- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.581
- 298
Maddi durımu yazdım hanımefendi, diğer konularda sıkıntı olsaydı belirtirdim, tüm sorunları yazdım zaten. Birde işkence ediyoruz çocuğumuza, erkek yapalım ona işkence nasıl oluyor bi bakalım diyoruz!ben bu konuları gercekten anlayamıyorum
nasıl cocuk yetıstırdıgınızı maddı durumunuzu sosyal sartlarınızı aıle ıcı huzur ve duzenınızı bız bılmıyoruz kı evet ıkıncı cocugu yapın dıyebılelım
ayrıca ya ıkıncı cocuk kız olursa ?
bırılerının lafına gore veya bır kızımız var ıkıncı oglan olsun dıye dogurulmaz
Soruyorum zaten henüz cesaret etmedimKızım - oğlum zor bir bebek deyip de ikinciye nasıl hemen cesaret ediyorsunuz gerçekten hayret ediyorum. Daha bir düzeni bile yoktur ki 2 yaşındaki çocuğun?
Benim koca da erkek erkek diye diye erkek olduben tahmin ediyordum ama yinede belki kız olur diyordum bence kilonuz sıkıntılı ama yaş daha da sıkıntılı. Cocugunuzun okula gitmesine 4 sene var doğru muyum 38 yasinda olcaksınız. Yani bide o da kız olursa? Ben hic sevmiyorum bu muhabbetleri esime de sinir oluyordum. Ben mesela 28 yasindayim katiyen 2.yi düşünmüyorum sezeryanda tüpleri baglatabilirim ki benim maddi durumum 4 cocuga bakcak kadar mesela huysuz bi cocugum olsa 35 yasinda olsam cesaret hic edemezdim. Iyi düşünülmeli...
Maddi durımu yazdım hanımefendi, diğer konularda sıkıntı olsaydı belirtirdim, tüm sorunları yazdım zaten. Birde işkence ediyoruz çocuğumuza, erkek yapalım ona işkence nasıl oluyor bi bakalım diyoruz!
Onun erkek çocuk istemesi biraz babasının kendisine sevgi ilgi göstermeyip kız kardeşine tapmasından dolayı, kendi oğlundan acısını çıkarmak istiyor1) kocam erkek çocuk istediği için çocuk istese, 3-5 yolla korunur, bu zihniyetin üremesini engellerdim.
2) 2 yaşındaki yavrunuz zor, siz hazır değilsiniz, zaten burada daha fazla konuşacak bir şey kalmamış demektir.
3) herkesin hayat standartları farklı, ama 5 bin lira gelir, çok çocuklu ev için ucu ucuna belki.
Zira sadece bu ay çocukların hastane ve doktor masrafları 1000+bizde, malum kış dönemi.
4) 90 kilo üstüne hamilelik büyük cesaret.
Sadece kilolu olmak anlamında değil, 2 yaşında bir yavrunuz daha var, onun pesinden koşacaksınız, kendinizi tüketmeyin boşa.
Önce kilonuzu verin, sağlığınıza kavuşun.
Onun erkek çocuk istemesi biraz babasının kendisine sevgi ilgi göstermeyip kız kardeşine tapmasından dolayı, kendi oğlundan acısını çıkarmak istiyor
Bana ozel msj atarmsn cnm ben atamjyorum da seni ariyordum bendeee gorunce cok sevndmBenim koca da erkek erkek diye diye erkek olduben tahmin ediyordum ama yinede belki kız olur diyordum bence kilonuz sıkıntılı ama yaş daha da sıkıntılı. Cocugunuzun okula gitmesine 4 sene var doğru muyum 38 yasinda olcaksınız. Yani bide o da kız olursa? Ben hic sevmiyorum bu muhabbetleri esime de sinir oluyordum. Ben mesela 28 yasindayim katiyen 2.yi düşünmüyorum sezeryanda tüpleri baglatabilirim ki benim maddi durumum 4 cocuga bakcak kadar mesela huysuz bi cocugum olsa 35 yasinda olsam cesaret hic edemezdim. Iyi düşünülmeli...
şişman annenin obez çocuğu oluyor
Tüplerinizi bağlatamazsınız..
35 yaşını geçiyor olmanız,
Yada en az 3 çocuğunuzun olması
Yada gebelik olduğunda bir risk teşkil etmesi falan gerekiyor
28 yaşında, tek çocuklu bir kadının tüplerini bağlayacak cerrah bulursanız, ona gitmeyin :)
Bu durumda acısı olursa eğer oglunuzdan değil kızınızdan çıkacak. Kendisine verilmeyen değeri oğluna ekstra vererek kendi yaşadığı şeyi kızınıza yaşatacak büyük ihtimalle.Onun erkek çocuk istemesi biraz babasının kendisine sevgi ilgi göstermeyip kız kardeşine tapmasından dolayı, kendi oğlundan acısını çıkarmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?