kadınlarda ki şu gereksiz vicdan olayını anlamıyorumMaddiyat değil iste iş zaten istediğimi vercek yeterki tazminat davası acmiyim. 6 aylık surem var şuan çekişmede o yüzden düşünüyorum ne yapmalıyım bu adama artık acimalimiyim yoksa işin den de olsun surulsun hatta sürünsün mi demeliyim ama.cpcuklarimin babası bilemiyorum. Bana ve çocuklara öyle bir kötülük yaptı ki altinda kalkamıyorum
zor bir durum ailen büyük ihtimal çocuklar var ve sen çalışırken ikisi için bakıcı kres vs gucun yetmeyecegı için kendilerine yük olacağın kafasında oldukları için senin ayrılmanı istemiyorlar ama bence işiniz olduğu için çok şanslısınız..Diğer konularımı bilen bilir aldatma nedeni ile boşanıyoruz ne okur yardım edin biri 4.5 yaşında kız biri 4.5 aylık erkek ikisi de o kadar minikki çekişmeli boşanıyoruz bu süreçte delil toparlamak istiyorum ama içim yanıyor neden bu kada gucsuzum isim de var çok şükür ama neden ailem arkamda değil resmen ayağına kapan evliliğini kurtar diyorlar anlıyacağınız yapa yanlızim bu benim kararım ama bu çocukların hastalığı okulu herşeyi tek başima nasıl olacak??? Bir insan olarak ben de nefes alamayacak mıyım sosyal hayatım da olmayacak nasıl sağlam bir psikolojide kalıcam çok zorlanıyorum.cokkk... çok değil 1 ay önce ben bu adamo seviyordum daha minicik bebeğimiz var bizim biz evliyken zorlaniyorduk yarışma ihtiyacım var Di şimdi nasıl olacak ?? Boşanan arkadaşlar nasıl aştılar bu durumu tek çocuk tek.sorumluluk iki çocuk iki sorumluluk değil mi ben daha yeni başlıyordum hayatıma çocuklarımı büyüyecektim gül e oynaya şimdi cocuklarimdan çalınmış bir zaman gibi yasadiklarim
Ben sizin konulariniza bakiyorumda öncelikle siz net bı karar veremediniz bı yanda yanlizlik korkunuz var biyanda aldatilmayi sindiremediginiz kadınlık gururunuz var oncelikle oturun bı düşünün hangi taraf ağır basıyor ben veya hickimse size bosanin yada bosanmayin diyemez bu hayat sizin hayatiniz kararinizi verin ve arkasında durun velevki bosandiniz milyarlarca insan var üç beş çocukla boşanıp yada kocası ölen ve kendi hayatini sürdüren elbetteki güllük gulistanlik bı hayatiniz olmayacak ama omrunuzu cocuklariniza adayıp çalışıp cabalayip nafaka ve tazminat alıp çokta güzel yolunuzu surdururdunuz yada bosanmadiniz eşinize asla eski güveni duymayacaksiniz hep bı şüphe ile yasayacaksiniz ve bikere yapan goruyorumki bidaha yapiyor bunları sindirip kayinvalideniz yada kendi annenizin dedigi gibi yuvaniza sahip cikabilecekmisiniz oturun sakin kafayla elinize bı kağıt kalem alın bunun muhasebesini yapın verdiginiz karar her ne olursa olsun arkasında durun pişman olmayin hakkinizda hayırlı olan olur inşallahDiğer konularımı bilen bilir aldatma nedeni ile boşanıyoruz ne okur yardım edin biri 4.5 yaşında kız biri 4.5 aylık erkek ikisi de o kadar minikki çekişmeli boşanıyoruz bu süreçte delil toparlamak istiyorum ama içim yanıyor neden bu kada gucsuzum isim de var çok şükür ama neden ailem arkamda değil resmen ayağına kapan evliliğini kurtar diyorlar anlıyacağınız yapa yanlızim bu benim kararım ama bu çocukların hastalığı okulu herşeyi tek başima nasıl olacak??? Bir insan olarak ben de nefes alamayacak mıyım sosyal hayatım da olmayacak nasıl sağlam bir psikolojide kalıcam çok zorlanıyorum.cokkk... çok değil 1 ay önce ben bu adamo seviyordum daha minicik bebeğimiz var bizim biz evliyken zorlaniyorduk yarışma ihtiyacım var Di şimdi nasıl olacak ?? Boşanan arkadaşlar nasıl aştılar bu durumu tek çocuk tek.sorumluluk iki çocuk iki sorumluluk değil mi ben daha yeni başlıyordum hayatıma çocuklarımı büyüyecektim gül e oynaya şimdi cocuklarimdan çalınmış bir zaman gibi yasadiklarim
Adam barışmak istemiyor biranönce bisnaip o kadınla yaşama.derdinde kafa olarak gitmis o kadına bu saatten sonra uğraşamam diyir affettirme çabasına giremezmisGecen gun o adama degil cocuklarima sans adli konu acmistin.bende yasamis biri olarak cvp yazdim.simdi bosanma karari vermissiniz.ne oldu...ilk basta affedeceksiniz gibi bir dusunce olustu bende.hakkinizda hayirlisi.
