- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Ya bekler lilim ya da gerçekten toptan kapatırım konuyu bıktım artık
Beklerse belki birşeyler düşünebilirim
ahahaha güzel olurdu tabi :) Seneye yaza dogru düşünüyoruz artık canım herşeyin hayırlısı..Sana işten çıktıktan sonra biraz zaman vermesini söyle..
Bu konu gündemden biraz uzaklaşsın beni bi kendimle bırak bu konuda düşünücem de kontesimm..
Kızz beylikdüzü tarafına taşınsana allah için ya, benimkide ewlenirsek çalışmanı istemiyorum asla diyo..
Birbirimize gider geliriz lan ne güzel olurr
BEN MESELA EWLENDİĞİMDE İSTEMİYORUM ÇOCUK KONTES.ahahaha güzel olurdu tabi :) Seneye yaza dogru düşünüyoruz artık canım herşeyin hayırlısı..
Bu arada hanımlar tekrar parmaklarınıza saglık..
Ben rahatına düşkün bir insanım gözüm kesmiyor..
Tamam olursa evladım elbette bakıcam
Ama kızım oldugunda resmen eve tıkıldım kaldım..
Şimdi hem kızımı hem bebegi hem kendimi dışarı atıp gezmek ya da ne bileyim bir etkinlik peşinde koşturmak zor olacak
Valla lilim işte bende de bu sorunlar oldugu için gözüm yemiyor açıkçasıBEN MESELA EWLENDİĞİMDE İSTEMİYORUM ÇOCUK KONTES.
AMA ONUN HİÇ ÇOCUĞU YOK BENİM VAR İSTEYECEK HALİYLE HAKKI ADAMIN..
AMA BEN VUCUDUMUN BOZULMASINI İSTEMİYORUM, EWE TIKILI KALMAK İSTEMİYORUM
BENDE ÇOK ALIŞTIM RAHATLIĞA, OĞLAN OLDU 5 YAŞINDA..
ay benim kardeşimin çocukları öyle çooook yaramazlar çokBu arada bu yaz tatile eşimle başlayıp annem ve teyzemle devam ettim
2 çocuğu var biri 10 diğeri 6 yasında bunlarda beni kardeş fikrinden uZaklaştırdı
Durup dururken birbirlerine zarar veriyorlar
Kötü sözler kullanıyorlar
Hiç bişi yokken bağrış çağrış kıyamet kopardılar tatilmi yaptım naptım anlayamadım
Bukadar da Arsız çocuk mu olur be dedirtdiler
Gezmeye gidiyorsun istekleri bitmiyor
Bi laftan anlamıyorlar
Seni dinlemiyorlar bile
1 hafta sabredebildi teyzem döndü geri biz devam ettik tatile oh be dedim oh be
Bir daha onlarla tatile tövbe ettim Amman ammAn
Ya böyle olursa diyede düşündürüyor insanı gerçi ben arayı yaş olarak açtım 2. Olursa
Benim oğlumun uslu olmasıda bi velinimetmiş sanırsam.
ay benim kardeşimin çocukları öyle çooook yaramazlar çok
MESELA DÜŞÜNSENE SEN GELMİŞSİN BEYLİKDÜZÜNE HAMİLESİN SONRA BENDE HAMİLEYİM,Valla lilim işte bende de bu sorunlar oldugu için gözüm yemiyor açıkçası
kontes ben de son günlerde psikopata bağladım bu konuda. 34 yaşındayım. hamile kalıp, sağlıklı bir doğum için 1 yılım var.
kızım geçen aradı beni telde ağlıyor "parka gittik anneannemle herkesin kardeşi var benim neden yokkk, bana neden kardeş yapmıyosun anne".
başka bir zaman misafirlikteyiz, aynı yaşta çocuk var. 1,5 yaşında da kardeşi, kız kardeşini kucağna aldı, benim kızımı görmeliydin nasıl masumlaştı. sonra "ben de bebeğimi alayım bari"
geçen yine telde"anneeeee bana kardeş yaptın mı???"
büyük bir sessizlik..
