- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
4 yaşinda bir kizim var..birlikte gezip tozuyoruz ben baya rahatladim bakimi konusunda kendi wc ihtiyacini yemek yemeyi beceriyor elbet bir bebegin bakimina gore cok cok rahat donem aslinda bu yaslar...zaten derdi park carsi bikac arkadasla oynasin yetiyor..evde de tv resim.derken biz bole baya iyiyiz yani:d..ama gel gelelim bende kardes duygusunu tatmasi gerektini elbet dusunuyorum..hatta bazen uzuluyorum ona yapayalniz gibi geliyor bana..hen yanindayim ama bir cocukla oynamak daha farklidir elbey..ama sorun şu ki bende 2.kez anne olacak potansiyel yok...oyle anać bir duygum kalmadi gibi..kizima cok.hevesle hamile kaldim hevesle dogurdum buyuttum yetti gibi sanki bana...bide ben erken evlendim.erkenden anne oldum pek hayatimi genclimi yasayamadim..simdi eş çercevesinde ancak gezip tozuyorum tabi gonul daha fazlasini istiyor o da kizim.iyice buyuyunce birlikte yapariz biseler diyorum..ama 2.cocuk..kardeş hani? Hayatt gezmeden ibaret degil.bencil davraniyor olabilirim ama gercekten hic anaç hissetmiyorum.suan..aklim.havada gibi bazen disarda teyzeler kizimi kardesim saniyolar ..dışım.gibi iicimde cocuk sanki hala...yasim 27 ama 22 de evlenip 27 ye kadar zor surecler atlattim buyuklerle ugras anne ol tek basima buyuttum.bide esim yogun calisiyor simdi cevremdekiler 2.ye hamile yada 3.yu falan dusunuyolar kimisi 2.icin ugrasiyor..bende hayretle seyrediyorum bu anac hallaeri icin tebrik ediyorum...dogum.kontrol arti esim korunuyoruz ama her ay kabus yasiyorum ya bise varsa diye...bazen de 2.cocuk.hic olmaz diye korkuyorum..ya anlamadim kafam allak bullak..ama baskin taraaf tabiki suannda istemedigim cocuk falan....kizim ve esim de istemiyor ama.bszen diyorum kiziim evde oyun arakaadasi falan istiyor kendine kardesi olsa birlikte oynarlar mi ki....ama kavga falan ederlerse beni siz dusuunun artik ne hallere gelirim.biliyorum sanki...kaldiramayabilirim gibu hissediyorum...benim gibu düsunenler 2.cocuk.oldugunda hayaatinizda ne degisti artilariyla eksileriyle yazarmusin bana lutfen..yorumlar cok onemli buarada sevgiler:)