2 çocuklu dul biri ..

Butun hayret unlemlerini kullandim. "Hem suclu hem guclu" ve "yavuz hirsiz ev sahibini bastirir" ifadeleri tam bu aileyi anlatiyor. Siddete karsiyim ama bu araciya siddet uygulanabilir. Ne demek "bikac defa dovdugunu duydum, kadin hep problem cikariyormus" ? Resmen sizin tanidigin hayatini karartacakmis araci.

Konu sahibi size cocuklu aday bulan kisiyle gorusmeyi kesin. Kesinlikle kotu niyetli bir insan. Kendisi evlenir miymis acaba omrunun baharindayken cocuklu bir adamla?
adam eşine sürekli şiddet uyguluyormuş, kadın birkaç defa onun yüzünden düşük yapmış
(aracı ve karşı taraf boşandığı eşi için geçimsiz, sürekli evde problem çıkartma derdinde, çocuğu da olmuyordu demişler)

kız gitti aracıya sordu birkaç defa dövdüğünü duydum ama kadın hep problem çıkartmış dedi

Son düzenleme:
Evlenip boşanmış olması problem değil ama çocuk hem de 3 (ya da 2 anlamadım) çocuksa.. Gerçekten çok gençsin kabul etme bence...

• Beğen
Reactions: KV_
çevremde yok ama bence hiç böyle bir işe kalkışmayın.
çocuklu adam mecbur diğer eşiyle görüşecek, bağı kopmayacak. hatta arada 3 çocuk olunca daha da sık görüşecek. biri hasta olacak gidecek. o iyileşir diğeri hasta olur gider. birinin okulu olur, diğerinin aktivitesi olur.. bu uzar gider. anne olmadığınız için onlara anne gözüyle bakamayacaksınız. bunlar çok ciddi sorunlar oluşturur. adam sonra der sana biliyordun 3 çocuklu olduğumu diye. belki çocukları bile kıskanırsınız. zira hayattaki en değerli ve güçlü bağa evlat-anne, baba bağıdır. siz hep ikinci planda kalırsınız.
siz kendiniz gibi biriyle olun bence.

Sakın sakın. Çok pişman olursun. Öyle kolay değil. Başkasının çocuklarının sorumluluğunu almak kolay değil. Çevremde biri var. Kadın çok pişman oldu. Hem yaşın küçük ne acelen var.

Kendi anası dayanamıyor sen nasıl başa çıkcan. Evlenince atar kadın çocukları size keyfine bakar. 24 degil sanki 54 yaşındasın ne bu acele

• Beğen
Reactions: KV_
23 yaşındayım. ben kendimi böyle bi evlilik yaparken düşünemiyorum. şu an evlilik düşünemiyorum kaldı ki çocuklu bi adam.
sizi düşündüren şey nedir? cidden merak ettim ya da bu acele niye

Merhaba arkadaşlar nasıl anlatcam imi bilmiyorum. Ama inshallaahh beni anlarsınız. Benim daha önce kısa bir yuzuk olayım oldu . Bey efendi ile arada birsey yaşanmadı asla ellerim Kınalı 2 hafta kaldim geldim şiddet uyguluyoruz ve psikolojik sorunları vardı. .. Neyse geçip gitti. 24 yasindayim beni isteyen birileri var bey efendi evlenmis boşanmış 3 çocuğu var . 32 yaşında. .. Konuşmaları vs bana çok iyi geldi .. suan kararını bekliyorlar . Hani diyorum ben bekar sayılır , tabiki önemli olan mutluluk Çevrenizde böyle bekar kızın cocuksun diyelim dul 2 çocuklu kendisinden 6.7 yaş büyük biri ile evlendim? ?
asik degilsin cok gencsin ne bu acelen?

24 yaşında ikinci evliliği yapmandaki mantığı hiç anlamadim.
Çok mu aşık oldun ?
Benle bi daha kimse evlenmez diye mi korkuyosun ? Muhtemeldir, bizim toplumumuz böyle hissettirmeyi sever. Hatta 3 çocuklu adam senle evlenmek için lütfetmistir.