önümüzdeki ay ilk denememi yapacağım inşallah.
Kardeş tek kalmasın mantığıyla çocuk yapılmasına karşıyım.Allah onun kaderini tek yazdıysa,10 tane kardeşi de olsa tek olur.Herkes evlenip kendi yuvasına dağılıyor.Kimse de öyle kardeşiyle aman aman haşır neşir değil.Kızında evlenir yuvasını kurar evlatları olur.Kardeşten öte dostları olur.Merhaba çok sevgili hanımlar..
Ben artık iyice psikopata bagladım..
Dün eşim istiyorum kız okula başlıyor bu sene artık bu fikre alış kontes ölüp gittigimizde onun akrabaları dışında kimsesi olmayacak akraba ile kardeş farklıdır dedi ve ben sessiz kaldım sonra odaya bir hışımla girerek olmaz dedim doguracak olan benim istemiyorum diye atarlandım adam öyle kumanda elinde suratıma saf saf baktı ve delirdin mi dedi ?
Yatak odasına girdim agladım,agladım,agladım...Buna mı agladın be kızım ? diyeceksiniz belki..Hayır tabiki sadece buna değil içimde biriktirdigim tortularımı gözümden yaş yolu ile boşaltma gayreti belkide neyse bunu geçelim..
Asıl mesele
Niye böyleyim ? Niye bu kadar tepkiliyim ?
4 kardeş olup kedi köpek gibi birbirimizi ufaklık zamanlarımızda yedigimiz için mi ?
Hamilelik sırasında yaşanması muhtemel olan bebek anomalileri mi ?
Maddi olarak yetememe korkusu mu ?
Diyorum daha bir evim bile yok..Burası İstanbul 2.bir çocuk ciddi anlamda masraf demek benim için..Lütfen anneligi maddiyatla ölçüyor bu ne biçim kadın demeyin aklıma takılıyor işte elimde değil..
Ben mali muşavir olarak sınavlara hazırlanmak istiyorum daha..Bir sürü planım var kendime göre..
Ehliyet kursuna gidecegim,kanun ya da gitar ögrenmek için kurslara gidecegim
İşten çıkıyorum bu sene kızımın okul meselesi yüzünden bir sürü kitap alıp okumak gezmek tozmak kızımla faaliyetler eşliginde eglenmek istiyorum..
İlk gebeligimde çok kilo aldım ben 49 ile hamile kalıp 80'e yakın bir kilo ile doguma gittim ve sezeryanla kucagıma aldım göbegim türkiye'nin fiziki haritası gibi artık takmamayı ögrendim desem de tabi aynalarla pek barışık olamıyorum maalesef..Göbekten yukarısı ile hemhal olunca koy g... gitsin sen annesin artık olacak o kadar diyerek zügürt tesellisi veriyorum kendime..
4 ay boyunca lohusa depresyonundan çıkamadım dezavantajım ailem uzakta idi..Tek basına büyüttüm ben kızımı tabi bu benim için hiç kolay olmadı ama başardım hamdolsun..
Artık sürekli bana annem babam hariç ailemin bütün efradı 2.çocuk için ikna yöntemine girişti..Telefonlaşıp halini hatrını sordugum ve çok deger verdigim halalarım teyzelerim bana sürekli kızımın bir kardeş ihtiyacının oldugu telkinleri ile beni sürekli gazlıyor..
Sonrası ?
Muamma ! Yok işte ben gerçekten neyi isteyip neyi istemedigimi bilmiyorum artık..
Tamam kardeşsiz kalmasın kızım ama ya benim korkularım ?
Nasıl yapmalıyım hanımlar..
Nasıl gider benden bu korkular ?
Düşününce neden olmasın olabilir dedigim şey için ertesi gün asla olmaz dememeyi nasıl başabilirim.
