- Konu Sahibi ELXIXFXIXM65
-
bende 2 düşük yaşadım en iyisi Uludağ üniversitesi tıp fak. gidip 3 düşük yaşadım demek ve kan pıhtılasması testi yaptırmak cok korkunc bi acı ya( allah yardımcımız olsun
3 ü beklemek niyeki ben bu doktorları anlamıııyoruuuuummm..belkide mantığı vardır ama kimseden duymadım bu gizlenen matıklı açıklamayı,hormonlarla oynanmıyor,ameliyat değil,vereeğimiz 1 tüp kan..neden 3 düşük..kolaymı saıyolar içinde yaşatıp sonra kontrolde öldüğünü öğrenmeyii..
canım ben rahim muayenesi için düşükten sonra tekrar hamileyken de gittiğim doktoruma gittim...çok çok iyi bir insan..ben nedenini öğrenmek istiyorum deyince kırmadı ufak bi yazı yazdı bu hastamda genetik tarama istiyorum diye....doktoru geri çevirmezler herhalde.bende 3 düşük demesem de,benim durumumun araştırılması gerekiyormuş diycem...
söyle doktorun yazamam derse ya da orada öyle bişey yoktur...üni ye gitiiğinde 3 düşük dersin..aynı şeyi yaşamaktansa,bence Allah senin içini biliyor..zorda olmasan neden böyle söyleyesin. ben bidahaki reglmden sonra korunmamayı düşünüyorum şu testi yaptırayım o da sonuçlar 1 ayı bulur diyolar
kadın olmak ne zor demiinşallah alırız bebeklerimizi kucagımıza kocişlerimizde mutlu olur artık bizde
benim yaptıracağım genetik test sadece sanıtrım doktor kağıda yazdı ama mhr miydi msrh miydi hatırlamıyorum..kağıtta yanımda değil..belki pıhtılaşmayada bakarlar..sperm testini şu an düşünmüyorum....canım ya hormon testi için regl olmakmı gerekiyor
bende 2 düsük yaptim neyazikki ikiside 5. haftalardaydi kanamayla gitmedigi icin kürtaj oldum....genetik test, spermtesti ve kan pihtisi testi yaptirdik sükür bisey cikmadi haftaýa adet olursam hormontesti yaptircam...Rabbim yar ve yardimcimiz olsun dayanilmasi zorr...
canım aynen bende hep 5 li haftalarda düşük yaptım arastırmalara baslıcam once tıp fak. gidip hem pıhtı hem genetık yaparlar demi eşimle gidsem? ve horman en sona mı bırakılıyor ?
slm kızlar ben yenı üyeyım, yazdıklarınızı okudum ve benım yaşadıklarımı yaşayanların oldudugunu görünce yanlız olmadıgımı ve benı en iyi benımle aynı şeyı yaşamış kişilerin anlayacagını biliyorum. öncelikle herkese geçmiş olsun ve Rabbım sabır versın. benımde bırı şubatta bırı mayısta olmak üzere iki düşüğüm oldu. şimdi ise gereklı araştırmaları yaptırmadan hamıle kalmayı düşünmüyorum çünkü hem bedenım hem beynım o kadar yoruldukı. Benım sormak istedıgım birincisi izmirde olan arkadaşlar varmı? ikincisi bu araştırmalara öncelikle hangısınden başlıyorlar kan testı, rahım fılmı oldugunu ögrendım ama diyelimki kan testı yapıldı ve kan pıhtılaşması oldugu ortaya çıktı, sorunun bu oldugunu kanaat getırıp dıger tetkıkler yapılmıyormu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?