Yerinde olsam ailenin genç kızı gibi yasardim. Çalışır, kazanır, gezer, tozar. Bi süre sonra kendi hayatımı kurar. Bi gün aşık olursam da, aşık olduğum adamla evlenirdim. Bana koca bulmaya çalışanlarinda ağzına lafı tıkardim.

Yazdıklarınızı göndermeden önce lütfen okuyun ve düzenleyin.

24 yaşındasınız, ne gereği var ki çocuklu bir adamla evlenmenin?
Ben istemem böyle bir sorumluluk.

24 yaşındasın dul 2 çocuklu bir adamla evlenerek hayatını zora sokuyorsun..
Bu kadar acelen nedir,ailen durumu biliyormu peki.

Cevremde 2 cocuklu ayrilmis cocuklar babaannede bir tanidigmla evlendi gayet guzel iliskileri var ama cocuklarin annesi cocuklarinistemeyeck bir kadindi muhtemelen adamin bir sucu yoktu
Yine 2 cocuklu bosanmis cocuklarini gormeyen biriyle annemin arkadasinin kizi evlendi bir kizi oldu o daha dogmadan adam gitti kiza borclar kaldi ne cocugunu arayip soruyor ne haber var
Yani cocuklarina sahip cikmayan ne sebeplr olsun onunla gorusmeyen adamdan hayir gelmez
Hadi bunu birak eski esindrn ayrilma sebebi cok onemli dayak varsa arkana bakma kac kizim

"dul" kelimesi kadın için ne kadar nahoşsa erkek için de böyle, kullanmayın bu kelimeyi artık.. çocuk konusu ise bence de gerek yok 2 mi 3 mü anlayamadım ama farketmez yaşınız daha çok küçük, yeğenimle birlikte sadece 3 gün geçirmem bana çocuk yapma fikrini sorgulattı , aceleniz yok, illa evlenmeliyim psikolojisine girmeyin derim

Merhaba arkadaşlar nasıl anlatcam imi bilmiyorum. Ama inshallaahh beni anlarsınız. Benim daha önce kısa bir yuzuk olayım oldu . Bey efendi ile arada birsey yaşanmadı asla ellerim Kınalı 2 hafta kaldim geldim şiddet uyguluyoruz ve psikolojik sorunları vardı. .. Neyse geçip gitti. 24 yasindayim beni isteyen birileri var bey efendi evlenmis boşanmış 3 çocuğu var . 32 yaşında. .. Konuşmaları vs bana çok iyi geldi .. suan kararını bekliyorlar . Hani diyorum ben bekar sayılır , tabiki önemli olan mutluluk Çevrenizde böyle bekar kızın cocuksun diyelim dul 2 çocuklu kendisinden 6.7 yaş büyük biri ile evlendim? ?
Ne işin var kardeşim 3 cocuklu adamla. Bayılmakla ölmeyi karıştırıyorsun.

Bnm arkadasim 2 cocuklu adamla evlendi.o da bosanmisti

Simdi bakiyorum da adam disarda gayet sosyal geziyo tozuyo.kiz da evde onun cocuklarina bakicilik yapiyo

Bunlara katlanabilecek misiniz?cogu baba cocuklarina bakilsin diye evleniyo

hiç evlenmemiş gibisin, yaşında küçük. ne işin var 2 çocuklu adamla. zaten çocuklarını görmeyen adamdan hayır gelmez.

simdi adam tecrubesinden dolayi olgunlasmis olabilir cok iyi biride olabilir ama onun cocuklarina vakit ayirmasi gercegini ortadan kaldiramazsin
bi arkadasim evlendiginde (onun ilk evliligiydi) esinin 1 cocugu vardi sozde cocugunu cok gormuyodu (adamin soyledigi) bunlar evleninnce her haftasonu cocugu geliyodu diyeceksin tabi gelecek cocugu ama herseyini ona gore ayarlamalisin
sen gezip tozmak isterken veya istedigin gibi evinde yan gelip yatmak isterken onun cocuklarinla ilgileneceksin
bende ayrildim cocugum var anne herzaman cocuguna bakmakda sorumluluk sahibidir baba gibi degil ama buna ragmen evlenmis ayrilmis hatta cocuklu olsun diyorum
bence kendine yazik etme gencligini harcama

