- 28 Ağustos 2010
- 150
- 9
- 116
- Konu Sahibi bussraster
-
benimde ikiz kızlardan sonra supriz oldu kizlar tedaviyle olmuştu bende ilk başlarda kabullenemedim kizlarima haksızlık yaptığımı düşündüm ama şimdi kabullendim ufaktan alışveriş araştırmasına düştüm kizlarimda çok mutlu şimdi bebek kardeşim deyip karnimi opuyorlar geçenlerde etiket yapistirdilar karnima
anne sütüne geçmeyen ilaç mı _? sanırım bebeğinizi emzirmiyorsunuzdur hamileyken zehirler sütünüz bebeğiAdet olamaya basladığım an tabiki korunmaya da başladım. 3 kere adet görebildim zaten sadece. Evet tek tesellim ikisi birden büyücekler ve ben bu defteri tamamen kapatıcam. Insallah. Dogum kontrol hapları cokta ise yaramiyomus. Artik tuplerimi mi baglatirim naparim bilmiyorum. Ilac kullanmayi planlamak isterdim ama anne sutune gecmeyen bir sakinlestirici bilmiyorum. Yine ilkindeki gibi melisa caylariyla idare edicem sanirim.
Bebegini kucagina aldiginda hersey geride kalicak merak etme. Iyiki dogurmusum seni diyeceksin. Su an bunlari hissetmen cok normal. Maddi sıkıntılar elbet atlatilir. Allah o bebegi sana gonderdiyse rizkini da verir hic merak etme.
Sigarayi acilen birakmalisin. Kendin icin degil bebegin icin. Her sigaranda onu boguyorsun. Yazik degil mi?
Benim yavrularım arasında 2 yaş var
2.süpriz oldu ve çalıştığım için nasıl olacak diyip telaşa girdim
Ama asla aklımdan aldırmak yani çocuğumun katili olmak geçmedi ALLAHIM kosurusun.
VE şuanda biri 5 diğeri 3 yaşına girecek inşallah.
Hergün Rabbime şükür ediyorum bana nasip ettiği için
Bir şekilde büyüyorlar ve farkında bile olmuyorsunuz
Size tek tavsiyem karnınızdaki meleğin bir günahı yok sigara kahve gibi alışkanlıklarınızı erteleyin
Ve sakin kalmaya bakın .Allah yardımcınız olsun .....
anne sütüne geçmeyen ilaç mı _? sanırım bebeğinizi emzirmiyorsunuzdur hamileyken zehirler sütünüz bebeği
nasıl olsa bizim çocuğmuz olmuyo diye korunmadınızmı.ilki için o kadar uğraşmışken Rabbim 2.yi hiç uğraşmadan nasip etmiş ne güzel. aldırmayı düşünmek ne demek, sen hamile kalabilmenin ne kadar zor olduğunu yaşayarak öğrenmiş birisin bunu düşünmene çok şaşırdım. sigarayı bırak hemen günah değilmi o bebeğe diğeri içinde zararlı zaten.
bende 3 yıla yakındır istiyorum banada dua et
benim de ilk doğumum çok kötüydü. hamilelik dönemim çok zor geçmişti bulantım iç bitmemişti doğuma kadar ve oğlumda gelişim geriliği vardı vs. sonrasında lohusalık cok zor geçti bebeği kabul edemedim bi türlü eşimden ayrı kaldım gibi hissederdim. Zamanla geçti tabı. Oğlum 1 aylıkken kızıma hamile kaldım isteyerek. arası yakın olunca çocuklar iyi büyüyor.Araları 2 yaş her şeyi paylaşırlar birlikte uyurlar birlikte oynarlar.
İlk zaman biraz zor oluyor haliyle ama düzene giriyor her şey. Kayınvalideniz de yardımcı olacakmış madem daha kolay. Ben yalnızdım
Adet olamaya basladığım an tabiki korunmaya da başladım. 3 kere adet görebildim zaten sadece. Evet tek tesellim ikisi birden büyücekler ve ben bu defteri tamamen kapatıcam. Insallah. Dogum kontrol hapları cokta ise yaramiyomus. Artik tuplerimi mi baglatirim naparim bilmiyorum. Ilac kullanmayi planlamak isterdim ama anne sutune gecmeyen bir sakinlestirici bilmiyorum. Yine ilkindeki gibi melisa caylariyla idare edicem sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?