- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi IrResistibLe_
-
Pedagoga götürseniz?
O daha sağlıklı bir bilgi verir.
Ayrıca 2.çocuğu da sırf ilk çocuk düzelsin mantığıyla yapmayın zaten.
Sorun burda destek almalisiniz sussun diye her dedigini yapmayin cocuklarin sonra sosyal hayatta mutsuz oluyorlar.her dedigini yapmama rağmen
Sorun burda destek almalisiniz sussun diye her dedigini yapmayin cocuklarin sonra sosyal hayatta mutsuz oluyorlar.
Ikinci cocuk yaparsanizda ilki duzelir diye degil esiniz ve siz istediginiz icin yapin.
Esim zaten istiyor bende yasdan dolayi istiyorumSorun burda destek almalisiniz sussun diye her dedigini yapmayin cocuklarin sonra sosyal hayatta mutsuz oluyorlar.
Ikinci cocuk yaparsanizda ilki duzelir diye degil esiniz ve siz istediginiz icin yapin.
Anlatacak gibi degil wc ye bile gizli gidiyorum hep ağlıyor uymuyor paylasimsiz benim iş yapmama oturmama yememe icmeme bile müsade etmiyor artik dayanamıyorum sinir krizi geçiriyorumBen de ilk çocukla olan problemi anlamadım açıkçası. 2. Çocuktan sonra nasıl kolaylaşacak onu hiç anlamadım, her çocuk ayrı ilgi istiyor.
Gitmiyor kresler cokpahali bide önyargılı yim ben krese bakıcıya bilmiyorumya benim 3.5 yaşındaki uyuz oğlum da kıçını kaldırıp gitmîyo su almaya yeni farkediyorum anne nütfen sen getir diyo. bu ara tersliyorum kalk yürü git al diye. kreşe falan gidiyomu ?
Anlatacak gibi degil wc ye bile gizli gidiyorum hep ağlıyor uymuyor paylasimsiz benim iş yapmama oturmama yememe icmeme bile müsade etmiyor artik dayanamıyorum sinir krizi geçiriyorum
artik yoruldum her kafadan bir ses çıkıyorO zaman kesinlikle 2. Yi yapmayın. Sağlam kafayla 2. Çocuğuma hamile kaldım, şu ara kafayı yiyorum, ki babaları çok yardımcı. Ama biri uyuyacağı zaman diğeri ses yapıyor, büyük oğlum bebek gibi davranıyor ki daha 3 yaşında zaten.
Bence 5-6 yaş barajını gecip okula başlayınca 2. Çocuk düşünün, yaşınız da hiç geç değil, hiç öyle düşünmeyin. Şuan kreşe gidiyor mu? Muhakkak gönderin bence
Gitmiyor kresler cokpahali bide önyargılı yim ben krese bakıcıya bilmiyorum
Gitmiyor kresler cokpahali bide önyargılı yim ben krese bakıcıya bilmiyorum
3.5 4 yaşındaki çocuk su isteyince yürü git kendin al mi diyorsunuz. .
Sanki 10 11 yaş grubuna der gibi
Enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?