2 Defa Düşük Yaptim.tekrar Hamile Kalmaya çok Korkuyorum

ELXIXFXIXM65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
137
1
96
Van
1 ay arayla 2 defa düşük yaptım üst üste hamile kaldım.Daha 1 yıllık evliyim.Bu yük bana çok ama çok ağır geldi.5 haftalık olup bebeklerim düşüyordu.İnanılmaz bir acı.Çok küçük olabilirler ama sonuçta o benim canımdan bir parçaydı.Düşük sancısı geldiğinde gözyaşlarımı tutamıyordum.Anlıyordum ki küçük meleğim benden gidiyor.İki bebeğimde bana hemen annelik duygusunu tattırdı.Ama uzun olmadı.Çok etkiledi beni.Meleklerimi tutamadım, bana tutunamadılar.Duygularım karmakarışık bu bana çok ağır geldi.Üçüncü bir hamilelik için çok ama çok korkuyorum.Ama anne olma duygusuda bambaşka bişey.Benim durumumda olan arkadaş varmı sonra çocuğu olan varmı beni ayakta tutanacak bişeyler yazılmasını istiyorum.

canım neden düşüyor kendini fazla mı yoruyorsun yatak istirati neden yapmadın
şu nedenlerini yaz hele bir bende merak ettim valla
allah sabır versin
dilerim biran önce yine hamile kalırsın

gecmıs olsun canım bılırım hem vucudundakı sancıyı hemde yuregındekı sancıyı dusuk acısı gecıyo ama yurektekı acı takı bebıslerımızı kucagımıza alana kadar devam edecek heralde allah sabrını versın canım benımde 3, dusugum sebeplerı rahımde buyumuyolar ve bunyede dısarıya atıyo tahlul falan yaptırdınmı sen uzulme ıns bızde bebıslerımızı kucagımıza alcaz.....

canım umudunu kaybetme ben de iki tane yavrumu kaybettim ama şimdi 7 yaşında aslan parçası bir oğlum var ..şuandada hamileyim..biraz ara ver tatlım..bünyen toplasın kendini daha sonrada dr gözetiminde hamilelik yaşa..
rabbim taz zamanda kucağına bebek versin...

canım bende 3 düşük yaptım 1 sene içinde ama 4. de oğlumu kucağıma aldım 4 yaşında oğlum var şimdi 2.ye hamişim Allahın izniyle sizde hamiş olup kucağınıza alacaksınız rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu nasip etsin (AMİNNNNNNNNNN)

cnm oncelikle gecmis olsun am her hamilelik farklidir uc dusuk olmadan arastirma yapilmiyor sanirim iki dusuk normal sayiliyor cnm bende iki dusuk yapmistim ve seninki gibi bir ay arayla olmustu ama kese gorunmeden hemen dusuyorlardi simdi tekrar hamileyim ve allaha binlerce sukur hersey yolunda saglikli bebek anne rahmine tutunurmus cnm o yuzden her hamilelik her bebek farklidir ama ucuncude ayni sekilde sonuclanirsa o zaman tedirgin olki onunda tedavisi var uzulme sukretki hamile kalabiliyosun cunku hamile kalabiliyosan eninde sonunda allahin izniyle yine kalirsin rabbim ol derse olur demezzse olmaz cnm uzulme sakin

canim beni gecmis olsun Allah bir daha gostermesin.
dusukler genelde bebekten kaynaklanan sorunlardan dolayi oluyormus.
o yuzden kendini yipratma ve uzulmemeye calis..
bakarsin onumuzdeki ay hamile kalirsin ve saglikli bir bebegin olur..
iyi dusun iyi olsun..

canım ben 4 düşük yaptım ama halen umutluyum korma allah yardım eder sıkılınca benimle dertleşebilirsin her şeyin başı sabır bunuda unutma tatlım

ben şimdi hamile kalmayı bekliyorum 4 tane düşüğüm olmasına rağmen korkmuyorum sende korkma allah sabredersen ve gönülden dua edersen kabul eder yeterki istemesini bil.

bende bu cuma düşük yaptım bu benim iknci düşügüm rabbim sabır versin eminmki rabbim bizlerede hayırlısıyla saglıklı sıhatli evlatlar nasip edecek sende öyle düşün ama biraz bekle bana doktorum 6 ay yasak koydu bünyen toparlansın psikolojin düzelsin sende biraz ara ver yoksa hep korku yaşarsın içini ferah tut .herşeyde bi hayır oldugunu da sakın unutma...

