2 çocuklu dul biri ..

24yasındasın daha cok gencsin ki adamın cocuklarıda var daha once br problem yasamıski bosanmıs gelmis...
Bence acele etme mecbur deilsinki bu duruma kendine eziyet edersin simdi hos gorunebilir belki ama evlenince cıkar kokusu. Bence kendi dengine gore bekar birini Bul yas onemli dwil olay kafada bitiyor ayrıca canım gormus gecirmis akıllı bilgili olmalı

Eşiminde ilk evliliğinden bir kızı var, ben sorun yaşamadım hiç. Arada eski eş huzursuzluk vermeye çalışsa da ,onun amacına ulaşmasına izin vermedik. Kızının velayetini aldık, yaklaşık 7 aydır bizimle yaşıyor. Herşey yolunda, fakattttttttt......Bu herkesin idare edebileceği bir durum değil. Başta erkeğin iyi idare edebilmesi, evladını, geçmişini ve yanında ki eşini denge de tutması gerekiyor. Tabi onun tüm çabalarını görüp ona sıkıntı yaratmayacak bir eşte gerekiyor. Ben 33 yaşında evlendim, sorumluluklarımın, beni bekleyen zorlukların az çok bilincindeydim. Kendime, eşime ve evliliğime zarar vermeden aştık ilk günleri. Evliliğimizin henüz 25. günüydü yanlış hatırlamıyorsam, eşim kızını görmek için İstanbul'a gitmişti. Hafta sonunu orada kızıyla geçirdi. Çevremde herkes "bak daha evliliğinizin ilk günleri, millet eşiyle hafta sonu geçirirken sen evdesin" falan gibi şeyler söyledi. Duymadım, görmedim. Anlayış anlayış anlayış.....Eşimin iyi niyeti, dengeleri sağlama çabası karşısında bile bazen acabalarım oldu. Düşün ki , yaşayacağım zorlukları az çok tahmin ediyor olmama rağmen yaşadım bu acabaları. Eşime olan sevgim, saygım ve huzurlu yuvam sayesinde daha farklı açılardan bakmayı öğrendim.

Ama senin yaşın çok küçük, yaşayacağın şeyleri kaldırabileceğini düşünmüyorum. Üstelik anladığım kadarıyla aşk-sevgi evliliği olmayacak bu evlilik. İnan bana katlanılması çok zor olacak senin için. Eşini paylaşıyormuş hissine kapılacaksın, ve bu derdini kime anlatsan "biliyordun" diyecek sana, ya da "aa adamın evladı onlar, onların ne suçu var" falan diye belki de bazen vicdansız diye suçlanacaksın. Seni baba ve evlatlarını ayırmak istemekle suçlayacaklar.

Bak inan bana, ben belki de parmakla gösterilecek nadir güzel örneklerdenim. Eşim hep çok çaba gösterdi, maddi sorunumuz yoktu hem ben hem eşim iyi kazanıyoruz. Eşimin kızı için yaptığı harcamalar o yüzden beni hiç rahatsız etmedi. Evladı yapacak tabi ,dedim. Çünkü zaten onun parasına ihtiyacım yoktu. Fakat bu tarz evliliklerde en büyük sorunlarda nafaka ödemeleri ve çocukların masrafları sebebiyle çıkıyor. Başlarda göze batmayan harcamalar, sonra eşleri huzursuz ediyor.

Kısacası bence bulaşma, sırtlanabileceğini düşünmüyorum. Kendin gibi bekar bir beyle severek aşık olarak evlen. Daha çok küçüksün.
okadar güzel anlatmıssınızkı bende bosandım cocugum yok 31 yasındayım 1 cocugu olan birine tanıma fırsatı veriyim artık diye düsünmeye baslamıstım.cunku cocuksuz istiyordum kafamdaki soru işaretleri tamda anlattıgınız seylerdi.

Daha evlılık nedır anlamadan cocuk bakma telasına dusecegınız ıcın ben tavsıye etmıyorum.

Olmaz diyorum.

valla adama bak hem kel hem fodul..kendine bakmadan hem bekar hem kendinden epey küçük kıza göz koymuş 3 çocuğuyla.. bence bu bile adamın ne kadar bencil ve düşüncesiz olduğunun göstergesi.. bekar talip bulabilrsin acele etme..

1 değil 2 deği hem de 3.. sanmaki adam eski karısında kalan çocuğu ihmal edicek.. zaten onlara da nafaka vermek ve zaman ayırmak zorunda.. yani biraz kendine değer veriyorsan hayır hayır 100bin kere hayır dersin..

Cevap cok basit olmaz olmaz olmaz 24 yasindasin git kendine gore birini bul yani kendinle zorun mu var bunu sormaman lazimdi cevabin direk hayir olmali bir zahmet beyefendide bekar kiz ariyacagina gitsin kendine gore birini bulsun

diyelim adam çocuklarını görmüyor ve evlendiniz hop o çocuklar eviniizn baş kösesine gelip kurulur çok duydum ben bunu.adam çocuklarıyla ilgilenmesin kimse demiyor ama olan genelde bu oluyor.

