Emmiyor canm ama dediğin gibi anne çok yıpranıraslında kizim akıllı ama uyku cok can alıcı bi noktam uykumu almazsam sınırlı oluyorum
Allah kolaylık versin inşaAllah canmÇok şükür ikinci bebeğim uyumlu oldu da iyi kötü idare ediyorum canım kolik filan olsa bitmiştim ☹ uyku gerçekten çok önemli. Benim hala büyük çocuğumun uyku düzeni yok ama babası ilgileniyor geceleri onla.
Allah kolaylık versin inşaAllah canm
Genelde öyle diyolar 2.ci akıllı oluyo diye ama bellide olmaz
Rabb'im banada hayırlı vakitte nasip etsin inşaAllah
Değilim tatlım, hem ondan hem de ben preklampsi geçirdim ondan korkuyorum. Ama çokta istiyorumHamilemisn canm
Yoksa hamile olmaktanmi korkuyosn
Amin canimm öyledir tabikiii bence ilerde iyiki dersin suan zorlansnda bitecek zorluklarAmin canım inşallah en hayırlı vakitte olsun tabi ki çok güzel bir şey kardeşbir sarılmalar gülüşmeleri her şeyi unutturuyor...
Evet 1 2 yaş tam ilgi dönemi bende 2 yaşından sonra olsun istiyorum bakalim hayırlısı inşaAllahKızım 1 yaşında. Ben 4 sene daha düşünmüyorum 4-5 yaşına bir gelsin. Şuan tam ilgi beklediği dönem. Bende ideali 4 yada 5
Allah hayırlı vakitte nasip etsin inşaAllah ikimizede inşaAllah canmm ❤Değilim tatlım, hem ondan hem de ben preklampsi geçirdim ondan korkuyorum. Ama çokta istiyorum
AminnnAllah hayırlı vakitte nasip etsin inşaAllah ikimizede inşaAllah canmm ❤
MasaAllah canm benim Allah bagislasin Rabb'im kolaylık versin inşaAllahKızlar ben doğum ettim darısı başınıza ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?