2 çocuklu dul biri ..

Evlenmeyin.
Özgürlük Nasıl bir nimettir, kaybedince anlarsınız.
Bu kadar fedakarlık gerektiren bir evliliği ne şimdi ne de 20 yıl bekar kalsanız yapmayın.

Evlenmis olmak icin coluklu cocuklu biriyle evlenme. Nisandan ayrilip bekar biriyle evlenen bir suru insan var. Daha cok gencsin. Yazik etme kendine.

Benim gicik kaptigim konulardan biri bu. Adamin iki cocugu var, ama illaki cocuksuz birini ister! Kendi cocugu olmasa, hayatta bir kadinin baska bir erkekten olma cocuguna bakmaz! Istisnalar vardir elbet, ama genel olarak erkeklerde var olan bu özgüven, beni benden ediyor sevgili kadinlar kulubu.

Hayir ifrit oluyorum bildiginiz.

Ben kendimde dulum (!) dulluk ne sacma bir laf ya? Neyse... Böyle kismetleri direkt reddediyorum, cünkü kendim cocuksuzum. Cok meraklisi olsaydim, kendim dogururdum bir iki tane, degilmi ama.

Senin ne haddine ayol bekar kiz istiyorsun 24 yasinda !? Sen ona bas agrisindan baska ne verebilirsin ki? Gitmissin bir de kiz istiyorsun! Haddini bil haddini. Dengini bul, sıkıyorsa!
(adama sesleniyorum bu arada)
Neyse anladiniz siz ;-)

Sen bakıcı mısın seni bakıcı diye alıcak haberin yok ohh bı de el değmemiş bişey yaşanmamış adama ballı kaymaksın

Evlenmeyin.
Özgürlük Nasıl bir nimettir, kaybedince anlarsınız.
Bu kadar fedakarlık gerektiren bir evliliği ne şimdi ne de 20 yıl bekar kalsanız yapmayın.
Cok dogru. Sanki kiymetini bilecekmis gibi bir de fedakarlik isterler. Yarin bir gün eski karisina laf söylese, o benim cocuklarimin annesi dogru konus der cikar.

Allahim nedir bu 20 yaslardaki kizlarin evleme meraki anlamis degilim :duduk:

Aklini mi kacirdin sen ? 24 yasindasin cocugun yok 32 yasinda hemde 2 cocuklu bir beyefendiyle evleneceksin ? Yazarken bile hic hos durmuyor ! Davul bile dengi dengine

Ne kadar iyi olursa olsun iyilik evlilikte ise yaramiyor aklini basina topla lutfen

Cevremden gozlemlediklerimle sakin canim sakin kendini yakma derim...
Simdi bir hevestir asik olmussundur falan ama ilerde cok pisman olabilirsin...
Simdi adam yasini basini almis cogu ilklerini yasamistir eski esiyle cocuklariyla...
Senin acindan bakacak olursak; ilklerini onunla yasayacaksin ama senin kadar mutlu olmayacak...
Sen de bu kadar vurdumduymaz biri oldugunu gorerek pisman olacaksin vs. Vs.
Tabi tercih senin :KK20:

32 yaşında 2 veya 3 çocuk yapmayı başarmış, bir de boşanmış. Senin de yaşın ufak. Ben olsam kabul etmezdim herhalde...

Hadi diyelim eski karisi cok kötü adamcagizi üzmek icin cocuklarini göstermiyor. Sen o adamla evlen ertesi gün kadin yollar cocuklari. Cocuklari ile beraber bal ayi yaparsiniz gercekten böyle olur eger üzmek icin yapiyorsa gercekten.

Bide bu adam nasil bir insanki cocuklarini hic görmemis? Böyle birsey mümkünmü bunlar mahkemede bosanmadilar mi? Mahkemede öyle seyler konusulmaz mi ? Belkide adam karisini dövdp ya sa kimbilir ne yapti da cocuklariii göremiyordur?

Madem cok evlenmek istiyorsunuz bemce o adamin eski esi ile görüsmek lazim emin olmak icin.

Ama seninle ayni yastayiz benim de bir cocugum var bazen diyorum bir kac yil bekleseydim iyi olurdu sorunluluk gercekten hafife alinacak birsey degil. Ben komsumun cocuguna bile bakmak istemiyorum emanet diye yani gerisiki sen düsün

Back
X