Eşiminde ilk evliliğinden bir kızı var, ben sorun yaşamadım hiç. Arada eski eş huzursuzluk vermeye çalışsa da ,onun amacına ulaşmasına izin vermedik. Kızının velayetini aldık, yaklaşık 7 aydır bizimle yaşıyor. Herşey yolunda, fakattttttttt......Bu herkesin idare edebileceği bir durum değil. Başta erkeğin iyi idare edebilmesi, evladını, geçmişini ve yanında ki eşini denge de tutması gerekiyor. Tabi onun tüm çabalarını görüp ona sıkıntı yaratmayacak bir eşte gerekiyor. Ben 33 yaşında evlendim, sorumluluklarımın, beni bekleyen zorlukların az çok bilincindeydim. Kendime, eşime ve evliliğime zarar vermeden aştık ilk günleri. Evliliğimizin henüz 25. günüydü yanlış hatırlamıyorsam, eşim kızını görmek için İstanbul'a gitmişti. Hafta sonunu orada kızıyla geçirdi. Çevremde herkes "bak daha evliliğinizin ilk günleri, millet eşiyle hafta sonu geçirirken sen evdesin" falan gibi şeyler söyledi. Duymadım, görmedim. Anlayış anlayış anlayış.....Eşimin iyi niyeti, dengeleri sağlama çabası karşısında bile bazen acabalarım oldu. Düşün ki , yaşayacağım zorlukları az çok tahmin ediyor olmama rağmen yaşadım bu acabaları. Eşime olan sevgim, saygım ve huzurlu yuvam sayesinde daha farklı açılardan bakmayı öğrendim.

Ama senin yaşın çok küçük, yaşayacağın şeyleri kaldırabileceğini düşünmüyorum. Üstelik anladığım kadarıyla aşk-sevgi evliliği olmayacak bu evlilik. İnan bana katlanılması çok zor olacak senin için. Eşini paylaşıyormuş hissine kapılacaksın, ve bu derdini kime anlatsan "biliyordun" diyecek sana, ya da "aa adamın evladı onlar, onların ne suçu var" falan diye belki de bazen vicdansız diye suçlanacaksın. Seni baba ve evlatlarını ayırmak istemekle suçlayacaklar.

Bak inan bana, ben belki de parmakla gösterilecek nadir güzel örneklerdenim. Eşim hep çok çaba gösterdi, maddi sorunumuz yoktu hem ben hem eşim iyi kazanıyoruz. Eşimin kızı için yaptığı harcamalar o yüzden beni hiç rahatsız etmedi. Evladı yapacak tabi ,dedim. Çünkü zaten onun parasına ihtiyacım yoktu. Fakat bu tarz evliliklerde en büyük sorunlarda nafaka ödemeleri ve çocukların masrafları sebebiyle çıkıyor. Başlarda göze batmayan harcamalar, sonra eşleri huzursuz ediyor.

Kısacası bence bulaşma, sırtlanabileceğini düşünmüyorum. Kendin gibi bekar bir beyle severek aşık olarak evlen. Daha çok küçüksün.

"dul" kelimesi kadın için ne kadar nahoşsa erkek için de böyle, kullanmayın bu kelimeyi artık.. çocuk konusu ise bence de gerek yok 2 mi 3 mü anlayamadım ama farketmez yaşınız daha çok küçük, yeğenimle birlikte sadece 3 gün geçirmem bana çocuk yapma fikrini sorgulattı , aceleniz yok, illa evlenmeliyim psikolojisine girmeyin derim
Dul deyince ben direk eşi ölmüş sandım. 24 yaşında ki hiç evlenmemiş bayan da herhalde Allah rızası kazanmak için bu çocuklara kucak açmak istiyor diye kendinden 8 yaş büyük, 2 çocuklu bir adamla evlenmek istiyor diye düşündüm.

Adamın sözleri hoşuma gitti, evlensem mi nedir hakkaten? Her sözü doğru çıkan adam yüzdesi kaç sanıyorsunuz memlekette?

Çok aklınıza yattıysa bile en az 6 tanıma mühleti tanıyın bari.

Back
X