2.ci cocuk

Emmiyor canm ama dediğin gibi anne çok yıpranır aslında kizim akıllı ama uyku cok can alıcı bi noktam uykumu almazsam sınırlı oluyorum

Çok şükür ikinci bebeğim uyumlu oldu da iyi kötü idare ediyorum canım kolik filan olsa bitmiştim uyku gerçekten çok önemli. Benim hala büyük çocuğumun uyku düzeni yok ama babası ilgileniyor geceleri onla.

Allah kolaylık versin inşaAllah canm
Genelde öyle diyolar 2.ci akıllı oluyo diye ama bellide olmaz
Rabb'im banada hayırlı vakitte nasip etsin inşaAllah

Allah kolaylık versin inşaAllah canm
Genelde öyle diyolar 2.ci akıllı oluyo diye ama bellide olmaz
Rabb'im banada hayırlı vakitte nasip etsin inşaAllah

Amin canım inşallah en hayırlı vakitte olsun tabi ki çok güzel bir şey kardeş bir sarılmalar gülüşmeleri her şeyi unutturuyor...

Kızım 1 yaşında. Ben 4 sene daha düşünmüyorum 4-5 yaşına bir gelsin. Şuan tam ilgi beklediği dönem. Bende ideali 4 yada 5

Amin canım inşallah en hayırlı vakitte olsun tabi ki çok güzel bir şey kardeş bir sarılmalar gülüşmeleri her şeyi unutturuyor...
Amin canimm öyledir tabikiii bence ilerde iyiki dersin suan zorlansnda bitecek zorluklar
Oyun arkadaşı olacaklar sende keyfine bakcksin

Kızım 1 yaşında. Ben 4 sene daha düşünmüyorum 4-5 yaşına bir gelsin. Şuan tam ilgi beklediği dönem. Bende ideali 4 yada 5
Evet 1 2 yaş tam ilgi dönemi bende 2 yaşından sonra olsun istiyorum bakalim hayırlısı inşaAllah

Bu arada arkadaşlar büyük aklı ermez diyordum kardeşini kıskanıyor yani ne olduğunu anlamıyor kim olduğunu büyüdükçe bağlantı kurar inşallah. Kardeşi emerken oda istiyor. Kucağma alıp gösteriyorum sevsin diye başlarda seviyordu şimdi yüzüne bakmıyor eliyle niteledi bir kaç gün önce şok oldum. Bu kadarını beklemiyodum. Kucağmda olunca yüzüme bakmıyor. Hayırlısı olsun alşcsk bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…