2.çocuğu düşünmelimiyim?

Sen daha 1 cocukla bas edemiyorsun. 2. Yi dusunmek intihar degil mi?
Sirf yasin gidiyor diye ya da sirf cocugun eglensin durulsun diye 2. Bir cocugu bu dunyaya getirme cabasi niye?
4 yasinda hareketli bir cocugun var onun icin suan en iyi ortam kres ortami yasitlariyla oynamak paylasimda bulunmak ama sen kres icin de pahali diyorsun. Daha bu çocuğa gereken imkani saglayamiyorken ikinciyi nasil düşünebiliyorsun?
Cocugun sana bagimli olmasi normal degil mi butun gun senden baska gordugu kimse yok!
Vitamin eksikliginden annesine saran cocugu da ilk kez goruyorum. Pedagoga goturdugunu soylemissin. Ne dedi pedagog?

Oyun oynuyoruz demissin son 3 gun icinde oynadiginiz oyunlari cocugun bu oyunla tahmini oyalandigi sureyi ve oyuna olan tepkisini yazabilir misin?
Esinin cocukla ilgili tutumu nasil? Onunla oyun oynar mi vakit gecirir mi?

Bu sorulari cevaplayabilirsen belki ben de yardimci olabilirim.

Çocuk ne çevre baskısıyla nede ilk çocuk istiyor diye yapılmalı. Anne hazırsa yapılmalı bence. Psikolojik olarak hazır olduğunuzu sanmıyorum açıkçası.
Kolik doğan sonrasındada inadı artarak devam etmiş olan bir evladım var. Şu anda 2.yi asla düşünmüyorum. Biliyorumki o beni gaza getirmeye çalışanların hiçbiri etrafımda olmayacak çocuk doğunca. Biri huysuz 2 çocukla kalacağım. İyice psikolojim bozulacak.

Çocuk kreşe gidiyor mu

Hep dip dibe bunalmışsınız

İli çocuk olunca ikinci kolay büyüyormuş anne tecrübeli ve ikiye bölündüğü için daha az umursar oluyormuş

Ama ikinciye Faydalı birinci değişmez ki

Üstüne ilgi azalınca ya daha kötü olursa

4 yaşında ise krese giderse hem arkadaşları olur hem size olan bağımlılığı düzelir sanki.. Devlet kresi de olabilir maddi olarak kayginiz varsa.. 2. Çocuğa da vaktiniz olur..
Tabiki 2. Çocuğu siz istemelisiniz esinizle beraber.. yaşınız 30 daha.. geç bir yaş değil ki.. kardes oglunuza iyi gelir mi.. olabilir.. ama tam tersi de olabilir.. çocuğunuz böyle davranmasaydi yine düşünür muydunuz 2. Çocuğu bu önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…