Düzenli olarak gittiğim bir psikolog olmadı bu cumartesiye özelden randevu aldı annem, çalıştığı için kendi hastanesinden alabildi 16 yaşındayım 12 yaşımdan beri içime kapanıp asosyal biri oldum kilo aldım yorgunum babamı kaybettiğimden beri bu böyle özel hastaneden alma şansım yok muRapor hastaneden alınıyor
Devlet hastanesinden psikiyatriden rapor almalısın. İntihara yeltendiğini söylemen yeterli olur. Rapor doktordan ve devlet hastanesinden olmalı. Psikologlar doktor değil.
Peki derdin nedir evlat, neden böyle oldu? Onu da yazmak ister misin?
Düzenli olarak gittiğim bir psikolog olmadı bu cumartesiye özelden randevu aldı annem, çalıştığı için kendi hastanesinden alabildi 16 yaşındayım 12 yaşımdan beri içime kapanıp asosyal biri oldum kilo aldım yorgunum babamı kaybettiğimden beri bu böyle özel hastaneden alma şansım yok mu
Yo hayır devamsızlıktan kalmadım ama bu gidişle kalıcam gerçekten elimde değil normal biri gibi davranıyorum intihar seneryoları kurup duruyorum yaşım küçük olduğu için psikolog bakıyomuşGecmis gunler icin rapor yazilmaz.
Yo hayır devamsızlıktan kalmadım ama bu gidişle kalıcam gerçekten elimde değil normal biri gibi davranıyorum intihar seneryoları kurup duruyorum yaşım küçük olduğu için psikolog bakıyomuş
Hayir yaşın 18 in altindaysa da cocuk psikiyatristi bakmali. Psikologlarin tip egitimi olmadigi icin rapor/ilac yazma, kliniğe hasta yatirma gibi haklari yok.
Çok teşekkür ederimBizimle dertlesmek istermisin
Duyduğum kadarıyla heyet raporu varmış ben aslındaHayir yaşın 18 in altindaysa da cocuk psikiyatristi bakmali. Psikologlarin tip egitimi olmadigi icin rapor/ilac yazma, kliniğe hasta yatirma gibi haklari yok.
Hayir yaşın 18 in altindaysa da cocuk psikiyatristi bakmali. Psikologlarin tip egitimi olmadigi icin rapor/ilac yazma, kliniğe hasta yatirma gibi haklari yok.
Okul 60 günlük raporu almamın daha iyi olacağını söyledi rahat rahat tedavi olmam için işte bunu nasıl alabilirim onu bilmiyorumHayir yaşın 18 in altindaysa da cocuk psikiyatristi bakmali. Psikologlarin tip egitimi olmadigi icin rapor/ilac yazma, kliniğe hasta yatirma gibi haklari yok.
Duyduğum kadarıyla heyet raporu varmış ben aslında
Okul 60 günlük raporu almamın daha iyi olacağını söyledi rahat rahat tedavi olmam için işte bunu nasıl alabilirim onu bilmiyorum
Canım psikiyatri doktoruyla görüş rapor verirler muhtemelen. Annen müdürle, hocalarla konuşsun. Benim bildiğim bir kaç kişi var ilkokulda lisede kesin kalacakken velisinin okulla konuşmasıyla falan bir şekilde halloldu kalmadılar. O yüzden annen gidip konuşsun.
Depresif bozukluk tanısı konulmuştu inan bende bilmiyorum sadece biraz anlayış bekliyorum o kadar ne yazık ki kimse anlamıyorNe teşhis koydular? 5 kere intihara yeltenmişsin, çok üzüldüm. Gencecik, pırıl pırıl kızsın. Ne yazacağımı da bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?