2.cocuk mevzusu ve esim

Durummleyla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
2.692
2.425
83
Mrhb hanimlar ilk hamileligim okadar zorduki anlatamam bi ara kendimi oldurmeyi bile dusundum surekli bulanti kusma boguluyodum sanki nefes alamiyodum surekli nefes darligi bas donmesi 9 ay bana oldu 9 yil.gebelik boyinca disari cikamadim dusunun devamli yatak devamli bulanti aci nefes darligi kontrole zor gttim.esim tutturdu 2.cocuk da 2.cocuk evet bende cocugumun kardesi olmasini isterim fakat ben ne cektgmi cok iyi biliyorum olup ölüp dirildim hep adamda tutturdu tek cocuk olmaz diye psikolojik ve fizyolojik kaldiramiyo bunyem hamileligi ne yapicam sasirdim:(

Bende günlerdir ikinci çocuk konusunu düşünüp duruyorum. Kendimi öldürmeyi bile düşündüm.demissiniz ben o kısımda bı dururum. İnşallah benzetme yapmışsınızdir. Zira bu doğru ise ve bu kadar kötü oluyorsuniz yapmayın tabiki. Sizin ruh sağlığınız daha önemli. Ama her hamilelik bir geçmez bunuda belirteyim. Anne olacak sizsiniz isin büyük kısmı sizde bitiyor. İstemiyorsanız yapmayin

Bende günlerdir ikinci çocuk konusunu düşünüp duruyorum. Kendimi öldürmeyi bile düşündüm.demissiniz ben o kısımda bı dururum. İnşallah benzetme yapmışsınızdir. Zira bu doğru ise ve bu kadar kötü oluyorsuniz yapmayın tabiki. Sizin ruh sağlığınız daha önemli. Ama her hamilelik bir geçmez bunuda belirteyim. Anne olacak sizsiniz isin büyük kısmı sizde bitiyor. İstemiyorsanız yapmayin
Yok benzetme degil inanin cok dusundum o zamanlar cunku psikolojik ve fizyolojik olarak bitmistim resmen hala hamile birini gorunce icim darlanir

Bu kadar kotu oluyosaniz hic girismeyin derim. Ilk hamileliginizde istediginiz gibi yatip kalkma sansiniz vardi. Simdi ortada bir cocuk var. Istediginiz gibi yatamayacaksiniz malesef
Diyorum acaba tek cocukla kalsam bi sikinti olurmu evladim ilerde bana kizarmi yada yalniz kalirmi kafamda deli sorular

Her hamilelik aynı olmayabilir ama olabilir de bu defa + 1. çocuk
İyi düşünün o süreci yaşayacak olan sizsiniz
Ahh ahhh bende dusun dusun isin icinden cikamiyorum esim sikistriyo tartisiyoz ilerde evladim kizarmi acaba diyorum yalniz diye ama bende kaldiramiyorum hamileligi bilemedim valla

Diyorum acaba tek cocukla kalsam bi sikinti olurmu evladim ilerde bana kizarmi yada yalniz kalirmi kafamda deli sorular
Neden kizsin ki ? 9 ay gecici bir sure olabilu ama hicte kisa bir sure degil. Ayrica 2.yi dusnseniz bile esiniz istedigi icin degil kendiniz istediginiz icin dusunun. Her hamilelik ayni olmayabilir. Ama belli ki ilkinin etkisini daha atamamissiniz uzerinizden.

Benim iki hamileliğim de birbirinden farklıydı. Bu kadar kötü bir hamilelikten sonra iyi düşünmek gerek tabiki ama psikolojik de demişsiniz belki destek alabilirsiniz ikinci hamileliğe karar verirseniz...

Neden kizsin ki ? 9 ay gecici bir sure olabilu ama hicte kisa bir sure degil. Ayrica 2.yi dusnseniz bile esiniz istedigi icin degil kendiniz istediginiz icin dusunun. Her hamilelik ayni olmayabilir. Ama belli ki ilkinin etkisini daha atamamissiniz uzerinizden.
Anne cocuk yapmadin yalnizim bak dermi diye korkuyorum.evet hala atamadim ki uzerinden 6 yil gecti buna ragmen yeni gbi.hala hamile birini gorunce bile darlaniyorum icim sikiliyo

Hamileliğimde başım belim kasığım hiçbiryerim ağrımadı çok şükür. Ama o nefes darlığı allahım o kusma. Ağlıyodum ya sürekli bi teknedeyim denizdeyim hissi vardı. Kafam dolu kaynıyo. Doktora gidiyorum derin nefes alamıyorum diyorum alamadıkça içime hava girmiyo sanki panik atak geçircek gibi kalbim çarpıyo diyodum kadın karşımda ‘normal’ diyodu dahada sinirleniyodum yani.

Bende çok geceler yataktan kalkıp balkona çıkmışlığım var. Düşünüyorum ulen kendimi atsam mı falan değişik kafalara giriyodum yeminle bak. Sonra diyodum saçmalama şurda 2 ay kalmış sık dişini. Günleri sayıyodum burda hamilelik takvimi yaptım gözüm sürekli orda. Günler geçmiyo. Bi arkadaşım 35. Haftada doğum yaptı aynı zamanlarda hamileydik diyodumki keşke bende yapsam :) o kafadayım artık benimki de sağolsun 40+1 de doğdu.

Özet: bende napacağımı bilmiyorum 2. Asla istemiyorum, eşim de istiyor.

Haklisin sana katiliyorum, ama cocugunuz kardessiz kalmamali.

Zor deneyimlemissiniz hamileligi. Ama 2. Guzel olur. Siz dogurunuz:anneadayı:

Ağrısız sızısız gebelik hiç duymadım zaten geceleri ayağım kasılırdı uykudan acıyla uyandım hele sırt ağrım felaketti triod çıktı normal doğuma zorlandım ama acil sezeryana alındım bebeğim iriydi kafası şişti sıkıştı kalp atışları yavaşladı.

Back
X