2.çocuk anneler bi bakın..

Çocuklarım arasında yaklaşık 15 ay var. Arada bir kıskançlık oluyor genel olarak iyi anlaşıyorlar.

2. Çocuğu düşünüyorsanız daha fazla araya zaman girmesin. Bu sefer kardeşlik bağı fazla olmuyor. Sende rahatlığa alıştığın için, tekrar uykusuz geceler, bebek ağlaması zor gelir.

Evet belki evlenince gecer:)

Evet haklısınız keşke daha once dusunseydim ama cesaret edemedim

Bide şöyle düşünün kardeşlerimizle neler paylaşıyoruz neler yaşıyoruz birlikte
Çocuğunuzun da ileride sizin gibi paylaşımda olabileceği bı kardeşi olsa ne güzel olur

benimkilerin arasi 3 yas.
ilk zamanlari cok zor,benim kizim gazli huysuz bi bebek,bi dk desen durmuyor ve buyuzden oglumu ihmal ediyorum ve bu caresizlik beni mahvediyor.
uyuyunca zaman ayirayim istiyorum ogluma,ama kizimin gunduz uykulari o kadar kotu ki bu aralar,imkani yok.
hani hayal kirikligina ugramayin diye soyluyorum,ben saglikla buyuyup oyun arkadasi olacagi gunu iple cekiyorum kizimin,bu surec anne icinde ilk cocuk icinde gercekten zor.

Bide şöyle düşünün kardeşlerimizle neler paylaşıyoruz neler yaşıyoruz birlikte
Çocuğunuzun da ileride sizin gibi paylaşımda olabileceği bı kardeşi olsa ne güzel olur
Benim kardeşimle aramda 11 yaş var. Çook severim tabi muhabbetlerimiz güzel olur. Ama o daha çok kendi yaşıtlarıyla takılır. Ablam var bi de 22 ay büyük benden herşeyimiz birdir kahkahalarimiz bile aynidir:) bazen küçük kardeşim kıskanır. Arada az yas farkı olması güzel bisey ikiz gibi:)

İnşallah 3üzünüz olur yaa bu kadar istekli bu kadar Sevgi dolusunuz:)ne güzel bı anne olursunuz

Evet zordur tahmin edebiliyorum..zamanla küçük olan büyüdükçe büyük olan da onunla oynayabileceği zamanlar gelince daha iyi olur umarim

Gerçekten daha farkına vardım kendi kardeslerimden örnek verince. Arada yas farkı buyuyunce konuştuk ların arkadaş cevren bile aynı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…