2. Çocuk bir bakın

Zor oluyo ama buyuyunce gaymakli gadayif💖
Emınım kucukken baya zordur ama acıkcası ben suanda buyugu 9 , kucugude haydı en kucuk 6 yasında olsun ısterdım ya . Tam unumu eledım, elegımı asacagım , Prima kokularına daldım.
Gercı ben memnunum hanı ama ıkı turlu boyutu var. Aynı anda yanıp,kavrulmak- yavas yavas kavrulmaktan daha az ıskencelı ve dusuncelıdır sanırım :confused:

Öncelikle herkese mutlu haftasonları diliyorum.
Konum şu; 19 aylık kızım var ve 2. Bebeğime hamileyimm.
Hiç hazır değilim kızlar lohusalığım çok sıkıntılı geçti. Bilmiyorum nasıl olacak 2,5 yaş farkı çok mu küçük Tamm rabbim verdi şükürler olsun ama hiç mi hiç sevinemiyorum
Hayırlı olsun öncelikle. Biraz yorulacaksin, ikiz gibi oluyorlarmış. Ama büyüyünce daha rahat ediyormuşsun. Senin gibi olanlar hep öyle söylüyor.
Ama büyük olana biraz daha ilgi göstermen gerek çünkü daha idrak edebilecek yaşta değil.

Emınım kucukken baya zordur ama acıkcası ben suanda buyugu 9 , kucugude haydı en kucuk 6 yasında olsun ısterdım ya . Tam unumu eledım, elegımı asacagım , Prima kokularına daldım.
Gercı ben memnunum hanı ama ıkı turlu boyutu var. Aynı anda yanıp,kavrulmak- yavas yavas kavrulmaktan daha az ıskencelı ve dusuncelıdır sanırım :confused:
Benimkilerin arasi 2,5 yas yaklasik ama vucuttan cok sey goturmus ozellikle son numara😂 Evet cok cok zor:)) ama krese anaokuluna baslayinca rahat ediyorsun biraz. Buyuklerle futbol oynuyoruz bisiklet suruyoruz eglenebiliyoruz yani.. acikinca yemek istiyolar bi yerleri agrirsa soyluyolar vs. Daha kolaylasiyor zamanla tabii..

Birbirlerini gormeden olmuyo ama illa sessiz oluyolar ikiz gibi dusun. Allah bahtlarini acik etsin yavrularimizin

Bence hiçte değil iyi olmuş kardeşine alissin benim kızım 4 yaşında 6 aylık bir kızım var aralarında 3,5 yaş var ve çok kıskanıyor çok yorucu olabiliyor bence kıskançlığı anlamaz diye düşünüyorum.

Bence hiçte değil iyi olmuş kardeşine alissin benim kızım 4 yaşında 6 aylık bir kızım var aralarında 3,5 yaş var ve çok kıskanıyor çok yorucu olabiliyor bence kıskançlığı anlamaz diye düşünüyorum.
Benim kizimla kardesinin arasinda da 4 yas olacak ben onu emzircem ayagimda sallicam diyorum ben de emcem ayaginda ben de sallancam diyor kiskanclikta illaki olur zor gunler bizi bekliyor sanirim nasil idare ediyorsunuz kardesini seviyor mu

Benim kizimla kardesinin arasinda da 4 yas olacak ben onu emzircem ayagimda sallicam diyorum ben de emcem ayaginda ben de sallancam diyor kiskanclikta illaki olur zor gunler bizi bekliyor sanirim nasil idare ediyorsunuz kardesini seviyor mu
Bu 6 ay o kadar zorlandim ki her şeyi beraber yapmaya çalışıyorum mesela ona günde kaç kere birşey yerken bak kızım kardeşinin dişleri çıkmadan ona birşey veremeyiz diyorum gözlemliyorum yalnız bırakıyorum ama gözüm üstlerinde oluyor.

Geçen kardeşimin oğlu geldi anne bak onun dişleri çıkmış ona verebilirim yedigimden diyor:)

Bazen kardeşinin üzerine ya battaniye örtüyor ya da üzerine oturmaya çalışıyor. Ama güzellikle anlatıyorum çoğu zaman, seviyor ama kıskançlığı sevgisinden daha çok :)

Çok zor tabi bu günlerde gecicek. Onun için pek yalnız bırakmayın derim çocuk onlar bizim düşündüğümüz gibi düşünmüyorlar kafa yapıları farkli. Bir ara kardeşim benim saçımı çekti ben onu sevmiyorum demişti bende üzerine dusmedim sevme tamam dedim.

Sonra kendi kendine ben kardeşimi seviyorum anne sadece kızdım dedi. Yaptığı şeylerin onlar için açıklaması vardır aslında ben öyle düşünüyorum ve üzerine dusmuyorum fazla söylüyor sonra neden öyle davrandığını.

Canım benım oglum 7 yasındayken abı oldu. Buyugu emmedı, ama kucugu emıyor. Ilk zamanlarda benım kı de emmek ıstedı daha dogrusu tadına bakmak ıstedı . Kuzenım var o sımdı 20 yasındayken annen senıde emzırırken ben sutun tadına baktım ıgrenctı dedı , yoksa ben baya kasıkla verecektım :D Oyle vazgectı ama gercekten suanda hala onun yanında emzırmek bana garıp gelıyor . Onemlı olan durumu ıdare edebılmek . Kı sızın kı daha kucuk onceden oyle bılgıler vermeyın bence

Back
X