2 çocukla boşanma nasıl olacak ???

Siz ne atlattınız acaba bana hep unutmayacakmışım gibi geliyor

Asla acimayin.

Anlasmali bosanin. Tum kozlar sizin elinizde. Ev, araba, para, tazminat, nafaka ne istiyorsaniz protokol hazirlain, olayin duyulmasini istemiyorsa imzalasin. Ya anlasicaksin ya da mahkemede isyerinde yedigin naneleri anlaticam, ustelik amirine de dava dosyasinin bir kopyasini gondericem elbette diceksiniz. Rezil olmak istemiyorsa paralari dokulur. Sizin yerinizde olsam ya para, ya da hem kadin hem esinizin amirine durumu anlatirim. Kadindan da para isteyin. Isinden olmak istemiyorsa yosma hanim da parayi dokulsun.

Acımadı ıste daha ebi doğmuş yavrusunun yüzüne bakmadı günlerce şimdi ven bu adama niye acıyayım bilmiyorum icim.soguaycak mi öyle olunca onuda bilmiyorum ateşi koydu şimdi ben ne yapayım bilmiyorum
Bence alin kagidi kalemi elonize bugunlerde tamda şuanda ne hissediyorsaniz yazin iki kucuk yavrunuz karsinizdaymis gibi dokun icinizi samimi bir sekilde.heleki o süt kokam melek..yavrumm onun kokusunu çekin içinize..birgün buyuyeceksiniz ve svgi isteyen ellerimi siz tutacaksiniz diye güç alin onlardan.insanoglu herseye alisiyor.yaratilişimiz boyle..ya sonra cocuklar hesap sorarsa diyorsunuzya.sugun sua saatte şoyle bir durumun duygunun acinin icindeydim ama sizin kokunuzla sevginizle ayakta kalabildim.dersiniz..dogru vey yalniş bunu bilemiyorum ama ben yasadiklarimi hissettiklerimi yaziyorum bikav gündur. iyi geldi bana..gececek vecirecegiz bu guleri Allah buyuk.onalr ettigi zulmun cezasini cek.eyeckkerini aniyoar çunku nefisleri tum insani degerlerinin üstünde şimdi.onlarda geçecek emin ol. bak sizin onunla olan aşkiniz ile gecti gitti..başlayan hersey bitmeye mahkum.tipki ömür gibi...

Eski konunuzda yazmistiniz ki esim bosanip tekrar evlenmemizi istiyor nikah tazelemek istiyor diye yazmistiniz...
Adamin niyeti kaldırıp anlasmali bosanip obur kadinla evlenmekmis meger. Aman sakin aciyip da anlasmali falan bosanmayin. O kadina da kocaniza da dava acin. Kadinla nerde tanismis is yerinde mi ikisi de hem isinden hem itibarindan olsun. Birde hala gorusuyolarmis oyle mi yaziklar olsun oyle insanciklara

Aynen öyle herşey bitmeye mahkumuz anladım. Herşeyi yazıyorum bu arada yasadiklairm hangi kararları neden verdiğimi birgün çocuklarım büyüdüğünde neden böyle oldu dediklerinde okutacağım.

Oteli kadınla evleneceğini sanmiyorim ama gönül eğlendirmek istiyor zaten evlilikten sıkılmış yani evlilikten ve sorumluluktan kaçmak istiyor. Bir daha belki evleniriz diye yapamazsak diye söyledi ama öyle kolay değil ben onu çıkardıktan sonra nedne bir dhaa alayım ki hayatıma

O kadın kimmiş nerde tanışmış siz tanıyor musunuz onunla da uğraşın kocanızı da mutlaka itibarından edin

Cirkinlesirlerse acimicam Bend e dava açıp bu şekilde yürütücem iş yerine söyledim zaten

