- 20 Ocak 2016
- 2.153
- 2.861
- 83
- Konu Sahibi yorgunummm
-
paylaşımı ve hayırı bilemeyen 3 çoçuklu aileler biliyorumMerhabalar, ozetle 26 yasindayim 5 yillik evliyim 4 yasinda bir oglum cok şükür mutlu bir yuvam var...Sorunum; Bu zamana kadar agzimdan 2. Cocuk lafi hiccc cikmadi bir tanr yeter dedim hep taa ki 3 gün onceye kadar... Oglumun gittigi yuvada ki Pedagog benimle gorusmek istegini soyledi gittim oglunuz cok akilli konuskan bir cocuk ama paylasim ve hayir kelimesine uzak dedi peki ne yapabilirim diye sordugumda kural ve ikinci cocuk dedi neyse eve geldim annemi aradim (niye esimi aramadim bilmiyorum) annem resmen bagirmaya basladi olmazzzz ikinci senin neyine bir tane neyine yetmiyor kim bakicakkk gece hasta olsa kime birakicaksin oglunu (bulundugum sehirde kimsem yok) kapadi bekar ablam var 28 yasinda 5 . dakika sonra o aradi ben evlenip bir tane dogurmadan dogurursan hakkimi helal etmem dedi ben şookk! Ve şuan 3 gun gecti esime birsey soylemedim soylesem eminim ister ama ya ablam? ya annem? Kafam cookk karisik bana bir yardimci olsaniz ne iyi olur
böylesi bir yorum konu sahibinin sorularına cuk oturdu bence.. ağzına sağlık daha da üstüne yorum yapmam..Ya oglunn?Ya eşinn?
Ne zaman ilk olarak kendine bu sorulari sordun ve ne zaman oglun soz konusu oldugunda içgüdüsel olarak ya da bilinçli ilk olarak eşinı aramak aklına gelirse işte o zaman ikinci çocugu yapabilirsin.
Ogretmrnin cozume bak
anneye bak
ablaya bak
ne ilgincler yaf..insanin inadina dogurasi gelir
Benim kızım 3 yaşında 1,5 yaşında da kardeşivar ama kımız ne paylaşmıyı bilir nede hayır kelimesini
bence kardeşle alakısı yok ben kızımı kardeii doğduktan sonra kendini dışlanmış hissetmesin diye her dediğini yaptım hep şımartım ama yanlış yapmışım şimdi hiç kural bilmez söz dinlemez
sAnırım bizlerin yetiştirme şeklindede kaynaklanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?