2 mi 3 mü demişler de fark etmeyecek yani. Adam nihayetinde çocuklu.
Ben olsam asla evlenmezdim.
Aynı yaştayız, ben şu an o kadar çocuğun sorumluluğunu alamam şahsen. Hele bir de benim çocuğum değil. Asla olmaz.

asla olmaz. 24 yaşında gencecik kadınsın sanane milletin bebesinden böcüğünden. Bırak çocuksuz yada evlenmemiş biri olmalı en başta şunu aklından çıkarma evlilik amaç değil araç olmalı mutlu olmak için.

te allahım ya, nerden buluyorsunuz böyle insanları anlamıyorum. sana bu teklifle gelenin alnını karışlayacağın yerde buradan fikir alıyorsun. saçmalama

ay napcan ya çocuklu kaç yaşında adamla evlenip
şöyle 26-28 yaşları arası genç yakışıklı dengin birini bul kendine.

Merhaba arkadaşlar nasıl anlatcam imi bilmiyorum. Ama inshallaahh beni anlarsınız. Benim daha önce kısa bir yuzuk olayım oldu . Bey efendi ile arada birsey yaşanmadı asla ellerim Kınalı 2 hafta kaldim geldim şiddet uyguluyoruz ve psikolojik sorunları vardı. .. Neyse geçip gitti. 24 yasindayim beni isteyen birileri var bey efendi evlenmis boşanmış 3 çocuğu var . 32 yaşında. .. Konuşmaları vs bana çok iyi geldi .. suan kararını bekliyorlar . Hani diyorum ben bekar sayılır , tabiki önemli olan mutluluk Çevrenizde böyle bekar kızın cocuksun diyelim dul 2 çocuklu kendisinden 6.7 yaş büyük biri ile evlendim? ?
Canım bence boşver olmaz o iş 3 tane cocuğun sorumluluğu alınmaz

yeri geliyo kendi doğurduğumuz evladımıza tahammülümüz kalmıyo daha yaşın kaç basın kaç nedir bu acele zamana bırak canım benim sonra çok ama çok pişman olursun

Merhaba arkadaşlar nasıl anlatcam imi bilmiyorum. Ama inshallaahh beni anlarsınız. Benim daha önce kısa bir yuzuk olayım oldu . Bey efendi ile arada birsey yaşanmadı asla ellerim Kınalı 2 hafta kaldim geldim şiddet uyguluyoruz ve psikolojik sorunları vardı. .. Neyse geçip gitti. 24 yasindayim beni isteyen birileri var bey efendi evlenmis boşanmış 3 çocuğu var . 32 yaşında. .. Konuşmaları vs bana çok iyi geldi .. suan kararını bekliyorlar . Hani diyorum ben bekar sayılır , tabiki önemli olan mutluluk Çevrenizde böyle bekar kızın cocuksun diyelim dul 2 çocuklu kendisinden 6.7 yaş büyük biri ile evlendim? ?

Ben iki çocuklu bir adamla evlendim ancak yaşım 35 di
24 yaşında olmaz güzel kardeşim
Çok gençsin bunu yapacak olgunlukta değilsin yazık etme kendine çok yıpranırsın

kuzenim 3 cocuklu bir adamla evlenmişti. cocukların anneleri huzurları kacsın dıye hep kuzenimin yanına yolladı. kuzenim hamileyken evi terketti ayrıldı dayanamadı. simdi kızıyla birlikte yasıyor olan cocuga oldu. arkadasım hayatını mahvetme sakın. bir tane bile güzel örnek yok cevremizde. ne olursa olsun sartlar esit olmalı

ayniiiiiiii senin durumunda olan evlenip 20 gun sonra hic bisey yasamadan baba evine donen cok yakin bir tanidigim var. 3 yil sonra hic evlenmemis bir erkekle evlendi simdi cok cok mutlu. bi imza atip ayrilmakla dul olunmuyor. bekarsin hala hic evlenmemis gibi. ve cok gencsin benim bahsettigim 30 yasinda kiz. bekle ve dengini bul 2 cocuklu adami hakkedecek ne yaptin

Ben 21 yasinda bir cocuklu biriyle evlendim esimde 27 yasinda cocuk annesnde kaliyo biz cok mutluyuz sorun yasamadik

Kendim tanisip asik olsam neyse de boyle gorucuye araci olan arkadasima "Bana 3 cocuklu adami mi layik goruyosun?" deyip rezil eder kovardim. Insanlar ne hadsiz ya. Neymis yuzuk atmismis. Biz yuzuk takiyoruz ama baskalarina batiyor o yuzuk bence.

Back
X