2. Cocuk mu? Cısss!!!

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
Merhabalar, ozetle 26 yasindayim 5 yillik evliyim 4 yasinda bir oglum cok şükür mutlu bir yuvam var...Sorunum; Bu zamana kadar agzimdan 2. Cocuk lafi hiccc cikmadi bir tanr yeter dedim hep taa ki 3 gün onceye kadar... Oglumun gittigi yuvada ki Pedagog benimle gorusmek istegini soyledi gittim oglunuz cok akilli konuskan bir cocuk ama paylasim ve hayir kelimesine uzak dedi peki ne yapabilirim diye sordugumda kural ve ikinci cocuk dedi neyse eve geldim annemi aradim (niye esimi aramadim bilmiyorum) annem resmen bagirmaya basladi olmazzzz ikinci senin neyine bir tane neyine yetmiyor kim bakicakkk gece hasta olsa kime birakicaksin oglunu (bulundugum sehirde kimsem yok) kapadi bekar ablam var 28 yasinda 5 . dakika sonra o aradi ben evlenip bir tane dogurmadan dogurursan hakkimi helal etmem dedi ben şookk! Ve şuan 3 gun gecti esime birsey soylemedim soylesem eminim ister ama ya ablam? ya annem? Kafam cookk karisik bana bir yardimci olsaniz ne iyi olur

Annenizin ablanızın vereceği bir karar değil bunlar istiyorsanız kime ne ama bakabilicekseniz tabiki, ilk çocuğunuza eğitim için olmamalı

Bu ablalar kardeşler de bir tuhaf oldu ya kendini kardeşinle kıyaslamak da nedir. Kimin ne zaman evlat sahibi olacağını Allah bilir, bunlar neyin planlamasını yapıyor anlamadım. Belki ablanızın hiç olmayacak ya da uzun sene sonra olacak çocuğu, ee o zaman sizin çocuğunuz çoktan büyümüş olacak.

Valla bu kacinci konu annesinden ve ablasindan korkarak cocuk yapmayan insanlari okuyorum.kardesim tek basina cocuk hic bakmiyormu insanlar siz niye annenizden izin aliyorsunuz anne cocuk yapayimmi ya sakami bu?

o nasıl öğretmen yahu.. 2.çocuk diye çözüm mü olurmuş?
sizin isteğiniz varsa o ayrı..
annenizin ve ablanızın tepkileri ise çok abartılı.. siz eşinizle bir aile olarak ne zaman çocuk yapıp yapmayacağınıza kendiniz karar verebilirsiniz pekala..

buyutenler nasil buyutuyor herkes kendini dusunuyor pedagog bile isin ciddiyetine varmis esinde istermis..tekrar anne olmak ogluna bi kardes gelmesi ne kadar guzel duygular..Allah gostermesin ilerde size bisey olsa oglunuzun ailem dedigi kimse olmuycak kardesi olda birlik olurlar..evkadinizin iyiligi icin bi kardes olmali..yuvanizdada mutlusunuz.anneniz ve ablaniz cok ayip etmis eainizlede pedagogun dusuncelerini paylasin saklamayin hakkiniz yok..

Ablan hiç evlenemezse napıcaksın. Hem annen neden bu kadar korktu ki? Yetersin olacağınızımı düşünüyo yoksa kendine sorumluluk düşeceğini mi? Eşine söylemekten çekinme o yuva senin yaşlandığında yanında olacak kişi eşin Allah'ın izniyle. Allah ne takdir ettiyse onu yaşarız ama karar sadece anneye ve babaya düşer.

Siz onlarin mudahale etmesine karsi cikmazsaniz onlar da istedikleri gibi yonlendirmeye calisirlar sizi.Onlara ne oluyor da sizin ozel hayatiniza,anneliginize mudahale edebiliyorlar!sanirim elalem ne der diye yasayan insanlar ve sizi de buna dahil etmeye calisiyorlar.Illa yapin demem ikinci cocugu,bu sizin tercihiniz.Ama onlarin bu ise karismalari cok cok sacma...

Benim kızım 3 yaşında 1,5 yaşında da kardeşivar ama kımız ne paylaşmıyı bilir nede hayır kelimesini

bence kardeşle alakısı yok ben kızımı kardeii doğduktan sonra kendini dışlanmış hissetmesin diye her dediğini yaptım hep şımartım ama yanlış yapmışım şimdi hiç kural bilmez söz dinlemez

sAnırım bizlerin yetiştirme şeklindede kaynaklanıyor..

Herkesin yanında anne, ablası mi var? Hiç ilgilendirmez onları.Hele ablayi hiç.Doğuran sen büyüten esin ve sen.Pardonda az biraz karismayin yaaa!

Kurallar koyun yavas yavas birde ikinci cocuk yapin derim paylasmayi ogrenmesi benimsemesi icin en buyuk katkiyi kardes saglar ama tam terside olabilir kiskanabilir hircinlasa bilir de dedi

Valla bu kacinci konu annesinden ve ablasindan korkarak cocuk yapmayan insanlari okuyorum.kardesim tek basina cocuk hic bakmiyormu insanlar siz niye annenizden izin aliyorsunuz anne cocuk yapayimmi ya sakami bu?
Evet benzer bir konu gordugum icin bende paylasmak istedim :)

Kurallar koyun yavas yavas birde ikinci cocuk yapin derim paylasmayi ogrenmesi benimsemesi icin en buyuk katkiyi kardes saglar ama tam terside olabilir kiskanabilir hircinlasa bilir de dedi

Madem hırçınlaşabilir de kadın tamamen sallamasyon bi öneride bulunmuş söylediğinin hiçbi dayanağı yok ne biçim öğretmenmiş paylaşmayı öğrensin diye ikinci çocuğu yapın demekten başka bişi bulamamış mı bi de bunlar pedagoji alıyolar hey allam ya

Evet ılımlı konusup sonra boyle olmaya da bilir lafi benide şaşirtti o an 3-5 saniye boş boş baktim gozune ne dedi ki simdi bu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…