Meslekle, birikmisle olmuyor bu isler. bazen elin kolun baglaniyor iste...bekara kari bosamak kolay.Yazık ülkemin kadınına.el oğluna bel bağlamasına çok üzülüyorum.mesleği,birikmişi olmalı bir kadının.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meslekle, birikmisle olmuyor bu isler. bazen elin kolun baglaniyor iste...bekara kari bosamak kolay.Yazık ülkemin kadınına.el oğluna bel bağlamasına çok üzülüyorum.mesleği,birikmişi olmalı bir kadının.
Evliyim bir de bebeğim var:)aynılarını yaşasam iki dk.durmam şekerim..Meslekle, birikmisle olmuyor bu isler. bazen elin kolun baglaniyor iste...bekara kari bosamak kolay.
O seni evden kovuyorr ve sende bavulunu kuzu kuzu topluyorsun sen onu evden atsaydin annenler çıkıp gelseydi yaninaKk daki ilk konum olacak...
Eşim hemen sinirlenip yumuşayan bir yapıya sahiptir benide çok sevdiğini biliyorum 2 tane çocuğumuz var. Ama herkesin onduğu gibi bizimde bir sıkıntımız var en ufak bir şeyde parlayıp ağzına dolamış gibi bu evden defol git seni istemiyorum vs gibi laflar etmeye başlıyor. Bu lafı en son 3 hafta önce söylemişti bende bir daha söylersen gerçekten gidecem dedim ve geldi çattı o gün... bugün yine sudan sebepten bir kavga daha ve bana yine git dedi bende annemi aradım beni al diye oda baban yok kovmasını biliyorsa bırakmasınıda bilecek dedi bende valizimi toplamaya başlarken, eşim geldi ; sana 5 dk veriyorum özürdilemen için yoksa seni bir daha bu eve almam annen baban ayağıma kapanacaklar kızımı gel al diye ama yinede seni almıcam vs vs ama ben yinede bu evden kavulma meselesi artık çok ağrıma gittiği için beni anneme bırakmasını söyledim ve şuanda annemlerdeyim. Eşimi çok seviyorum ama bu konuyu gerçekten nasıl halledeceğimi bilmiyorum. lütfen yapıcı yorumlarınıza çok ihtiyacım var
Annenlere gittign günden beri aramadımı hiç bende yorum yapmıştm konuna ve her kavgada kapıyı gösteren adamla evlilik yürümez yönündeydi yorumEvet evden çıkarken pişman olur beni bırakmaz düşüncesiyle valizimi toplamaya başlamıştım çünkü sevildiğimi düşünüyordum iyiki buraya konuyu açmışım biraz da olsu aklımın başıma gelmesini sağlayan yorumlar yazdınız... ben ailemin yanında her geçen gün kaldıkça boşanma duygusu ağır basmaya başladı. Ailemde boşanmamdan yana.
C Corpuss dediğin gibi yapıcı olmak lazım ama az da kavga etsen her kavgada sana kapıyı gösteren bir kocaya nasıl güvenilebilir. Tamam ben hakaret etmiş olabilirim ve bunun karşılığında kavulmayı haketmişsin diyen zihniyet sizde nasıl bir zihniyet var. Kadın şunu derse kovulur bunu derse dövülür şöyle ederse öldürmeyi hak eder mantığı oldukça kadınların madur ezilen olması kaçınılmaz...
Evet evden çıkarken pişman olur beni bırakmaz düşüncesiyle valizimi toplamaya başlamıştım çünkü sevildiğimi düşünüyordum iyiki buraya konuyu açmışım biraz da olsu aklımın başıma gelmesini sağlayan yorumlar yazdınız... ben ailemin yanında her geçen gün kaldıkça boşanma duygusu ağır basmaya başladı. Ailemde boşanmamdan yana.
C Corpuss dediğin gibi yapıcı olmak lazım ama az da kavga etsen her kavgada sana kapıyı gösteren bir kocaya nasıl güvenilebilir. Tamam ben hakaret etmiş olabilirim ve bunun karşılığında kavulmayı haketmişsin diyen zihniyet sizde nasıl bir zihniyet var. Kadın şunu derse kovulur bunu derse dövülür şöyle ederse öldürmeyi hak eder mantığı oldukça kadınların madur ezilen olması kaçınılmaz...
Kk daki ilk konum olacak...
