2 çocukla boşanma nasıl olacak ???

HAYAT13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
1.935
281
163
Diğer konularımı bilen bilir aldatma nedeni ile boşanıyoruz ne okur yardım edin biri 4.5 yaşında kız biri 4.5 aylık erkek ikisi de o kadar minikki çekişmeli boşanıyoruz bu süreçte delil toparlamak istiyorum ama içim yanıyor neden bu kada gucsuzum isim de var çok şükür ama neden ailem arkamda değil resmen ayağına kapan evliliğini kurtar diyorlar anlıyacağınız yapa yanlızim bu benim kararım ama bu çocukların hastalığı okulu herşeyi tek başima nasıl olacak??? Bir insan olarak ben de nefes alamayacak mıyım sosyal hayatım da olmayacak nasıl sağlam bir psikolojide kalıcam çok zorlanıyorum.cokkk... çok değil 1 ay önce ben bu adamo seviyordum daha minicik bebeğimiz var bizim biz evliyken zorlaniyorduk yarışma ihtiyacım var Di şimdi nasıl olacak ?? Boşanan arkadaşlar nasıl aştılar bu durumu tek çocuk tek.sorumluluk iki çocuk iki sorumluluk değil mi ben daha yeni başlıyordum hayatıma çocuklarımı büyüyecektim gül e oynaya şimdi cocuklarimdan çalınmış bir zaman gibi yasadiklarim

Bosanmadim ama sunu diyebilirim; muhakkak ki cok zor bi surec Allah yardimciniz olsun ama cocuklariniz icin dik durmya calisin,dayanamadiginiz zaman yardim almaktan cekinmeyin. Ve duzenli terapi alin,bi nebze iyi gelecek guc katacaktir size.. bi de su surecte sunu dusunun; simdi 1ay aglarsiniz,ayrilmazsaniz yillarca.. umarim hakkinizda en hayirlisi olur,cocuklarinjzla mutlu huzurlu bi yuva kurarsiniz

Neden boşaniyorsunuz ?
Ama isiniz cok zormus gercekten.. Maasiniz ne kadar ? Ve dava acarken mutlaka tazminat ve nafaka isteyeceksiniz degil mi ?
Aldatma sebebi ile. Tazminata cevirirsen işi de sıkıntıya giriyor nafaka tabiki alicam yetmez zaten tek başına maaşım

Mantık içinde hareket etmelisiniz bu durumda duygusal yada gurur dedıklerı şeylere takılmamalısınız

Şartlarınız tam olarak nedir bilmediğim için daha baska bir sey diyemeyecegim

Yanlis hatirlamiyorsam hem aldatip hem de ozuru sizden beklemisti eski esiniz. Sakin pisman olmayin,akliniza bu getirin,kendi sebep oldu diye

Allah yardımcın olsun.Mahkemeden telefon-mesaj dökümlerini talep edin.Hem eşinize hem de kadına tazminat davası açın internette okumuştum kazananlar varmış haber sitelerine konu olmuştu,eğer evlendikten sonra ev-araba vs aldıysanız onların yarısı sizin.Düğün takılarınızıda isteyin.

Yanlis hatirlamiyorsam hem aldatip hem de ozuru sizden beklemisti eski esiniz. Sakin pisman olmayin,akliniza bu getirin,kendi sebep oldu diye
O sebep oldu diye düşünüyorum zaten asla bunun sorumlusu ben değilim ama ıste bana oyel bir kötülük yaptı ki kalkamıyorum altindan . Şimdi gelmiş karşıma işi de tehlike ye girdiği için yapma.cocuklari düşün diyir sanki kendi düşünmüş gibi.

Maddiyat değil iste iş zaten istediğimi vercek yeterki tazminat davası acmiyim. 6 aylık surem var şuan çekişmede o yüzden düşünüyorum ne yapmalıyım bu adama artık acimalimiyim yoksa işin den de olsun surulsun hatta sürünsün mi demeliyim ama.cpcuklarimin babası bilemiyorum. Bana ve çocuklara öyle bir kötülük yaptı ki altinda kalkamıyorum

Acımayın o size acıdı mı yeni doğum yapmışsınız üstelik.İşinden nasıl oluyor bu arada ?

