2 Defa Düşük Yaptim.tekrar Hamile Kalmaya çok Korkuyorum

arkadaslar bende suan dusuk sancisi ceiyorum oglum dogduktan iki sene sonra tekrar hamile kaldim ve bunda da bebegim gelismedigi icin ilacla dusuk yapilmasini onerd doktorum cok uzgunum ama allah bana oglumu bagislasin iiki o var yanimda hayatimin en buyuk anlami o umarim anne olmak isteyen herkese yasatir yuce allahim bu duyguyu cunku anne olmak tarifi imkansiz en guzel en buyuk duygu

kizlar hepimize gecmis olsun, ozellikle iki kayip yasayan arkadaslar lutfen kanda pihtilasma testini yaptirin, ozelde ucyuz elli ytl ama devlette odemiyorsunuz arkadaslarin dedigi gb devlette sigortaniz varsa uc dusukle yapiyorlar gerekirse uc deyin ama lutfen yaptirin, cunku kanda pihtilasma sorunu varsa da cozumu var. benim ilk kayibim ozelde ben de yaptiracagim.

Bende iki kez düşük yaptım.birinci düşükten 1 ay sonra tekrar hamile kaldım.11 haftalık kontrole gittiğimde dr. kalbinin durduğunu ve hiç gelişmediğini söyledi inanamadım kalbi durmuş dedi 9 haftalıkken kalbi durmuş..kanamam olmuştu ilkinde hazırlıklıydım herşeye ama ikincisinde kanamam yoktu belki cinsiyeti belli olur diye ne ümitlerle gitmiştim dr a.ertesi gün kürtaj oldum tekrar..6 ay geçti şimdi tekrar hamile kalmaya korkuyorum..

geçmiş olsun canm arkadaşlar söylemişler bencede pıhtılaşma problemine kesinlikle baktır. ücretsiz yaptırmak istiyorsan üniversite hastanesinin kadın doğumundan giriş yaptırıp genetik bölümüne vereceğin bir tüp kanla sonucu öğrenirsin inşallah tekrarını yaşamazsınız düşük yapan arkadaşlar...

ben iki düşük yaptım pıhtılşama nedeniymiş bak şuan 8aylı khamişim cnm korkma hiç kalırsın yine saglıkla olur genetige git test ol eşinle sen

bende 2 düşük yaşadım en iyisi Uludağ üniversitesi tıp fak. gidip 3 düşük yaşadım demek ve kan pıhtılasması testi yaptırmak cok korkunc bi acı ya ( allah yardımcımız olsun

bende 1 düşük yaptım,ama 2 veya 3 ü beklemeden genetik tarama yaptırcam....doktorlar neden 2 veya 3 ü bekler anlamıyorum

bende 2 düşük yaşadım en iyisi Uludağ üniversitesi tıp fak. gidip 3 düşük yaşadım demek ve kan pıhtılasması testi yaptırmak cok korkunc bi acı ya ( allah yardımcımız olsun

3 ü beklemek niyeki ben bu doktorları anlamıııyoruuuuummm..belkide mantığı vardır ama kimseden duymadım bu gizlenen matıklı açıklamayı,hormonlarla oynanmıyor,ameliyat değil,vereeğimiz 1 tüp kan..neden 3 düşük..kolaymı saıyolar içinde yaşatıp sonra kontrolde öldüğünü öğrenmeyii..

​düşüğün nasıl bişey oldugunu yaşayan bilir hele ki birden fazlaysa ( 3 de düşüerse artık neolurum bilemiyorum ya en iyisi gidip gerekirse yalan soylemek

canım ben rahim muayenesi için düşükten sonra tekrar hamileyken de gittiğim doktoruma gittim...çok çok iyi bir insan..ben nedenini öğrenmek istiyorum deyince kırmadı ufak bi yazı yazdı bu hastamda genetik tarama istiyorum diye....doktoru geri çevirmezler herhalde.bende 3 düşük demesem de,benim durumumun araştırılması gerekiyormuş diycem...