Acımadı ıste daha ebi doğmuş yavrusunun yüzüne bakmadı günlerce şimdi ven bu adama niye acıyayım bilmiyorum icim.soguaycak mi öyle olunca onuda bilmiyorum ateşi koydu şimdi ben ne yapayım bilmiyorumHala o adama aciyip çocuklarımın babasi diyorsunuz ya, o adam baska kadinla hayatini yasarken hic çocuklarımın annesi dedi mi size?
Cok mu kotuyum bilmiyorum ama boyle bir durumda esim bir omur surunse keyif sigarasi yakar izlerdim.
Aynen öyle işi tehlikeye girecek. Ancak boşandıktan sonra o kadınla yaşamak fikri beni çıldırtıyor olan bana ve çocuklarıma oluyor bunuda yandan bırakıp keyif catmasini istemiyorum o kadar kolay olmamalı hem.aldatip yeni doğum yapmış karısını sonra da hiçbirşey olmamaış gibi hayatına devam etmesini istemiyorumTazminat davasi acilirsa esinizin isi tehlikeye girer, dogru anlamisim degil mi?
Eger oyle ise, bence tazminat acmayin. Cunku esinizin isini kaybetmesi size odeyecegi nafakayi da sikintiya sokar. Ona ceza verecegim diye kendinizi de yakmayin.
Bunun yerine anlasmali bir sekilde isteyeceginiz nafaka miktarini artirip cocuklarin okul vs. Masraflarini da esinizin odemesi sartiyla acin davanizi. Bana en mantikli gelen cozum bu.
P kadar zor bir karar ki 1 ay olmadi daha hayatım alt üst olalı kadınlık grurum bırak çeksin sürünsün ne hali varsa görsün diyir. Sonra çocuklar diyor evine bakan iyi baba iyi bri esti eskiden diyor çocuklarımla daha mi iyi olacak diyor valla kalbim beynim.cok şey söylüyor ailem bile yanımda değil hasta olduklarında eskiden eşim gelirdi ıste bile olsa şimdi nasıl olacak bilmiyorum bilmiyorim ama bosnaiyoruz allaha havale ediyorumBen sizin konulariniza bakiyorumda öncelikle siz net bı karar veremediniz bı yanda yanlizlik korkunuz var biyanda aldatilmayi sindiremediginiz kadınlık gururunuz var oncelikle oturun bı düşünün hangi taraf ağır basıyor ben veya hickimse size bosanin yada bosanmayin diyemez bu hayat sizin hayatiniz kararinizi verin ve arkasında durun velevki bosandiniz milyarlarca insan var üç beş çocukla boşanıp yada kocası ölen ve kendi hayatini sürdüren elbetteki güllük gulistanlik bı hayatiniz olmayacak ama omrunuzu cocuklariniza adayıp çalışıp cabalayip nafaka ve tazminat alıp çokta güzel yolunuzu surdururdunuz yada bosanmadiniz eşinize asla eski güveni duymayacaksiniz hep bı şüphe ile yasayacaksiniz ve bikere yapan goruyorumki bidaha yapiyor bunları sindirip kayinvalideniz yada kendi annenizin dedigi gibi yuvaniza sahip cikabilecekmisiniz oturun sakin kafayla elinize bı kağıt kalem alın bunun muhasebesini yapın verdiginiz karar her ne olursa olsun arkasında durun pişman olmayin hakkinizda hayırlı olan olur inşallah
