2.ci cocuk

5 ay daha beklersem benmde 34 ay oluyo
Tuvaletini öğrendmi? Konusmasi nasl akıcı konusuyomu? Yemeğini kendimi yiyo canm
Çokmu soru sordum ne
26 aylıkken tuvalet sorunu kalmamıştı ama kakasını yapmaktan korktuğu üç ay bezine yaptı ama kardeşi doğduğun da tuvalet kendi odasında uyuma kendi yemeğini yeme akıcı konuşma sorunlarımız yoktu güvenli bi sitede de oturuyoruz yazları hep bahçedeler arkadaşları var biz annelerde sırayla bakıyoruz benim bebeğim haziran doğumlu sağolsun komşular o yaz çok ilgilendi çok güzel atlattık bize oğlum uyumlu bi çocuk o yüzden zorlanmadık babayla da iletişimi güzel eşimde akşamları hep götürdü

Ya MasaAllah sansliymissinz darisi bana inşaAllah hayırlı vakitte ♡♡♡

Benimde 2.ye 15 günüm kaldı 1.cisi 22aylık :)
Birde bir sorum olacak 2haftadır gribim bir türlü atamadım mikrobu. Beni perişan etti. Yardımcı olacak var mı çok sıkıntı çekiyorum şu saat olmuş yatamadım (

Önünde daha çok haftanın varken sütten kesmelisin benim gibi perişan olma. Benimki halen eli kazakta ama vermiyorım bilseydim başta keserdim . psikolojik olarak bağımlı oluyorlar

Çok geçmiş olsun canm bol bol c vitamini al inşaAllah
Ilk çocuğun akillimi zorladın mi hamileyken

Önünde daha çok haftanın varken sütten kesmelisin benim gibi perişan olma. Benimki halen eli kazakta ama vermiyorım bilseydim başta keserdim . psikolojik olarak bağımlı oluyorlar
Şu an bağımlılığı var, uyurken hasta olduğunda, dis dönemi emme sıklığımız artıyor. Oğlumla aramdaki bağa da olumlu katkı yaptığını düşünüyorum çünkü bu iki yaş sendromu geçişinde bir rahatlama yöntemi onun için. Elbet çok zorlandığım zamanlar olacak ama emzirmenin zararından çok faydası olduğunu düşünüyorum. Su an kolostrum sütü var hastalıkları bile ilaç kullanmadan atlatiyoruz. O yüzden bıraktırmayı düşünmüyorum. Ama dedigin gibi belli bir aydan sonra bebeklerde bağımlılık oluyor meme konusunda..

Bende 2.ye hamileyim oğlum 19 aylık
İnşaAllah 2.si doğduğunda 27 aylık olacak benimde korkularım var ama bakanlar nasıl bakıyor bizde bakarız Allah'ın izniyle... Elbet öyle saatlerce uyuyamicaz ama günde 2-3 saat uyusam bile yeterlidir ilk aylar biraz sıkıntı yaşarız ama biraz büyüdüğü zaman ikisi beraber oynarlar bizde o zaman işimizi gücümüzü rahat rahat yaparız sıkılmamış olurlar benim oğlum tek başına daha şimdiden sıkılıyor... Bana genelde çevredeki herkes ' zamanlama çok güzel olmuş beraber büyürler ' diyor...bence ilerki zamanlarda iyiki olmuş diyeceğiz aralarında fazla yaş farkı olmayınca daha iyi anlaşırlar ilgi alanları falan ortak olur .. hiç sıkıntı etme genciz çok şükür sağlığımız yerinde şimdi bakmicazda ne zaman bakıcaz? Yaş ilerledikçe o zamanda sağlık sorunlarımız başlar o zaman daha zorlanırız
Benim 2 ablam var biriyle aramızda 2 yaş var abla bile demem çok iyi anlaşırız arkadaş dost gibiyiz maaşallah... Allah yardım eder
Kimseye gücünün yettiğinden fazlasını yüklemez

Böyle yazılar görünce de hemen olsun istiyorum
Evet olumlu yani bencede cok olur
Ama hayatm cok kısıtlanır diye korkuyorum
Eşim gezmeyi vs cok sevmez hep kızımı bahane ediyo nereye gidecez çocukla durmaz diye
2.ci olursa hepten götürmz biyere diye korkuyorum bi yandanda

Oglum 2.5 yaşında 13 haftalık hamileyim :) ne bilim hiç korkum yok :)
Sizinki büyümüş çünkü bnmki belki daha 1.5 yaşını yeni geçti
2.5 olsa bnde korkmazdmm
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah

Sizinki büyümüş çünkü bnmki belki daha 1.5 yaşını yeni geçti
2.5 olsa bnde korkmazdmm
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
Oğlum cok fena teyzesi :) tanıyanlar iyi cesaret diyor :) aslında 1 yaşında keşke olsaydı valla rahatlığa alışmadan :)

Hiç oraları düşünme düşünürsen zaten sürekli bir engel çıkar benim eşimde tam tersi gezmeye bayılır o ister sürekli ama ben frenlerim geçen sene oğlum daha 9 aylıkken eşimin memleketine gittik hemde 2 defa...
Ona göre engel değil çünkü ama şimdi 2 çocukla gidemeyiz çok bekler
Şöyle düşün bide farzedelim 1 sene daha bekleyeceksin kızın yine o zaman çok büyümüş olmayacakki yani neticede bebeğinle yine uğraşacaksın...
Ben şuan 32 yaşındayım doğana kadar inşaallah 33 olucam ben bu yaşta başedebilirim diyosam sen benden küçüksen seen hayli hayli yaparsın yaş genç olunca daha fazla enerjin oluyo...ama yaş ilerledikçe uğraşmak daha zor... Ben birazda yaşımdan dolayı olsun istedim 35'e gelmek istemedim
Bende normalde rahatıma düşkünümdür ama Allah o gücü veriyor inanki. Kime sorsam böyle diyolar. Analarımız peşpeşe nasıl büyütmüşler hemde o zor koşullarda ellerinde bezleri yıkayarak sürekli elektrik yok su yok...
Bizim Allah'a şükür imkânlarımız var en azından onlar gibi olsaydık asıl isyan bayrağını çekerdik ama onlar bile çekmediyse demekki Allah gerçekten güç sabır veriyor

Doğru diyosunuz Allah yardım eder hersekilde
Yaşım 22 kizim da akıllı cok şükür sanırm cok beklemem çünkü hep aklımda niyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…