• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 çocukla baba evi

jinnakata

Popüler üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
940
1.048
63
Kk daki ilk konum olacak...
Eşim hemen sinirlenip yumuşayan bir yapıya sahiptir benide çok sevdiğini biliyorum 2 tane çocuğumuz var. Ama herkesin onduğu gibi bizimde bir sıkıntımız var en ufak bir şeyde parlayıp ağzına dolamış gibi bu evden defol git seni istemiyorum vs gibi laflar etmeye başlıyor. Bu lafı en son 3 hafta önce söylemişti bende bir daha söylersen gerçekten gidecem dedim ve geldi çattı o gün... bugün yine sudan sebepten bir kavga daha ve bana yine git dedi bende annemi aradım beni al diye oda baban yok kovmasını biliyorsa bırakmasınıda bilecek dedi bende valizimi toplamaya başlarken, eşim geldi ; sana 5 dk veriyorum özürdilemen için yoksa seni bir daha bu eve almam annen baban ayağıma kapanacaklar kızımı gel al diye ama yinede seni almıcam vs vs ama ben yinede bu evden kavulma meselesi artık çok ağrıma gittiği için beni anneme bırakmasını söyledim ve şuanda annemlerdeyim. Eşimi çok seviyorum ama bu konuyu gerçekten nasıl halledeceğimi bilmiyorum. lütfen yapıcı yorumlarınıza çok ihtiyacım var

Eşin ayari şaşirmiş. Benim eşim ayni şekilde parlar ve öfkesi diner. Ama kovmak ne demek. Bence geç bile kalmişsin ettiği lafin bi sonucu olduğunu göstermekte. Ve sen bişey yapmayacksin. Gelip o senin kapinda özür dileyip götürmek için kendini paralamadikça. Üstelik bi daha bu lafi ederse bu sonra ki adimda geri dönmemekle korkut bence. Ayni noktaya dönmemek için.

Eşiniz çok cahil
Ne bu böyle her kavgada babanın evine git?
Her evli çift tartışabilir bu çok normal her tartışmada siz bir eşyaymışsınız alınıp verilen bir şey gibi geri iade yapmaya çalışıyor
Sakın geri adım atmayın doğru karar vermişsiniz
Terbiyesiz annenle baban ayağıma kapanacak demiş birde
Gururunuz varsa oturun babanızın evinde
Çok pişman olup gönlünüzü alana kadar telefonlarını açmayın
Düzelirsiniz inşallah

En ufak şey de seni istemiyorum defol git diyen adam sizi sevmiyordur.
Ayrıca sinirlenip yumuşuyorsa anne evinden gelir alırdı sizi yumuşayınca,yalvarsalar gelip almam demezdi.
Başlığa bakınca eşinizi sevdiğinizi de düşünmedim tek derdiniz çocuklarla baba evinde olmanız bence .
Gerçeklerle yüzlesin bi an önce ve yolunuza bakın

7 senelik güzel giden bir evliliğim vardı. 2saat önceye kadar ama bu lafı kaldıramıyorum. Gerçekten pişman olup beni almaya gelirse ve bi daha yapmıcağına emin olursam affedecem. Ama benim gelmemi beklerse bitirmeyi düşünüyorum. Çünki ben ne hata yaparsam yapayım kovulmayı haketmedim.

Kovmak nedir kendi gitsin beğenmiyorsa. Bence üzülme öyle ikide bir kovmak olmaz, kadın evden kovulmamalı.

7 senelik güzel giden bir evliliğim vardı. 2saat önceye kadar ama bu lafı kaldıramıyorum. Gerçekten pişman olup beni almaya gelirse ve bi daha yapmıcağına emin olursam affedecem. Ama benim gelmemi beklerse bitirmeyi düşünüyorum. Çünki ben ne hata yaparsam yapayım kovulmayı haketmedim.
Sen haklısın
Esin gelecek
Gelecek...
Sakin ve dik dur

çok istiyorsan sen çek git diyerek keşke siz onu yollasaydınız neden evinizi düzeninizi ona bırakıyorsunuz ki 2 gün anasında kalır sonra kuyruğunu kıstırır dönerdi.o zaman koz elinizde olur söylerdiniz dilinize geleni.

