Onun erkek çocuk istemesi biraz babasının kendisine sevgi ilgi göstermeyip kız kardeşine tapmasından dolayı, kendi oğlundan acısını çıkarmak istiyor
Yeşil ışık yak yakmasına ama ya kız olursa ? o zaman kırmızı ışık yakmasın kocan ?Selam kızlar, 2 yaşında bi kızım var 34 yaşında olacağım bi kaç aya ve eşim erkek çocuğumuzda olsun diyor yani erkek çocuğunu eskiden beri çok istiyor ama kızım zaten huysuz bi çocuk e benim kilo 90 oldu 1.70 boya aldım başımı gittim. Şuan ben çalışmıyorum çocuğum okula gidene kadar ben bakmak istiyorum. Eşimin maaşı 5 bin evimiz kendimizin borcumuzda yok sizce 2.çocuk için yeşil ışık yakiyim mi bende?
Gitmiştim geri geldim.
Siz bunu bile bile nasıl çocuk düşünürsünüz?
Adam kendi ağzı ile, babam beni sevmedi, kızını sevdi,
Şimdi de ben oğlumu sevip acısını çıkaracağım diyor.
Kimden?
Kızınızdan.
O oğlunu sevip acısını çıkarken kızınız kimden çıkaracak acısını?
Kan davası mi bu? Hemde evlada karşı..
Çok çok kötü bir baba eşiniz. Kusura bakmayın.
Siz de çanak tutmayın.
O Kadar çocuk istiyorsa şart koşun, Psikologa gitsin.
Bana doktorum 3. Çocuk olmasına rağmen önermedi, yaşım 31di doğum yaptigimda.30 yasinda 2. Cocuktan sonra baglattim.
Neden baglamasin ki, doktor elbette fikrini soyluyor ama karar kadin ve kocasina ait oluyor. Hatta bence kocaya bile oy dusmemeli de, iste zorunluymus.
Gitmiştim geri geldim.
Siz bunu bile bile nasıl çocuk düşünürsünüz?
Adam kendi ağzı ile, babam beni sevmedi, kızını sevdi,
Şimdi de ben oğlumu sevip acısını çıkaracağım diyor.
Kimden?
Kızınızdan.
O oğlunu sevip acısını çıkarken kızınız kimden çıkaracak acısını?
Kan davası mi bu? Hemde evlada karşı..
Çok çok kötü bir baba eşiniz. Kusura bakmayın.
Siz de çanak tutmayın.
O Kadar çocuk istiyorsa şart koşun, Psikologa gitsin.
Bu durumda acısı olursa eğer oglunuzdan değil kızınızdan çıkacak. Kendisine verilmeyen değeri oğluna ekstra vererek kendi yaşadığı şeyi kızınıza yaşatacak büyük ihtimalle.
Bunu bile bile nasıl ikinci çocuk düşünürsünüz?
anlıyorum bakış açınızı ama yanlış anladınız aslında biraz, kızına aşırı düşkündür eşim benim bile bağırmama kıyamaz. İkinci kız olursada olsun adını şu koyarız da diyor, tahmin ettiğiniz gibi biri değil, çocukları ve kendi çocuğunu çok seviyor.
Birde kendi ağzıyla söyledi demedim ki bu benim hissettiğim. Eşimi tanımadan siz nasıl çok çok kötü bir baba diyorsunuz bende size onu soriyim, size tespit yapın demedim ki ben fikir istedim!
Ben ilk yorumumda eşinizin erkek çocuk istemesine de çok tepkili yaklaşmadım. Doğru bulmasamda hala özellikle erkek çocuk isteyen babaların olduğunu biliyorum.anlıyorum bakış açınızı ama yanlış anladınız aslında biraz, kızına aşırı düşkündür eşim benim bile bağırmama kıyamaz. İkinci kız olursada olsun adını şu koyarız da diyor, tahmin ettiğiniz gibi biri değil, çocukları ve kendi çocuğunu çok seviyor.
Birde kendi ağzıyla söyledi demedim ki bu benim hissettiğim. Eşimi tanımadan siz nasıl çok çok kötü bir baba diyorsunuz bende size onu soriyim, size tespit yapın demedim ki ben fikir istedim!
Evet öyle düşünülebilir tabiiki ama durum gerçekten öyle değil, kızını aşırı düşünen bi baba oğlu da olsun da kendi görmediği sevgiyi ona göstermek istiyor, kızınaysa asla kıyamazBen ilk yorumumda eşinizin erkek çocuk istemesine de çok tepkili yaklaşmadım. Doğru bulmasamda hala özellikle erkek çocuk isteyen babaların olduğunu biliyorum.
Ama siz sonradan, eşinizin babasının ona yaklaşımının acısını çıkarmak için erkek çocuk istediğini yazdınız. Bu durumda başka ne düşünebilirdik? Buraya yazdığınızı yorumluyoruz sadece.
Biliyorum nasıl büyüdüğünü merak etmeyin kızım dışında iki de yeğen baktım. Aynı düşüncedeyim vatanına milletine hayırlı bi evlat olması benim için en önemlisiEşiniz çocuk istiyor ya siz?
Çocuk konusu ortak bir karar olmalı.
Bir de neden erkek evlat?
Ben cinsiyet olayını hiç sevmiyorum.
Illa kız olsun; illa erkek olsun bana çok pragmatist bir yaklaşım geliyor.
Kız olsun bize baksin; erkek olsun oğlum oldu diyeyim bunlar artık çok cağ dışı kaldı.
Önce hayırlı evlat olsun.. milletine değerlerine bağlı olsun.. iyi yetişsin..hakkıyla yetiştirin.. güzel iyi bir eğitim alsın donanımlı olsun..
Ondan yetiştirmek zor. Hele birey yetiştirmek en zoru.
Bir de ayy bebişler çok tatlı minik kuzucuklar bebek sevesim geldi diye çocuk yapılır mı.. o bebek 2 yıl öyle minik kalıyor sonra buyuyor:)
Siz çocuk istiyor musunuz peki?Biliyorum nasıl büyüdüğünü merak etmeyin kızım dışında iki de yeğen baktım. Aynı düşüncedeyim vatanına milletine hayırlı bi evlat olması benim için en önemlisi
Evet imkanım olsa üç dörtte isterimSiz çocuk istiyor musunuz peki?
Selam kızlar, 2 yaşında bi kızım var 34 yaşında olacağım bi kaç aya ve eşim erkek çocuğumuzda olsun diyor yani erkek çocuğunu eskiden beri çok istiyor ama kızım zaten huysuz bi çocuk e benim kilo 90 oldu 1.70 boya aldım başımı gittim. Şuan ben çalışmıyorum çocuğum okula gidene kadar ben bakmak istiyorum. Eşimin maaşı 5 bin evimiz kendimizin borcumuzda yok sizce 2.çocuk için yeşil ışık yakiyim mi bende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?