Ayrıldınız miŞu yazdıklarıma bakıyorumda ne yaşadığımın bile farkına varamamışımbir eğleniyor onla demişim bir evlenecek demişim bu çalkantımın sebebi eşim zannettiğim adam bir öyle bir böyle konuşuyor oluşu.... allah kimseye yaşatmasın...
Kesinlikle nu şekilde ilerleyin bencede hem eşinize hem o kadına açın eşinize maddi manevi acın kadına da manevi acın emsal varsa kesin alırsınız herkes yaptığının sonucuna katlansın düğün takılarınızı catir catir vermek zorunda yasası var Allah yar ve yardımcın olsun bu işten bal kaymak gibi sıyrılıp başın dik bir şekilde çıkmayı nasip etsin sana onlarında bin belasını versin haysiyet şeref fukaraları rezil rüsva olurlar inşallah.Allah yardımcın olsun.Mahkemeden telefon-mesaj dökümlerini talep edin.Hem eşinize hem de kadına tazminat davası açın internette okumuştum kazananlar varmış haber sitelerine konu olmuştu,eğer evlendikten sonra ev-araba vs aldıysanız onların yarısı sizin.Düğün takılarınızıda isteyin.
Yok daha değil...Ayrıldınız mi
Olurlar mı kiKesinlikle nu şekilde ilerleyin bencede hem eşinize hem o kadına açın eşinize maddi manevi acın kadına da manevi acın emsal varsa kesin alırsınız herkes yaptığının sonucuna katlansın düğün takılarınızı catir catir vermek zorunda yasası var Allah yar ve yardımcın olsun bu işten bal kaymak gibi sıyrılıp başın dik bir şekilde çıkmayı nasip etsin sana onlarında bin belasını versin haysiyet şeref fukaraları rezil rüsva olurlar inşallah.
Olurlar heralde başlatda söylenecekler hep senin yüzünden diye ama olacaklardır sonra fiye düşünüyorumAilenizden destek olaca birini bulun çocuklara bkma konusunda
Artık karşı tarafa dava açılmıyormuş yani eşin sevgilisine açılsada tazminat alınamıyormuş değişmiş kanun.Kesinlikle nu şekilde ilerleyin bencede hem eşinize hem o kadına açın eşinize maddi manevi acın kadına da manevi acın emsal varsa kesin alırsınız herkes yaptığının sonucuna katlansın düğün takılarınızı catir catir vermek zorunda yasası var Allah yar ve yardımcın olsun bu işten bal kaymak gibi sıyrılıp başın dik bir şekilde çıkmayı nasip etsin sana onlarında bin belasını versin haysiyet şeref fukaraları rezil rüsva olurlar inşallah.
Ne oldu hala evlimisin son durum nedir.Şu yazdıklarıma bakıyorumda ne yaşadığımın bile farkına varamamışımbir eğleniyor onla demişim bir evlenecek demişim bu çalkantımın sebebi eşim zannettiğim adam bir öyle bir böyle konuşuyor oluşu.... allah kimseye yaşatmasın...
Artık karşı tarafa dava açılmıyormuş yani eşin sevgilisine açılsada tazminat alınamıyormuş değişmiş kanun.
Maddiyat değil iste iş zaten istediğimi vercek yeterki tazminat davası acmiyim. 6 aylık surem var şuan çekişmede o yüzden düşünüyorum ne yapmalıyım bu adama artık acimalimiyim yoksa işin den de olsun surulsun hatta sürünsün mi demeliyim ama.cpcuklarimin babası bilemiyorum. Bana ve çocuklara öyle bir kötülük yaptı ki altinda kalkamıyorum
Aldatılalı 1 sene olmuş geçmiş konularına baktığımda gördüm.Affettiniz ve 1 senedir devam ediyorsunuz sanırım peki yine mi aldatıldınız?Diğer konularımı bilen bilir aldatma nedeni ile boşanıyoruz ne okur yardım edin biri 4.5 yaşında kız biri 4.5 aylık erkek ikisi de o kadar minikki çekişmeli boşanıyoruz bu süreçte delil toparlamak istiyorum ama içim yanıyor neden bu kada gucsuzum isim de var çok şükür ama neden ailem arkamda değil resmen ayağına kapan evliliğini kurtar diyorlar anlıyacağınız yapa yanlızim bu benim kararım ama bu çocukların hastalığı okulu herşeyi tek başima nasıl olacak??? Bir insan olarak ben de nefes alamayacak mıyım sosyal hayatım da olmayacak nasıl sağlam bir psikolojide kalıcam çok zorlanıyorum.cokkk... çok değil 1 ay önce ben bu adamo seviyordum daha minicik bebeğimiz var bizim biz evliyken zorlaniyorduk yarışma ihtiyacım var Di şimdi nasıl olacak ?? Boşanan arkadaşlar nasıl aştılar bu durumu tek çocuk tek.sorumluluk iki çocuk iki sorumluluk değil mi ben daha yeni başlıyordum hayatıma çocuklarımı büyüyecektim gül e oynaya şimdi cocuklarimdan çalınmış bir zaman gibi yasadiklarim
Affetmek olmuyor o işteAldatılalı 1 sene olmuş geçmiş konularına baktığımda gördüm.Affettiniz ve 1 senedir devam ediyorsunuz sanırım peki yine mi aldatıldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?