En ufak şey de seni istemiyorum defol git diyen adam sizi sevmiyordur.
Ayrıca sinirlenip yumuşuyorsa anne evinden gelir alırdı sizi yumuşayınca,yalvarsalar gelip almam demezdi.
Başlığa bakınca eşinizi sevdiğinizi de düşünmedim tek derdiniz çocuklarla baba evinde olmanız bence .
Gerçeklerle yüzlesin bi an önce ve yolunuza bakın
Benim ailem boşanmayı ve çocuklu olmamı dert edecek yapıda insanlar değil . Siz burda yazan iki üç cümleyle sevgiyi anlaya biliyorsanız bunu ticarete dökün iyi para kazanırsınız

bu kadar ağır konuşmanın evveliyatında neler yaşadığınızı merak ettim,
durup dururken, şizofrene bağlayıp defol git demiyordur
kendisi defolup gitsin ayrıca, neden hep biz kadınlar olarak, evi terk eden, baba evine dönen tarafızki
seviyorum, seviliyorum demişsiniz ama,
eşler elbette tartışır vs vs ama defol git cümlesi, söylenebilecek en son söz..
o senin ayaklarına kapansın.. evine geri dön die

Eşiniz çok cahil
Ne bu böyle her kavgada babanın evine git?
Her evli çift tartışabilir bu çok normal her tartışmada siz bir eşyaymışsınız alınıp verilen bir şey gibi geri iade yapmaya çalışıyor
Sakın geri adım atmayın doğru karar vermişsiniz
Terbiyesiz annenle baban ayağıma kapanacak demiş birde
Gururunuz varsa oturun babanızın evinde
Çok pişman olup gönlünüzü alana kadar telefonlarını açmayın
Düzelirsiniz inşallah
öküzün tekiymiş kocası
ayrıca bu kadar çabuk evden göndermesi kaybetme korkusunun olmadığını da gösterebilir
konu sahibi yapıcı yorum istemiş ama maalesef yapamıyacağım

eğer adam özür dilemeden bir daha böyle bir şey yapmayacağına söz verdirmeden geri gitmeye kalkarsa artık ağzını açtığı anda kendini kapı önünde bulur

bu kadar ağır konuşmanın evveliyatında neler yaşadığınızı merak ettim,
durup dururken, şizofrene bağlayıp defol git demiyordur
kendisi defolup gitsin ayrıca, neden hep biz kadınlar olarak, evi terk eden, baba evine dönen tarafızki
seviyorum, seviliyorum demişsiniz ama,
eşler elbette tartışır vs vs ama defol git cümlesi, söylenebilecek en son söz..
o senin ayaklarına kapansın.. evine geri dön die
Aslında bunun babasıda böyle bu lafı normal karşılıyor. Babasıyla aynı iş yerinde çalışıyorşar babası bunuda annesinide kovup duruyor ama biz babamızı seviyoruz bırakmayız diyip daha çok sarılıyorlar. Banada sen beni gerçekten çok seviyorsan bu kadar kolay bırakmazsın, demek ki sevmiyorsun dedi

Kk daki ilk konum olacak...
Eşim hemen sinirlenip yumuşayan bir yapıya sahiptir benide çok sevdiğini biliyorum 2 tane çocuğumuz var. Ama herkesin onduğu gibi bizimde bir sıkıntımız var en ufak bir şeyde parlayıp ağzına dolamış gibi bu evden defol git seni istemiyorum vs gibi laflar etmeye başlıyor. Bu lafı en son 3 hafta önce söylemişti bende bir daha söylersen gerçekten gidecem dedim ve geldi çattı o gün... bugün yine sudan sebepten bir kavga daha ve bana yine git dedi bende annemi aradım beni al diye oda baban yok kovmasını biliyorsa bırakmasınıda bilecek dedi bende valizimi toplamaya başlarken, eşim geldi ; sana 5 dk veriyorum özürdilemen için yoksa seni bir daha bu eve almam annen baban ayağıma kapanacaklar kızımı gel al diye ama yinede seni almıcam vs vs ama ben yinede bu evden kavulma meselesi artık çok ağrıma gittiği için beni anneme bırakmasını söyledim ve şuanda annemlerdeyim. Eşimi çok seviyorum ama bu konuyu gerçekten nasıl halledeceğimi bilmiyorum. lütfen yapıcı yorumlarınıza çok ihtiyacım var
Hem seni evden kovmuş, hem de sen giderken üstüne bir de tehdit etmiş. Özür beklemiş ve işin içine anneni babanı da karıştırmış. Ben olsam sırf anneme babama laf etti diye o eve bir daha adımımı atmam. O kim ki anan baban onun ayağına kapanacaklar üstelik seni geri alması için. Nasıl bir yüz verdin ki sen bu adama sana böyle muamele edebiliyor. İnsan kapısındaki köpeğe böyle davranmaz. Değil iki beş çocuğum olsa yine de baba evini böyle bir adama tercih ederdim. Ayrıca şu sevmek lafını da bırak. Böyle sevgi olmaz. Seni sevdiği falan yok. Senin ona zaafın var o da bunu çok güzel kullanıyor. Azıcık kendi haysiyetini düşün. O iki çocuk ezik bir kadına mı anne desin istiyorsun. Gözlerindeki kadın imajı böyle mi olsun. Sana boşan demiyorum, kendi kararın. Ama en azından o adamı köpek gibi yalvartana kadar geri dönme. Göster bakalım kim kimin ayağına kapanıyormuş. Herşeyi bırak, seni büyüten ananın babanın hatırına dönme.

Back
X