Deneyimlerinize,düşüncelerine ihtiyacım var..
canım senin hayatın senin kararın burda kim ne dese yüzeysel bi yorum olur.. kac yasındaysan bu zamana kadar o yası ,hayatı sen yasadın..umarım hayırlısı olur..ama bence gitar vs kurslarından daha önemli bi durum diye düşünüyorum..eger esinle anlasıyorsanız kafanda buyutme bence.. bu arada yasın kaç suan?.ilk çocugunu kac yasında kac yıllık evliyken dogurdun ?. yani acaba beklemedenmi bebek oldu onun için soruyorum..Merhaba çok sevgili hanımlar..
Ben artık iyice psikopata bagladım..
Dün eşim istiyorum kız okula başlıyor bu sene artık bu fikre alış kontes ölüp gittigimizde onun akrabaları dışında kimsesi olmayacak akraba ile kardeş farklıdır dedi ve ben sessiz kaldım sonra odaya bir hışımla girerek olmaz dedim doguracak olan benim istemiyorum diye atarlandım adam öyle kumanda elinde suratıma saf saf baktı ve delirdin mi dedi ?
Yatak odasına girdim agladım,agladım,agladım...Buna mı agladın be kızım ? diyeceksiniz belki..Hayır tabiki sadece buna değil içimde biriktirdigim tortularımı gözümden yaş yolu ile boşaltma gayreti belkide neyse bunu geçelim..
Asıl mesele
Niye böyleyim ? Niye bu kadar tepkiliyim ?
4 kardeş olup kedi köpek gibi birbirimizi ufaklık zamanlarımızda yedigimiz için mi ?
Hamilelik sırasında yaşanması muhtemel olan bebek anomalileri mi ?
Maddi olarak yetememe korkusu mu ?
Diyorum daha bir evim bile yok..Burası İstanbul 2.bir çocuk ciddi anlamda masraf demek benim için..Lütfen anneligi maddiyatla ölçüyor bu ne biçim kadın demeyin aklıma takılıyor işte elimde değil..
Ben mali muşavir olarak sınavlara hazırlanmak istiyorum daha..Bir sürü planım var kendime göre..
Ehliyet kursuna gidecegim,kanun ya da gitar ögrenmek için kurslara gidecegim
İşten çıkıyorum bu sene kızımın okul meselesi yüzünden bir sürü kitap alıp okumak gezmek tozmak kızımla faaliyetler eşliginde eglenmek istiyorum..
İlk gebeligimde çok kilo aldım ben 49 ile hamile kalıp 80'e yakın bir kilo ile doguma gittim ve sezeryanla kucagıma aldım göbegim türkiye'nin fiziki haritası gibi artık takmamayı ögrendim desem de tabi aynalarla pek barışık olamıyorum maalesef..Göbekten yukarısı ile hemhal olunca koy g... gitsin sen annesin artık olacak o kadar diyerek zügürt tesellisi veriyorum kendime..
4 ay boyunca lohusa depresyonundan çıkamadım dezavantajım ailem uzakta idi..Tek basına büyüttüm ben kızımı tabi bu benim için hiç kolay olmadı ama başardım hamdolsun..
Artık sürekli bana annem babam hariç ailemin bütün efradı 2.çocuk için ikna yöntemine girişti..Telefonlaşıp halini hatrını sordugum ve çok deger verdigim halalarım teyzelerim bana sürekli kızımın bir kardeş ihtiyacının oldugu telkinleri ile beni sürekli gazlıyor..
Sonrası ?
Muamma ! Yok işte ben gerçekten neyi isteyip neyi istemedigimi bilmiyorum artık..
Tamam kardeşsiz kalmasın kızım ama ya benim korkularım ?
Nasıl yapmalıyım hanımlar..
Nasıl gider benden bu korkular ?
Düşününce neden olmasın olabilir dedigim şey için ertesi gün asla olmaz dememeyi nasıl başabilirim.
Deneyimlerinize,düşüncelerine ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?