2. Çocuk

Hayırlı olsun
Ben de ikinci çocuğumu aynı bu şartlar altında dünyaya getirdim
Şimdi ise iyi ki doğurmuşum diyorum
Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri oldu
Sizin için de öyle olur inşallah
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

aa çok sevindim, hayırlı olsun. işi bırakmayı düşünüyordunuz bu bakımdan ara vermeniz açısından da iyi olacaktır.
evinizde çocuklarınızla mutluluklar dilerim:)

Allah tamamına erdrsin sağlıcakla inşallah.. Benim de 7 aylık oğlum var,geçenlerde migrenim tuttu istifra faln tabi. Hamilelikten de şüphelendik test yaptık, ben panik , eşimin kalbi pır pır:) sonuç negatif. Ama evde kısa süreli bi adrenalin yükselmesi oldu:KK70: valla zor Bebek bakmak tabi de, yaşına girsin hele düşünmeye başlarız kardeşi ya. İkisi çıksın aradan. Şimdi ücretsiz izindeyim, tam işe döncem ,eski çalışma hayatı,ona alış hop bidaha . Ardarda mantıklı geliyo:super: neyse herkes içşn hayırlısı olsun, benim sorum ; neyle korunuyordunuz da hamile kaldınız acaba???o_O

böyle detaylara girmeyi sevmiyorum, ama ilaç değil onu diyebilirim.
Sonra benim latekse alerjim oluştu. Malesef, korunsak bile bir aksilik olmuş olabilir. :KK22:
Zaten çok fazla görüşemiyorduk eşimle bu anlamda, eşim bile dedi "nasıl baba olduğumu ben bile anlamadım" diye... :-)

nasılda hissetmişsiniz ya :anne:

sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :nazar:
Evet gittiğim doktor da şaşırdı.
1 gün gecikti adetim, içime şüphe düştü.
Doktor da dedi bu kadar çabuk nasıl anladın diye.

Sanırım ilk gebeliğimden tecrübe ile oldu.
İlkinde hiç anlamamıştım, insan daha alert mi oluyor ikincide nedir...
Amin inşallah... Bugün de kendi doktoruma gidicem kısmetse...

ayyy çok guzel darısı bütün isteyenlere ve içinde bana da ,

inşallah bu son tartışmanız olur ve bu 2. çocukla butun sorunlarınız biter , lütfen tadını çıkar :halay::KK76::KK6:
Amin inşallahhh... Allah'tan ben de bunu diliyorum.
Çok güzel bir heyecan, 2. defa anne olmak ilkinden farksız bence.
İlk hamileliğim çok zor ve çetin geçti, inşallah bu hamileliğim sorunsuz geçer...
Rabbimden bunu diliyorum.

Allah tüm isteyenlere evlat versin inşallah, tüm bekleyenlerin sabrını mükafatlandırsın.
Evlat kadar tatlı birşey daha yok dünyada, inşallah sizin de olur tez zamanda...

Bir gün de ben plansız bir şekilde kaza ile hamile kalırım inşallah.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

Amin inşallah Allah nasip etsin...
Çok teşekkür ederim amin inşallah...

ailevi problemleriniz pek kocanızı ilgilendirmiyor anlaşılar sevinmiş adam olması gerektiği gibi.Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah
Evet, eşimin sevinmesi pozitif bir durum tabii ki.
Fakat sorunlarımız çok, inşallah son bulur bu sorunlar.

Amin inşallah... Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..
.

hayırlı olsun canım..Allah tamanına erdirsin..
Çok teşekkür ederim...

2.çocuk fikri şu an o kadar uzakki bana. Kızım ilerde beni suçlar mı acaba senin yüzünden yalnızım diye :-(

Sanmam.
Bende tek çocuğum, annemi hiç suçlamadım.
Ama annem der hep küçüklüğümde de "herkesin kardeşi var benim niye yok" dermişim...
Hala derim keşke olsaymış diye ama annemin sağlık problemlerinden olmadı bir başka çocuğu.
O yüzden herkesin hakkında hayırlısı. Allah doğru zamanda versin inşallah ve sağlıkla versin.
Önemli olan bu bence...

Ben hamileyken sizin açtığınız topikte çanta hazırlığı biberon seçimi giysi seçimi bir sürü şey okuyup not almıştım bana inanılmaz faydası olmuştu. O zamanlar miniğiniz daha çok minikti yeni doğmuştu. Hatta arada diyordunuz onunla ilgilenmekten giremiyorun diye. Sorularıma cevap vermiştiniz sabırla :KK200: çok minnettar kalmıştım size dua etmiştim. :KK60: benim kızımda ağustosta iki yaşına girecek inşallah. Ben cesaret edemiyorum ikinci bebeğe. :KK23: Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah hep güzel günlerini görün.

Nasıl mutlu oldum bu mesajınıza anlatamam.
Rabbim huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kızınızı...

Evet o dönemler az girebiliyordum siteye, fakat artık çalıştığım için fırsat buluyorum.
İşi bıraktıktan sonra sanırım hiç birşeye vakit bulamayacağım 2 çocukla...

Çok mutlu oldum mesajınıza gerçekten, sağolun. amin inşallah.
Rabbim herkese evlat sevincini yaşatsın inşallah...