+++
+++

O kadın kimmiş nerde tanışmış siz tanıyor musunuz onunla da uğraşın kocanızı da mutlaka itibarından edin
O kadını buldum sayılır ben tanımıyorum eşim iş yerinde tanışmış o kadınla 3 kez pesinden gitmis kadın evlenip boşanmış boyundan büyük kızı var

Kadının etrafındaki herkes kocanızın etrafındaki herkes öğrensin de rezil olsunlar bakalım nasıl oluyomuş sinir oldum
O kadını buldum sayılır ben tanımıyorum eşim iş yerinde tanışmış o kadınla 3 kez pesinden gitmis kadın evlenip boşanmış boyundan büyük kızı var

Siz ne atlattınız acaba bana hep unutmayacakmışım gibi geliyor
Ben ne mi atlalltim yoksa nasil mi atlattim.sorunuzu anlayamadim.aldatildim .....bir bucuk sene yataktan kalkamadim.sonra guclendim ve ayaga kalktim buna hak ettigi deger onu postalamak dedim.sonra dolabi actim acaba ben peynir, zeytin ,ekmek, deterjan ,sampuan, makarna ,pitinc alabilirmiyim?elektrik su dogal gaz sonra cocuklara harclik giysi alabilirmiyim dedim....kafamda deli sorular.ve koltuga oturdum..tableti alip faceye girdim.direk karsima cikan yazi.
ALLAHTAN BASKASINA GUVENEN NE KADARDA ZAVALLIDIR....
iste bu bir gun sonra onu evden gitmesini bosanacagimi artik onu istemedigimi duygularimin bittigini soykemeye yetti ce artti da....evt rizki gercekten allah veriyor.yok kocam yok o yok bu degil.gercek anlamda teslim olursak yarinin kaygisiyla yasamasak her sey yunda gider.tipki sabah aç uçan aksam tok donen bu gun ki rizkuni yarinki rizkini dusunmeyen kuslar gibi.
Hic calismamistim ben.izin vermemisti...bana ayrilirsan bu saaten sonra seni kim ne yapacak pezeven k9cama sesleniyorum...hey beni her kez 25 veya 28 yasinda zannediyor.bekar zannediyor...kizimi gorenler bu senin kizin mi 18 yasinda oglum 14....diş hekim asistani oldum....oh kicina tekmeyi attim.simdi babasinin evinde.onlarda aldatilan kadinlar affettigi icin yediremiyorlar...bende bunu yediremiyorummmm.

Unuttum da.sen de unutacaksin....unutma bu sozumu de ayyyyyyy ne aptalmisim o kdr uzulmusum diyeceksin.ki bana derlerdi de inanmazdim.benki unuttum her kez unutur.o kdr asikken simdi akluma bile gelmiyor.allah yardimcin olsun.

Ah canimmm yaa ne kadar güzel bir sonuca ulaşmışsın allah seni hiç utandırmasın herkes snein kadar güçlü olabilse

Benim kafam o kadar karışık ki en son söylediğiniz şeyi ben kendi kafamdan söylüyorum bu onun söylediği birşey değil ama evliliği sürdürmek istemiyor
Benim anlamadığım diğer kadın neyin kafasını yaşıyor 2 çocuklu adam biri daha bebek. Kadın kim ve neden böyle birşey yapıyor

Benim anlamadığım diğer kadın neyin kafasını yaşıyor 2 çocuklu adam biri daha bebek. Kadın kim ve neden böyle birşey yapıyor
Allah ıslah etsin onları birde aldatilip ayrılmış. Bununla mi acindirdi kendini de dertlesmosler baya insanlar komik ben neydik.acaba hayatlarında allaha havale ediyorum.bu çocuklarımın hakkını sorsun hepsine

Şu yazdıklarıma bakıyorumda ne yaşadığımın bile farkına varamamışım bir eğleniyor onla demişim bir evlenecek demişim bu çalkantımın sebebi eşim zannettiğim adam bir öyle bir böyle konuşuyor oluşu.... allah kimseye yaşatmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…