Acımayın o size acıdı mı yeni doğum yapmışsınız üstelik.İşinden nasıl oluyor bu arada ?
Görev yerinde yaptığı için görevi kötüye kullanma diyim. Gerçi ben olacağını düşünmuyorum ama o ondan korkuyor yapma.etme diyor

Görev yerinde yaptığı için görevi kötüye kullanma diyim. Gerçi ben olacağını düşünmuyorum ama o ondan korkuyor yapma.etme diyor
O korku ona yeter
Ahlaksız.
O zaman anlaşmalı bosanın siz de ifsa etmezsiniz. Deliller sağlamsa dursun tazminat olacak miktarı verirse siz de kusuru dökmeyin ortaya

Gecen gun o adama degil cocuklarima sans adli konu acmistin.bende yasamis biri olarak cvp yazdim.simdi bosanma karari vermissiniz.ne oldu...ilk basta affedeceksiniz gibi bir dusunce olustu bende.hakkinizda hayirlisi.

Gecen gun o adama degil cocuklarima sans adli konu acmistin.bende yasamis biri olarak cvp yazdim.simdi bosanma karari vermissiniz.ne oldu...ilk basta affedeceksiniz gibi bir dusunce olustu bende.hakkinizda hayirlisi.
Tek avantajinizi soyliyim.evt zor ama cocuklarinizin kucuk olmasi cok buyuk bir avantaj.benim ikiside ergenlik donemindeyhen basimiza bu olay geldi....simdi ikiside dinlemiyor.dun aksam kizim ben arkadasima gidiyimmi anne dedi.hayir gecen gittin.arti 3 abisi var evde diyorum,uniye hazirlaniyorsun bu ne dedim.sanane dedi ve gittiii.oraya mi gitti baska yeremi bilemiyorum.dilerim bunlari bize yapan pezevenk hic mutlu olmaz.

Allah yardımcınız olsun.

Anlaşmalı boşanmaya çalış eğer kesin kararın boşanmaksa.Çekişmeliyle uğraşmak yorar ve yıpratır seni.

Çocuklarının yanında dimdik duracağına eminim.Nasıl yaparım tek başıma deme.Ölmüş de olabilirdi eşin.O zaman her halükarda yalnız yapmak zorunda kalacaktın herşeyi.Mecbur kalınca herşey yapılıyor inan.

Ailene diyecek söz bulamıyorum.İnsan en çok zor zamanında arıyor yanında birini.Bu ailen değilse kim olacak.Yazık.

Hakkında hayırlısı olsun.Herşey bitince,belirsizlikler ortadan kalkınca düzenin kendiliğinden oturacaktır.Endişe etme.

Hala o adama aciyip çocuklarımın babasi diyorsunuz ya, o adam baska kadinla hayatini yasarken hic çocuklarımın annesi dedi mi size?
Cok mu kotuyum bilmiyorum ama boyle bir durumda esim bir omur surunse keyif sigarasi yakar izlerdim.
+1 asla acima acinacak hale düsersin diye de ekliyorum

hem suçlu hem güçlü diye buna derler.
davayı çekişmeli açmanızı istemiyorsa o zaman, versin tazminatı baştan yapın protokolü boşanın.
size belli bir para verdi diye her şeyi açıklamak zorunda değilsiniz ki dava sırasında?
ne olur bir avukattan bilgi alın.
sizi kandırmaya çalışıyor.

Bence once kendindeki gücü farket. Sen iki cocukla bosanmaya kalkiyorsan guclu kadin ve guclu annesin.

Cocuklarinin kucuk olmasi senin icin en buyuk avantaj. Benim kizim babasinin ayri yasamasiyla ilgili hicbir sey sormuyor. Cunku duruma cabuk adapte oldu. Ayri yasamaya basladigimizda 3 yasindaydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…