- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi? Deme öyle yaEvet suçlar ben tekim sanki içimde anneme karsi küçüklükten kalma kin değilde öfke gibi bişey var
Evet gerçekten tek çocuk olmak güzel bişey değil kendimi hep yalnız hissettim hala öyle o yüzden 3 4 tane çocuk yapmayı düşünüyorum nasipseGerçekten mi? Deme öyle ya
Offfd canım sıkıldı cidden
Allah tamamına erdrsin sağlıcakla inşallah.. Benim de 7 aylık oğlum var,geçenlerde migrenim tuttu istifra faln tabi. Hamilelikten de şüphelendik test yaptık, ben panik , eşimin kalbi pır pır:) sonuç negatif. Ama evde kısa süreli bi adrenalin yükselmesi olduvalla zor Bebek bakmak tabi de, yaşına girsin hele düşünmeye başlarız kardeşi ya. İkisi çıksın aradan. Şimdi ücretsiz izindeyim, tam işe döncem ,eski çalışma hayatı,ona alış hop bidaha . Ardarda mantıklı geliyo
neyse herkes içşn hayırlısı olsun, benim sorum ; neyle korunuyordunuz da hamile kaldınız acaba???
![]()
Evet gittiğim doktor da şaşırdı.nasılda hissetmişsiniz ya
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah![]()
Amin inşallahhh... Allah'tan ben de bunu diliyorum.ayyy çok guzel darısı bütün isteyenlere ve içinde bana da ,
inşallah bu son tartışmanız olur ve bu 2. çocukla butun sorunlarınız biter , lütfen tadını çıkar![]()
Bir gün de ben plansız bir şekilde kaza ile hamile kalırım inşallah.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Evet, eşimin sevinmesi pozitif bir durum tabii ki.ailevi problemleriniz pek kocanızı ilgilendirmiyor anlaşılar sevinmiş adam olması gerektiği gibi.Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah
Çok teşekkür ederim...hayırlı olsun canım..Allah tamanına erdirsin..
2.çocuk fikri şu an o kadar uzakki bana. Kızım ilerde beni suçlar mı acaba senin yüzünden yalnızım diye :-(
Ben hamileyken sizin açtığınız topikte çanta hazırlığı biberon seçimi giysi seçimi bir sürü şey okuyup not almıştım bana inanılmaz faydası olmuştu. O zamanlar miniğiniz daha çok minikti yeni doğmuştu. Hatta arada diyordunuz onunla ilgilenmekten giremiyorun diye. Sorularıma cevap vermiştiniz sabırlaçok minnettar kalmıştım size dua etmiştim.
benim kızımda ağustosta iki yaşına girecek inşallah. Ben cesaret edemiyorum ikinci bebeğe.
Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah hep güzel günlerini görün.
Bende sizinle yaşıtım, o yüzden zaten 2. çocuk olması beni düşündürmedi.Hayırlı olsun
Bu güzel haber hepinizi mutlu etmişken sorunlarınızı çözmeye çalışın
Çocuk küçük diye düşünmeyin
Öyle hızlı büyüyorlarki
Bende ikinci için uğrasıyorum yaş 35 oldu kızım 11 yaşında
Allah analı babalı büyütsün :)
Amin inşallah, çok teşekkür ederim bu paylaşımınız beni mutlu etti.Hayırlı olsun
Ben de ikinci çocuğumu aynı bu şartlar altında dünyaya getirdim
Şimdi ise iyi ki doğurmuşum diyorum
Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri oldu
Sizin için de öyle olur inşallah
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inşallah Allah nasip etsin...
Çok teşekkür ederim amin inşallah...
Sağlığın garantisi yokkiBende sizinle yaşıtım, o yüzden zaten 2. çocuk olması beni düşündürmedi.
Yaş gidiyor, yıllar su gibi akıyor. İlerde sağlık problemleri yaşama korkum var.
O yüzden Rabbim vermişken bize de kabullenmek düşer.
İyi ki de nasib etmiş, inşallah sağlıkla doğar...
Rabbim size de nasib etsin inşallah...
Amin inşallahhh... Allah'tan ben de bunu diliyorum.
Çok güzel bir heyecan, 2. defa anne olmak ilkinden farksız bence.
İlk hamileliğim çok zor ve çetin geçti, inşallah bu hamileliğim sorunsuz geçer...
Rabbimden bunu diliyorum.
Allah tüm isteyenlere evlat versin inşallah, tüm bekleyenlerin sabrını mükafatlandırsın.
Evlat kadar tatlı birşey daha yok dünyada, inşallah sizin de olur tez zamanda...
Güzel yorumlarınız için teşekkürler.Ay ne güzel Allah kucağına almayı nasip etsin.benim yasim 35 kizim 14 aylık oldu hala korunuyoruz ama çok istiyoruz ikinciyi.kizim 6 yıl sonra tedavilerin ardından doğal yolla oldu.eşimle konuştuk ekim de korunmayı birakicsm inşallah hemen tutar.çocuk zor ama cooookkk muhteşem bir şey kardessiz olmaz tabi.İnşallah bir kizim daha olur ve benimde merak ettiğim ikincisinde kizim kadar çok sevicemmi.ikinci kez anne olmak harikadir heralde.Allah isteyen herkese versin amin.esinde sevinmiş boşver ne güzel demekki hayırlısı böyleymiş ama korunurken hamile kalman nasibi varmış demekki yavrunun...mutlu kalın...
Rabbim vakti saatinde nasib etsin inşallah o zaman ne diyeyim...Ne güzel ya bnm kizim 29 nda 2 yaşına gircek bn çok istiyorum her gün bu konuyu konuşuyoruz eşim istemio kapatmistik bu konuyu dio ama kapanmio istiyorum