Canım bak benim ablaminda iki çocuğu var oda internette bı kaç bayanla konusmus buluşmak istemiş ama buluşma gerceklesemeden yakalandı ablam affetti yaklaşık iki sene oluyor ama iki senedir hem kendi beynini hem adamın beynini yedi biturlu düzen tutmadı çocuklarda artık bıktım bosanin diyo eğer sen dediğin gibi kadınlık gururum surunsun çocuklarım için dersen susabiliceksen unutabiliceksen bı sans daha ver ama yok ben susamam affedemem ama çocuklar için diyosan hiç uzatma gerçekten boşan çünkü çocuklar için karar verirken ya çok büyük bir fedakarlik yapıp anne babayla büyüsün zihniyetinde olupta sürekli kavga Edip unutamazsan bu cocuklarina daha çok zarar verir inan psikolojik şiddet çok kötü bişi hem kendine hem çocuklarına zarar onun için iyi düşün taşın kararini verP kadar zor bir karar ki 1 ay olmadi daha hayatım alt üst olalı kadınlık grurum bırak çeksin sürünsün ne hali varsa görsün diyir. Sonra çocuklar diyor evine bakan iyi baba iyi bri esti eskiden diyor çocuklarımla daha mi iyi olacak diyor valla kalbim beynim.cok şey söylüyor ailem bile yanımda değil hasta olduklarında eskiden eşim gelirdi ıste bile olsa şimdi nasıl olacak bilmiyorum bilmiyorim ama bosnaiyoruz allaha havale ediyorum
Bak canım su surunsun o olsun bu olsun dusuncesinden vazgeç tamam daha çok yeni acı cekmesini istemeni anlıyorum ama unutma şu akar yolunu bulur bilmiyorum inancin varmı ama imtihan diye birşey var bunu unutma ve ilahi adalet emin ol hiçbir resim hiçbir cerceve göründüğü gibi olmaz o gulen resmin içinde ne kıyametler kopar bilemezsin velevki çok mutlu oldu bosvericeksin cehenneme kadar diyip kendi hayatına cocuklarina odaklanacaksin eğer gerçekten bosanmaya karar verdiysen geçmişi silip atacaksin kangren olmuş parmakla yaşanmaz sana acı verir o parmağı sokup aticaksin çok güçlü olmak zorundasin herşeyden önce bı anne olarak sana annelik yanına sarıl derim onlar insana öyle bı güç veriyoki tek odak noktan onlar olsun kendinizde daha fazla lohusayken aldatti diye hirpalama ya yeri geliyor insan aynı kandan aynı Candan insanlarla düşman olabiliyo ne bekliyosunki sanki koca olunca seni tüm benligiyle sarıp sarmaliyomu inanki hayır hiçbir kocaya güven olmaz ananem bu söz söyler çok hoşuma gider koca baldirinin dostu basının dusmanidir der inanki gercektende öyle bırak Allah'a bırak herşeyi sen evlatlarina sarıl daha bir çok bağlan onlar tüm yaralarini saricak ve bol bol inşirah süresi oku Allah yardımcın olsunAynen öyle işi tehlikeye girecek. Ancak boşandıktan sonra o kadınla yaşamak fikri beni çıldırtıyor olan bana ve çocuklarıma oluyor bunuda yandan bırakıp keyif catmasini istemiyorum o kadar kolay olmamalı hem.aldatip yeni doğum yapmış karısını sonra da hiçbirşey olmamaış gibi hayatına devam etmesini istemiyorum
