2 çocuklu dul biri ..

Daha 24 yaşındasınız. Bekleyin daha iyi kısmetleriniz çıkar.. 2 çocuk sorumluluk zor.

Bu arada bun demek istiyorum 2 çocuk . VE çocuklarını görmüyor . Eski eşi üzmek için yapıyor ve hiç çocuklarını görmemiş.

oy oyy çocuklarına sahip çıkmayan bir adamla acaba diye bile düşünmeniz sizin evlilik olgunluğunda biri olmadığınızı gösterir..

Çocuklarını kadını üzmek için görmüyor ya çocuklar ne olacak?
Böyle bir adamla bırak evlenmeyi konuşmanız bile yanlış...

Ne bu acele kizim.ben senin annen yaşindayim.2 çocuk bakmasi sanildigi gibi kolay degil.siz evlenseniz o çocuklar babayi hiç mi görmeyecek.insan kendi çocuguna kizsa kimse birsey demez sen desen üvey anne olursun.iyi niyetin bile hep sana üvey anne diye karşina çikar.
Daha karşina ne eş adayları çıkar.acele etme

3 çocukla neden ayrılmış adam karısından? Çünkü ortada büyük bir sebep yokken kimse 3 çocukla boşanmaz.. siz 40 yaşında olsanız neyse ama 24 yaşında neden başkasının başlattığı hayatı devam ettiresiniz ki?

çocuksuz birinin çocuklu biri ile evlenmesi ne bileyim ben o sorumluluğu alamam.

24 yaşındasın daha genceciksin ne işin var?

sen daha gencsin. ne acele ediyosun tatlim. cocuklu bi adamla evlenme. o sorumlulugu kaldiramazsin. sen anne olmadign icin bilemezsin. bekar ve cocuksuz biri cikar karşina acele etme

2/ yada 3 cocukluyla nasip basacikicaksin sen hic dusundunmu?
Dogruya dogru sana hic evlenmemisle evlen desem bizim toplumumuz " e sende evlendin? ' diyxek. Sen aramizda cinsellik olmadi desen kimse inanmiycak yine.
Ben olsam sirf bu abuk subuk kimseyi alakadar etmeyen konuyu gundeme getirmek istemezdim.
Ve sonuc olarak evlenip bosanmis, ve cocuksuzzz biri kabulum olurdu ancak. Hic evlenmemiste olmaz.

Hadi cocugu olmasa neyse de iki cocugu sen doğurmadın nasıl annelik yapacaksın memlekette baska adam mı kalmadı

Kendi cocugun olunca bile hayat degisiyor
kaldi ki baskasinin cocugu...hele kucukse...
ve kaldi ki 24 yasindasin onunde daha yillar var...ne evlenmesi

Çocuklarını görmeyen adamdan da hayır gelmez

Hayatın bu kadar basit mi? Başndan bir evlilik geçmiş üzüntü yaşamışsın.Tekrara başka bir üzüntüye neden yelken açıyorsun.24 yaşındasın.Var gez çalış kendi ayakların üzerinde dur.İlle de evlenmek mi lazım alel acele.İlle de evleneceksen yaşına uygun çocuksuz bekar bir insanla yap.evlenip boşandın diye kendini eksik defolu mu görüyorsun.Kendini çoluk çocuklu adama mı layık göroyrsun.
Belirli bir yaşta olursun seversin,kafa yapılarınz uyar,belki bir nebze.
aDAMIN ZATEN ESKİ KARISIYLA SORUNU VAR,ÇOCUKLARINI GÖRMÜYOR O AYRI BİR SORUN.nE İŞİN VAR BU SORUNLARIN İÇİNDE.

Bu devirde insanlar kendi çocuklarının sorumluluklarını taşıyamiyor ama çocukların anneleri yoksa o başka tabi siz evlenirseniz hem es hem anne olacaksınız iyi dusunmenizi tavsiye ederim

Canım aynı hatayı ben yaptım eşimi çok seviyorum fakat iyi düşün. Benim eşimin 1 çocuğu var ona şuan katlanamıyorum. Bir sebebi de yok aslında, ama sana tavsiyem iyi düşün. Çok kolay değil.

Bu arada bun demek istiyorum 2 çocuk . VE çocuklarını görmüyor . Eski eşi üzmek için yapıyor ve hiç çocuklarını görmemiş.

Nasil gormemis? Bu ulkenin mahkemesi yok mu? Evladimi gostermiyor diye direnmemis mi? Adam sorumsuz biri bence, uzak dur

asla böyle bir hata yapma. Çok pişman olursun sonra ama iş işten geçmiş olur.Çocuklarımı görmüyorum falan filan olayına da inanma muhtemelen kabul et diye gözünü boyamaya çalışıyor.

Back
X