Eşim hemen sinirlenip yumuşayan bir yapıya sahiptir benide çok sevdiğini biliyorum 2 tane çocuğumuz var. Ama herkesin onduğu gibi bizimde bir sıkıntımız var en ufak bir şeyde parlayıp ağzına dolamış gibi bu evden defol git seni istemiyorum vs gibi laflar etmeye başlıyor. Bu lafı en son 3 hafta önce söylemişti bende bir daha söylersen gerçekten gidecem dedim ve geldi çattı o gün... bugün yine sudan sebepten bir kavga daha ve bana yine git dedi bende annemi aradım beni al diye oda baban yok kovmasını biliyorsa bırakmasınıda bilecek dedi bende valizimi toplamaya başlarken, eşim geldi ; sana 5 dk veriyorum özürdilemen için yoksa seni bir daha bu eve almam annen baban ayağıma kapanacaklar kızımı gel al diye ama yinede seni almıcam vs vs ama ben yinede bu evden kavulma meselesi artık çok ağrıma gittiği için beni anneme bırakmasını söyledim ve şuanda annemlerdeyim. Eşimi çok seviyorum ama bu konuyu gerçekten nasıl halledeceğimi bilmiyorum. lütfen yapıcı yorumlarınıza çok ihtiyacım var
Tekrar ediyorum bekara karı boşamak kolay.. ama burda ki bekarlıktan kastım karşındakinin ne yaşadığını bilmeden yorum yapmak anlamında. .Yaşananlar, kişilik, karakter....Benim de sorunlarım var evliliğimde iyi de bir kariyerim var babamsa 10 cocugum da olsa bırakmaz beni asla mutsuz olduğumu bilse ama gel gör ki olmuyor. Ne adamı değiştirebiliyorum ne de kendimi değiştirebiliyorum. Çekip gidemiyorum hergün hayalini kurmama rağmen. Kişilik meselesi sanırım, gözüm yemiyor nedense. Bir ara tam cesaretlenmiştim herşeyi de göze almıştım ki babamın hasta olduğunu öğrendim ve su an onu üüzmemek için sabrediyorum...Evliyim bir de bebeğim var:)aynılarını yaşasam iki dk.durmam şekerim..
Tekrar ediyorum bekara karı boşamak kolay.. ama burda ki bekarlıktan kastım karşındakinin ne yaşadığını bilmeden yorum yapmak anlamında. .Yaşananlar, kişilik, karakter....Benim de sorunlarım var evliliğimde iyi de bir kariyerim var babamsa 10 cocugum da olsa bırakmaz beni asla mutsuz olduğumu bilse ama gel gör ki olmuyor. Ne adamı değiştirebiliyorum ne de kendimi değiştirebiliyorum. Çekip gidemiyorum hergün hayalini kurmama rağmen. Kişilik meselesi sanırım, gözüm yemiyor nedense. Bir ara tam cesaretlenmiştim herşeyi de göze almıştım ki babamın hasta olduğunu öğrendim ve su an onu üüzmemek için sabrediyorum...
Çok doğru, haklısınız ne diyeyim. Ben sadece sanki bütün evlilikler mükemmelmiş gibi en ufak bir sorunda ben olsam boşanırdım deyip, yangına körükle gidilmesinden dolayı dedim.Bence evlilikte yapıcı olmak mutsuz bir evliliği kabullenmek değildir. Orta yolu bulmaya çalışmak, hem sizin hem eşinizin mutlu olacağı, çocuklara huzur verecek ortamı oluşturmaya çalışmaktır. Ama mutsuzsanız ve devam etmeyi seçiyorsanız o evlilikte yapıcı olmak demek olmuyor.
Kimse karşındakinin ne yaşadığını tam olarak bilemez. En fazla benzer durumda ne yapabileceğini söyler. Yani atıyorum dayak yesem ne yaparım ya da aldatılsam ne yaparım. Sizin durumunuzda siz de ifade edemiyorsunuz sizi bu evililikte tutan şeyin tam olarak ne olduğunu. Gidemediniz, ne de onu değiştirebildiniz, gözünüz yemedi. Bununla empati yapmak inanın çok zor.
Son durumda babanızın durumu en gerçekçi nedeniniz bence. Gene de babanızı mutsuz olduğunuz bilmenin daha fazla üzeceğini düşünüyorum. Kendinizden pay biçin. Çocuğunuz siz üzülmeyin diye mutsuz bir evililiğe devam etsin ister misiniz?
