Anlatmaya lise döneminden başlayayım.. Istediğim bölümü yakın puanlarla 3 sene üst üste kaçırınca, acikogretime kaydoldum. Aof 2. Sınıfa geçtim, eşimle evlendik.
Ben biraz yavaş bi insanım. Ev işlerinden de çok anlamam. Aslında yaparım ama saatlerimi alır. Bundan dolayı da eşimden söz istedim, ilk 3 sene çocuğumuz olmasın, evlendikten sonra. Kendimize vakit ayıralım, düzenimiz otursun, dedim. Tamam dedi...
Haftasına hamile kaldım. Doğumum, sınavlara denk geldi. Doğumdan sonra da bebegimle ilgilenecek kimse yoktu. Sınavlara giremedim.
Tam "Yaşasın, kızım yürüyor artık" dedigimde 2. Gebeliğimi öğrendim. Gerçekten anne olmaya, ev hanımı olmaya hazır değildim ama nasip böyleymiş. Varlıklarına bin şükür, yokluklarini göstermesin Rabbim.
Neyse şimdi kızım 3 buçuk, oglum 1 buçuk yaşında. Ben 4 senelik özel üni burslu kazanıp okumak istiyorum. Aldığım bursla ikisini kreşe vermeyi düşünüyorum. Evde sıkılıyorlar, güzel vakit geçirirler. Daha iyi şeyler öğrenirler.
Kendi acımdan bu tempoya ayak uydurabilir miyim? Bilmiyorum. Basarili anne olmayı çok istiyorum, çocuklarımın gözünde. Çok içimde kaldı.
Istediğim bölüm değişti, şu anki bölümü okuyup, bitirip dükkan açmak istiyorum nasip olursa.
Aramızda var mı ya da tanıdığınız evlenip, anne olup, üni okuyan? Yaşım 26 bu arada.