canim sanada cok gecmis olsun ayni aciyi bende 2 kez yasadim ve suan 2 aylik bir kizim var Allah im sana ve senin gibi tum arkadaslara yardimci olsun insallah en kisa zamanda sende hamile kalir ve yavrunu kucagina alirsin

herşey normal sağlıklı gidiyordu, meğerse bebeğimin kalbi 8.5 haftalıkken durmuş, ben 12 haftayı geçtiğinde rutin kontrole gittiğimde doktor söyledi, o an hayat durdu sanki. Umarım isteyen herkes annelik duygusunun güzelliğini en kısa zamanda yaşayabilir.

canım öncelikle çok büyük geçmiş olsun bende senin gibi yaptım ilk baştaki hatamız arka arkaya hamile kalmak 1 ay içinde 2 defa hamile olmak bende öyle yaptım 2 meleğimde beni 5 haftalıkken terk etti. 3 bebeğime 6 ay sonra hamile kaldım oda 7 haftalıkken kalbi durmuştu :1no2: alındı fakültede tahliller yaptım hiç bir sonuç alamadık yani problem bulamadılar. en son doktorumuzun önerisiyle yumurtlama dönemi tespit edilip o zamanda olmasını ve adet dönemi gelmeden 1 hafta önce kanda test yapıldı bebeğimin olduğunu öğrendim:CüvCüv: progestan kullandım 3 ayına kadar şimdi 3,5 aylık hamileyim :ecrin_bebek: ve o kadar güzel bir duygu ki seni çok iyi anlıyorum ve bütün dualarm sizin için en kısa zamanda bizimde meleklerimize kavuşmamızı temenni ediyorum hiç bir zaman korkuya yer verme kalbini ferah tut bebeğininde sana tutunması için belli bir dönem istirahat etmen senin için iyi olur ALLAH yardımcınınz olsun :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba kızlar...hepinizi çok iyi anlıyorum,bende yaşadıklarımız anlatmak istiyorum ki; bu konudada farklı bir bilgi edinmiş olursunuz..

bende 5 haftalık hamileyken ..bir gece sancı ve kanama yaşadım..ertesi gün düşük yaptığımı öğrendim..inanılmaz bir acı tabiki.. o anda yaşadıklarımı acılarımı anlayacağınızı biliyorum...

neyse sonrasında doktorum allah razı olsun muhteşem bir doktor.. bana şunları dedi;maalesef ülkemizde ilk düşükler hatta ilk 3 düşük gayet normal sayılıyor ve ve ilk düşük yapanlara bir takım araştırma tahlil yapılmıyor dedi.. beni hastaneye gönderdi.. bu tahlilleri yaptır ama orada ilk kez düşük yaptım deme dersen yapmazlar dei.. gerçektende hastanede yapmıyorlardı bende 3 kez düşük yaptım dedim..(yalan söyledim ama buna mecbur ettiler)

sonara kan pıhtılaşması yüzünden bebeğim gelişememiş,ona yeterince kan gitmediği için ölmüş bırakmış benii...

sonra doktorum bebe aspirini verdi ve hamile kalana kadar iç,bu kanı sulandırır dedi..düşükten 5.ay sonra hamile kaldım..hamile kalınca aspirini bıraktım kan sulandırıcı iğneye başladım..şuan 2,5 aylık hamileyim ve çok şükür herşey yolunda gidiyo...

allahtan ümidinizi kesmeyin ve hep rahat olun stres yapmayın...

vee düşük yapan arkadaşlar tüm tahlillerinizi yaptırın neden düşük olduğunun nedenini bulun gerekirse benim gibi yalan söyleyin ama yaptırın ki bir sonraki hamileliğinizde de aynı sorunları yaşamayasınız...

hepinize allahaım en kısa zamanda güzel sağlıklı bebekler versin..

Hipotiroidi nedenıyle duşuk yaptım tedavı göruyorum. doktorum ılk duşugun normal dedı ama ben baskı yapıp tahlıl ıstedım gercek ortaya çıktı. baskı yapmasam demek kaç kere daha aynı acıyı yaşayacaktım. hepımıze geçmış olsun ALLAH bir daha yaşatmasın.

mrb, bende aynen senin durumundayim suan, yani 1 senelik evliyim ve 1 er ay arayla hamile kalip 2 dusuk yaptim, 2 ci dusugum 5 haftalikkendi ve inanilmaz sancilar çektim, allah buyuk diyorum tabikide çok endiseliyim 3cu defa ayni seyleri yasarmiyim bi gun anne olabilirmiyim dusunceleri çikmio aklimdan.Ama ara vermeden tekrar hamile kalmak istiyorum. allah yardimcimiz olsun

meraba elifcigim bende iki tane dusuk yaptim ve ucuncude bi oglum oldu allaha sukur simdi iki yasina girecek sende umidini kaybetme her zaman allahtan hayirlisi umid et mutlaka olacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…