allah yardımcınız olsun düşünemiyorum sürekli bulantı olduğunu Allah muhafaza
Ağustosta 2 yaş oluyo kizm 2 yaşından sonra başlarım herlde

Öncelikle herkese merhaba,

Benim 31 aylık bir oğlum var. Ve şu an ikinciye kızıma hamileyim 6. ayımın içindeyim. 26 yaşındayım. Temmuz sonu gibi doğum olacak inşallah, oğlum o zaman 34 aylık olacak. Bizimkisi planlıydı, isteyerek oldu. Daha oğlum yaşına girmesine yakın düşüncemiz oluştu ve çok şükür kızımız da yolda :) ben bir de çalışıyorum. Oğluma babaannemiz bakıyor, bi aksilik olmazsa kızımıza da bakacak. Oğlanı kreşe vermeyi düşünüyoruz, olmazsa biraz daha büyüyünce zaten anaokuluna gidecek.

Hamileyken şu ana kadar fazla zorlanmadım, bir tek oğlumu yıkarken zorlanıyorum diyebilirim. Ama onun dışında bütün işlerimi görebiliyorum hala. Oğlumun bebekliği çok zor değildi sadece ilk 4 ay gaz sorunu yaşadık ama sonrasında çok şükür uyumlu bir bebekti, şu anda da mantıklı konuşunca söz dinler çoğunlukla.

2 hamileliğimi kıyaslarsam ilk hamileliğimde sanki hamile değil gibiydim fiziksel olarak çok rahattım, 1-2 hafta sabah bulantılarım olmuştu o kadar. Ama kızımda aşırı bulantım oldu, çok fazla mideme dokunan şeyler (havuç, taze soğan, lahana vs.) keşfettik. Oğlumda toplamda 16,5 kilo almıştım ama kızımda çok fenayım daha şimdiden 14 kiloya yakın aldım. Biraz uzun oldu ama benim söyleyebileceklerim bunlar. Kardeş sevgisi çok güzel bir duygu, kendini hazır hissettiğinde durma derim, sevgiler

Merhaba cok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdgniz için
Allah bagislasin evlatlarınizi inşaAllah
Yaş farkları tam ideal bnce heleki uyumlu bi çocuksa cok sanslisnz bnce
Rabb'im banada hayırlı vakitte nasip etsin inşaAllah

Merhabalar kızım 6 yaşında kardeş istemiyor.Ama bende 3 yıldır tedavi oluyorum kardeşi olunca çok seveceğini biliyorum.Istek varsa beklemeyin zaten ne zaman olacağını bilemeyiz verecek olan Allah çocuk berekettir bence beklemeyin :)

Rabb'im hayırlı sağlıklı nasip etsin inşaAllah
Evet Allah ne zaman nasip eder bilmiyoruz ilk kizmda 7 ay sonra olmuştu belki 2.cicdede bekliycez
Hayırlı vakitte olsun inşaAllah

Rabb'im hayırlı sağlıklı nasip etsin inşaAllah
Evet Allah ne zaman nasip eder bilmiyoruz ilk kizmda 7 ay sonra olmuştu belki 2.cicdede bekliycez
Hayırlı vakitte olsun inşaAllah
Zamanı gelince Allah veriyor.Tek çocuk zor, 2 yaş ideal bekleme canim

Zamanı gelince Allah veriyor.Tek çocuk zor, 2 yaş ideal bekleme canim
Onumzdeki ay olursa aralarında 29 ay olmus olacak yani tam 2 yas 5 ay
Bi yanimda 2 yaşını doldurmasını bekle diyo bilemedm cok gitgel yaşıyorum

seni çok iyi anlıyorum. Benim mastır oldu hastalanmıştı emdiğinde o ağız içindeki mikrop mastır olmasına neden oldu. Bir hafta antibiyotik kullandım (

Büyük oğlum 21 aylıkken hamile kaldım. Tavsiye etmiyorum çünkü hem sütten kesmek zorunda kaldım hem 2bebek birden bezliyorum şuan. Ayrıca küçüğü doya doya sevemiyorum bile.
Bence büyük çocuk kendine yetecek kadar büyümeden ikinci çocuk olmamalı.
Hem hamileliğim çok zor geçti hem bebek doğunca ben tahammülsüz oldum. Yine benim annem ve eşim sağolsun çok yardım ettiler ama destek olacak kimse yoksa imkansız yani...

Aralarında 30 ay var ozaman tam 2.5 yaş
Benmde bu ay olursa misal 30 ay oluyo ozaman biraz daha beklemeli
2.5la 3 arasında ne varki diyodum

Aralarında 30 ay var ozaman tam 2.5 yaş
Benmde bu ay olursa misal 30 ay oluyo ozaman biraz daha beklemeli
2.5la 3 arasında ne varki diyodum

Ya illa ki her çocuk farklıdır ama emiyorsa ve bezliyse acele etme canım ilkine iyice doy. Benim oğlum haziranda 3 yaşında olacak şuan bile erken aslında ben ilki 2 senede oldu diye ikinci hemen olmaz diye korkup acele ettim. Bir şekilde büyüyor ama anne olarak çok yıprandım

Emmiyor canm ama dediğin gibi anne çok yıpranır aslında kizim akıllı ama uyku cok can alıcı bi noktam uykumu almazsam sınırlı oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…