İşte burda ki durum eşler arasında ki durum gibi baba evinde ki durumda farklı olabiliyor. Mesela siz eşinize 4 -5 şansı bırak ilk kovmasında boşanırsınız ama ben beklerim... siz boşanıp ayrı eve gidersiniz ama ben kendi dairem olmasına rağmen baba evinde yaşamayı tercih ederim...canım böyle evlilik olmaz. karı kocanın namusudur. kocanın evden ota çöpe kovması namusa dil uzattırmasıdır. boşan diyenlerden değilim ama kocanın ciddi tedaviye ihtiyacı var. böyle sevgi olmaz.
ama baba evinde de nereye kadar? ya kocanı tedaviye ikna et ya kendine bir yol çiz derim..
yok artık evden kovacak birde senden özür dileyecek çüşş!Kk daki ilk konum olacak...
Benim cevabıma biraz alakasız cevap olmamış mi seninki?? Baskasiyla karıştırdn sanirim. Ben sana bosan git kendi başına yasa babanlarla da yaşama demiyorum ki.İşte burda ki durum eşler arasında ki durum gibi baba evinde ki durumda farklı olabiliyor. Mesela siz eşinize 4 -5 şansı bırak ilk kovmasında boşanırsınız ama ben beklerim... siz boşanıp ayrı eve gidersiniz ama ben kendi dairem olmasına rağmen baba evinde yaşamayı tercih ederim...
Telefonda güzelcene konuştuk etti gelince haber ver dedi ama bir daha ne ondan ne benden msj arama vs hiç birşey yok... çok tereddütlüyüm gerçekten pişman olan adam tavırları değil bunlar. Anneme daha önceden yaşadığımız herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattım ve benim gitmem taraftarı değil şuan dönünce eşimle konuşacak ve ailem ne derse onu uygulayacam çünkü bu adama karşı doğru karar veremiyorum görünce herşeyi unutuyorumJ jinnakata iyi tatiller ailen cok iyi yapmis goturmekle.. son durumu mutlaka yaz merak ediyorum.
Ben esimden ne hakaretler duydum ayni sekilde bende cok hakaret etmisimdir. cok tatsiz seyler yasadim ama asla aileme hic bir sey anlatmadim cunku böyle gördüm ben ailede olan ailede kalir birde onları uzmek istemedim calisiyordum ailem de baska sehirde oldugu icin cekip gidemezdim de.. ama simdi sizin yazdiklarinizi okuyunca dedim ki keske aileme anlatsaydim zamaninda arkamda olurlardi belki esim de kendine ceki duzen verirdi... bi kere hamileyken cok kötü kavga ettim gideceksin bu evden dedi hamile halimle tuttu kolumdan sacimi cekistirerek beni abimlere götürdü orda aglaya aglaya kavga ettik yazik onlar da uzuldu abim salmadi beni 1 hafta orda kaldim ailelere bi sey demedik..esim hemen ertesi gün aradi dön diye ozurler diledi falan ama donmedim 1 hafta. sözler verdi söyle yapicam boyle yapicam istedigin gibi olacak diye ama dondukten iki hafta sonra yine ayni tas ayni hamamdi....
o ev sızın neden kovuyor fırsat veriyorsun? anne baba ayaklarına kapanacakmıs ailene bıle hakaret ediyor onun burnunu sürttürmemıssın yazık.bak şimdi bosanma davası acsan kabul eder seni seven bırı bunları yapmaz.acızmısın ve annen senin içn degersizmı o adama öyle bır fırsat veriyorsun?son olmaz bu saygısızlıklrı sadece uzatırsınız ayrılık zamanını.arama bakalım sakın arama bıraz canı acısın yoklugunu farketsınKk daki ilk konum olacak...
Telefonda güzelcene konuştuk etti gelince haber ver dedi ama bir daha ne ondan ne benden msj arama vs hiç birşey yok... çok tereddütlüyüm gerçekten pişman olan adam tavırları değil bunlar. Anneme daha önceden yaşadığımız herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattım ve benim gitmem taraftarı değil şuan dönünce eşimle konuşacak ve ailem ne derse onu uygulayacam çünkü bu adama karşı doğru karar veremiyorum görünce herşeyi unutuyorum
Seninde Allah yardımcın olsun bir kadının yaşayacağı en zor şeyleri sen hamile halinle yaşamışsın.