+1000Diğer konularımı bilen bilir aldatma nedeni ile boşanıyoruz ne okur yardım edin biri 4.5 yaşında kız biri 4.5 aylık erkek ikisi de o kadar minikki çekişmeli boşanıyoruz bu süreçte delil toparlamak istiyorum ama içim yanıyor neden bu kada gucsuzum isim de var çok şükür ama neden ailem arkamda değil resmen ayağına kapan evliliğini kurtar diyorlar anlıyacağınız yapa yanlızim bu benim kararım ama bu çocukların hastalığı okulu herşeyi tek başima nasıl olacak??? Bir insan olarak ben de nefes alamayacak mıyım sosyal hayatım da olmayacak nasıl sağlam bir psikolojide kalıcam çok zorlanıyorum.cokkk... çok değil 1 ay önce ben bu adamo seviyordum daha minicik bebeğimiz var bizim biz evliyken zorlaniyorduk yarışma ihtiyacım var Di şimdi nasıl olacak ?? Boşanan arkadaşlar nasıl aştılar bu durumu tek çocuk tek.sorumluluk iki çocuk iki sorumluluk değil mi ben daha yeni başlıyordum hayatıma çocuklarımı büyüyecektim gül e oynaya şimdi cocuklarimdan çalınmış bir zaman gibi yasadiklarim
Diğer konularımı bilen bilir aldatma nedeni ile boşanıyoruz ne okur yardım edin biri 4.5 yaşında kız biri 4.5 aylık erkek ikisi de o kadar minikki çekişmeli boşanıyoruz bu süreçte delil toparlamak istiyorum ama içim yanıyor neden bu kada gucsuzum isim de var çok şükür ama neden ailem arkamda değil resmen ayağına kapan evliliğini kurtar diyorlar anlıyacağınız yapa yanlızim bu benim kararım ama bu çocukların hastalığı okulu herşeyi tek başima nasıl olacak??? Bir insan olarak ben de nefes alamayacak mıyım sosyal hayatım da olmayacak nasıl sağlam bir psikolojide kalıcam çok zorlanıyorum.cokkk... çok değil 1 ay önce ben bu adamo seviyordum daha minicik bebeğimiz var bizim biz evliyken zorlaniyorduk yarışma ihtiyacım var Di şimdi nasıl olacak ?? Boşanan arkadaşlar nasıl aştılar bu durumu tek çocuk tek.sorumluluk iki çocuk iki sorumluluk değil mi ben daha yeni başlıyordum hayatıma çocuklarımı büyüyecektim gül e oynaya şimdi cocuklarimdan çalınmış bir zaman gibi yasadiklarim
Neden boşaniyorsunuz ?
Ama isiniz cok zormus gercekten.. Maasiniz ne kadar ? Ve dava acarken mutlaka tazminat ve nafaka isteyeceksiniz degil mi ?
Bosan ve dava ac...o kadina da dava ac.kocanin isini misini dusunme....ne biliyosan yap.o sizi dusunmemus onu mu dusuneceksin.sen kendini ve cocuklari dusun.ve hemen ac davayi.ona da uzaklastirma ver.birak avukatlar halletsin.unutacaksin bak demedi deme...ben ki unuttum her kez unutur.Adam barışmak istemiyor biranönce bisnaip o kadınla yaşama.derdinde kafa olarak gitmis o kadına bu saatten sonra uğraşamam diyir affettirme çabasına giremezmis
Benim kafam o kadar karışık ki en son söylediğiniz şeyi ben kendi kafamdan söylüyorum bu onun söylediği birşey değil ama evliliği sürdürmek istemiyorBen mi yalnış hatırlıyorum konu sahibi daha önceki yazilarinizda esinizin bir kaç bayanla sadece telefonda görüştüğünü ve birisiyle el ele tutusmaktan ileriye gitmedigini ama sizin inanmadığınızi hatirliyorum simdide dediniz ki hayatindaki kadinla beraber olmak için artik bu evliliği surdurmek istemiyor daha açıklayıcı olurmusunuz.biliyorum sizin çok zor bir durum ama merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?