kilo ver, sonra hamile kal bence. ben oyle yaptim, boylece kilo üstüne kilo eklenmedi.Merhaba hanımlar .
Durumumu anlatıyım . 24 yaşıma gireceğim , üniversite sınavına çalışıyorum. 2 yıllık bir bölüm düşünüyorum. 3 yaşına yakın bir kızım var . Kilo problemim var 75 kiloyum . Ve sigara kullanıyorum bırakmak istiyorum . Eşimde 2. çocuk istiyor.( bu durumda kilo verip sigarayı bırakarak yapabilirim anca ) Normalde etrafı yokladığımda 2. Çocuk birinci çok büyümeden olması yönünde . Kimsenin kararıyla çocuk yapacak değilim bunun farkındayım. Bunun sorumluluğu bana ait sonuçda.
eşim çocuğu büyütürken yardımcı oldu geceleri zorlandığım zamanlarda. Ev işlerinde de zorlandığım zamanda yardımcı temizlik yapan kadın da tutabilir. Karşı değildir. Durumu özetle anlattım sizin fikriniz nedir ?
çocukların arasında az yas olması iyi (az yas dediğim en an 2 yas olmalı bence), beraber oynuyorlar, beraber buyuyorlar.
ama kariyer okul vs gibi bir nedenin varsa bence iki sene daha erteleyebilirsin.
senin yerinde olsam hamile kalmadan once sinavi kazanır ve kilo verirdim (bir sene sure veriyorum buna)
sonraki sene de hamile kalırdım.
boylece cocuklar arası 5 yas olur o da çok fena degil.
Ayrica sigarayı mutlaka bırak, erken dogum riski var.