2 çocukla boşanma nasıl olacak ???

Ailenizden destek olaca birini bulun çocuklara bkma konusunda

Ayrıldınız mi

Kesinlikle nu şekilde ilerleyin bencede hem eşinize hem o kadına açın eşinize maddi manevi acın kadına da manevi acın emsal varsa kesin alırsınız herkes yaptığının sonucuna katlansın düğün takılarınızı catir catir vermek zorunda yasası var Allah yar ve yardımcın olsun bu işten bal kaymak gibi sıyrılıp başın dik bir şekilde çıkmayı nasip etsin sana onlarında bin belasını versin haysiyet şeref fukaraları rezil rüsva olurlar inşallah.

Olurlar mı ki

Artık karşı tarafa dava açılmıyormuş yani eşin sevgilisine açılsada tazminat alınamıyormuş değişmiş kanun.

Ne oldu hala evlimisin son durum nedir.

Bence size acımayana siz de acımayın. Yaparken düşünseymiş. Sizi kandırmasından korktum ben. “Tazminat davası açma ben herşeyi karşılayacağım “der ama yapmayabilir. Nasıl güvenebilirsiniz ki? Herşey resmi olsun. Ayrılık nedeninin ne olduğu,tazminat miktarı falan hepsi elinizde bulunsun

Aldatılalı 1 sene olmuş geçmiş konularına baktığımda gördüm.Affettiniz ve 1 senedir devam ediyorsunuz sanırım peki yine mi aldatıldınız?

babam bizi birakip gittiginde (yurt disina)ben 38 gunlukmusum abim 3 yasindaymis annem issiz gucsuz 22 yasinda 2 cocuklu bir kadinmis bir sure babaannemle kaldik bu surecte babam 1 ay azicik para gonderir 10 ay gondermezdi annnemin akrabalari var ama yok oyle soyleyim kadin bizi issiz gucsuz diplomasiz buyuttu hatta 30 yasinda cikti ankaraya geldi bir deli cesaretiyle ve ise basladi ama buyuturken polyannacilik oynamadi hic bir zaman paramiz varsa yedik yoksa hep birlikte sustuk bir dosekte 3 kisi yerde yattik soba var komur yok cogu zaman dahasini siz dusunun buyuduk allah yuru ya kulum dedi bize gore abim okumak istedi okudu ben istemedim ise girdim hep birlikte basardik simdi herseyimiz bol hepimizin evi arabasi altinda ama o tat yok demek istedigim buraz disinizi sıkarsaniz hersey daha guzel daha iyi olacak korkmayin yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…