- 17 Şubat 2008
- 867
- 132
- 648
- Konu Sahibi Durummleyla
İlk hamileligimde aynen yasadiklarinizi yasadim dokuz ay surmese de surdugu kadarıyla bana yetti ve asla yakin zamanda cocuk yapmayacagim diye kendime sart kostum sonra kızım tam dort yasina girdiginde tekrar hamile kaldim bu defa da hic bir sey anlamadim ne bulanti ne tiksinti ne yorgunluk ne de halsizlik o kadar baska ve degisikti ki hamileligim boyle olsam kirk tane dogururdum dedim hep simdi oglum iki bucuk yasinda ve kazayla hamile kaldim ilk hamileligimden beter durumdayim hic bir hamilelik birbirini tutmuyor oglumdan once dusuklerim oldugu icin gen testi yaptirmistim folik asit kullanmam gerektigi ortaya cikmisti ve hamile kalmadan 2 ay kadar once baslamistim her planli hamile kalacak olana aslinda tavsiye edilen bu simdi diyorum acaba o destek mi benim oyle saglam bi hamilelik gecirmeme sebep oldu isterseniz dusunmeden once iki ay boyunca icin folik belki size de iyi etki yapar ha bu arada bulantilar yuzunden serumlar ilaclarla idare ediyorum hayatimi yoksa mumkun değil ayaga kalkabilmem siz ilk hamileliginizde ilac kullanmadiniz mi veya serum destegi almadiniz mi