Hayırlı olsun
Bu güzel haber hepinizi mutlu etmişken sorunlarınızı çözmeye çalışın
Çocuk küçük diye düşünmeyin
Öyle hızlı büyüyorlarki

Bende ikinci için uğrasıyorum yaş 35 oldu kızım 11 yaşında

Allah analı babalı büyütsün :)
Bende sizinle yaşıtım, o yüzden zaten 2. çocuk olması beni düşündürmedi.
Yaş gidiyor, yıllar su gibi akıyor. İlerde sağlık problemleri yaşama korkum var.
O yüzden Rabbim vermişken bize de kabullenmek düşer.
İyi ki de nasib etmiş, inşallah sağlıkla doğar...

Rabbim size de nasib etsin inşallah...

Hayırlı olsun
Ben de ikinci çocuğumu aynı bu şartlar altında dünyaya getirdim
Şimdi ise iyi ki doğurmuşum diyorum
Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri oldu
Sizin için de öyle olur inşallah
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inşallah, çok teşekkür ederim bu paylaşımınız beni mutlu etti.
Rabbim sağlıkla büyümesini nasib eder inşallah.
İlkinde beklemek çok heyecanlıydı tecrübesizliğinde vermiş olduğu merak vardı.
Şimdi ise tecrübeli olarak sanırım çok sabırsızlanacağım ne zaman doğacak diye...

Bende sizinle yaşıtım, o yüzden zaten 2. çocuk olması beni düşündürmedi.
Yaş gidiyor, yıllar su gibi akıyor. İlerde sağlık problemleri yaşama korkum var.
O yüzden Rabbim vermişken bize de kabullenmek düşer.
İyi ki de nasib etmiş, inşallah sağlıkla doğar...

Rabbim size de nasib etsin inşallah...
Sağlığın garantisi yokki
Herkes sağlığını yitirebilir
Allah korusun
Kötüyü çağırmayalım
Dikkat edin kendinize

Amin inşallahhh... Allah'tan ben de bunu diliyorum.
Çok güzel bir heyecan, 2. defa anne olmak ilkinden farksız bence.
İlk hamileliğim çok zor ve çetin geçti, inşallah bu hamileliğim sorunsuz geçer...
Rabbimden bunu diliyorum.

Allah tüm isteyenlere evlat versin inşallah, tüm bekleyenlerin sabrını mükafatlandırsın.
Evlat kadar tatlı birşey daha yok dünyada, inşallah sizin de olur tez zamanda...

amin inşallah :KK46::KK46:

Ay ne güzel Allah kucağına almayı nasip etsin.benim yasim 35 kizim 14 aylık oldu hala korunuyoruz ama çok istiyoruz ikinciyi.kizim 6 yıl sonra tedavilerin ardından doğal yolla oldu.eşimle konuştuk ekim de korunmayı birakicsm inşallah hemen tutar.çocuk zor ama cooookkk muhteşem bir şey kardessiz olmaz tabi.İnşallah bir kizim daha olur ve benimde merak ettiğim ikincisinde kizim kadar çok sevicemmi.ikinci kez anne olmak harikadir heralde.Allah isteyen herkese versin amin.esinde sevinmiş boşver ne güzel demekki hayırlısı böyleymiş ama korunurken hamile kalman nasibi varmış demekki yavrunun...mutlu kalın...

Ay ne güzel Allah kucağına almayı nasip etsin.benim yasim 35 kizim 14 aylık oldu hala korunuyoruz ama çok istiyoruz ikinciyi.kizim 6 yıl sonra tedavilerin ardından doğal yolla oldu.eşimle konuştuk ekim de korunmayı birakicsm inşallah hemen tutar.çocuk zor ama cooookkk muhteşem bir şey kardessiz olmaz tabi.İnşallah bir kizim daha olur ve benimde merak ettiğim ikincisinde kizim kadar çok sevicemmi.ikinci kez anne olmak harikadir heralde.Allah isteyen herkese versin amin.esinde sevinmiş boşver ne güzel demekki hayırlısı böyleymiş ama korunurken hamile kalman nasibi varmış demekki yavrunun...mutlu kalın...
Güzel yorumlarınız için teşekkürler.
Allah tüm isteyenlere anneliği tattırsın inşallah.
Benim iki çocuğu olanlardan duyduğum tek şey, ilkinde birşey anlamıyorsun ama ikincisinde daha bilinçli olduğun için anneliğin tadına tam varıyorsun. Her ikisinin de sevgisi de ilgisi de ayrı oluyor diyorlar.
Nasip bakalım yaşayıp göreceğiz...

Ne güzel ya bnm kizim 29 nda 2 yaşına gircek bn çok istiyorum her gün bu konuyu konuşuyoruz eşim istemio kapatmistik bu konuyu dio ama kapanmio istiyorum
Rabbim vakti saatinde nasib etsin inşallah o zaman ne diyeyim...
Eşiniz neden istemiyor?
2 yaşında olması etken midir acaba? Biraz daha mı büyüsün diyor?

Benim eşim çok sevindi.
Ama ailevi problemlerimiz çok bitmek tükenmek bilmiyor.
Allah hayırlısını versin diyorum bende, ne diyeyim.
Herkesin kendince bir problemi sorunu var işte..

Back
X