bende 5 gün önce düşük yaptıgım içn kanamam var Dr. haftaya konrole cagırdı parca varmı die bari gitmişken ona rica edeyim ya neden 3. düşsün ya yeter artık zar zor kalıyoruz oda gidiyor (

söyle doktorun yazamam derse ya da orada öyle bişey yoktur...üni ye gitiiğinde 3 düşük dersin..aynı şeyi yaşamaktansa,bence Allah senin içini biliyor..zorda olmasan neden böyle söyleyesin. ben bidahaki reglmden sonra korunmamayı düşünüyorum şu testi yaptırayım o da sonuçlar 1 ayı bulur diyolar

kadın olmak ne zor demi inşallah alırız bebeklerimizi kucagımıza kocişlerimizde mutlu olur artık bizde

bende 2 düsük yaptim neyazikki ikiside 5. haftalardaydi kanamayla gitmedigi icin kürtaj oldum....genetik test, spermtesti ve kan pihtisi testi yaptirdik sükür bisey cikmadi haftaýa adet olursam hormontesti yaptircam...Rabbim yar ve yardimcimiz olsun dayanilmasi zorr...

benim yaptıracağım genetik test sadece sanıtrım doktor kağıda yazdı ama mhr miydi msrh miydi hatırlamıyorum..kağıtta yanımda değil..belki pıhtılaşmayada bakarlar..sperm testini şu an düşünmüyorum....canım ya hormon testi için regl olmakmı gerekiyor

evet canim hormontesti adetin 3-5. günü arasi oluyomus herhalde bide 21.-23. gün arasi yine kan veriliyomus bakalim nasil olucak... ben baktircam insallah cünkü progesteron hormonun az olursa bebek tutunamazmis...eger öyleyse onunda tedavisi var zaten...

canım aynen bende hep 5 li haftalarda düşük yaptım arastırmalara baslıcam once tıp fak. gidip hem pıhtı hem genetık yaparlar demi eşimle gidsem? ve horman en sona mı bırakılıyor ?

canım aynen bende hep 5 li haftalarda düşük yaptım arastırmalara baslıcam once tıp fak. gidip hem pıhtı hem genetık yaparlar demi eşimle gidsem? ve horman en sona mı bırakılıyor ?

slm kızlar ben yenı üyeyım, yazdıklarınızı okudum ve benım yaşadıklarımı yaşayanların oldudugunu görünce yanlız olmadıgımı ve benı en iyi benımle aynı şeyı yaşamış kişilerin anlayacagını biliyorum. öncelikle herkese geçmiş olsun ve Rabbım sabır versın. benımde bırı şubatta bırı mayısta olmak üzere iki düşüğüm oldu. şimdi ise gereklı araştırmaları yaptırmadan hamıle kalmayı düşünmüyorum çünkü hem bedenım hem beynım o kadar yoruldukı. Benım sormak istedıgım birincisi izmirde olan arkadaşlar varmı? ikincisi bu araştırmalara öncelikle hangısınden başlıyorlar kan testı, rahım fılmı oldugunu ögrendım ama diyelimki kan testı yapıldı ve kan pıhtılaşması oldugu ortaya çıktı, sorunun bu oldugunu kanaat getırıp dıger tetkıkler yapılmıyormu.

dilekcim merhaba ...izmirde değilim ama buradan araştırırsan izmirli bir arkadaşın tavsiyesi olacağına inanıyorum....ben öncelikle genetik ve kan pıhtılaşması testinden yanayım..eğer onlarda birşey çıkmazsa doktorunla konuşarak rahim filmine geç...çünkü düşükte pıhtılaşma daha çok görülüyormuş..eğer pıhtılaşma çıkarsa ilaçla rahat bir hamilelik geçirirsin...tabi düşük yapanların yani bizlerin rahat olması çok zor...şu an dinlenme dönemindeyken genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptır.zaten 1 ayı buluyomuş sonuçlar...bende geçen hafta yaptıramadım eşimin işlerinden dolayı bu hafta inşallah yaptırıcam,folik asitede başlıycam çünkü haziran sonuna doğru korunmayı bırakmayı düşünüyorum..aslında çok da dua etmek lazım.içimizin rahatlaması için..bize o bebeği nasib edecek kişi Allah.tez zamanda sağlıklı sıhhatli nasib etsin inşallah..tek sen değilsin üzülme.ben 24 martta düşürdüm bebeğimi o zamandan bu yana 4 5 tne düşük haberi aldım...yiyeceklr bozuldukça düşükler çoğalıyor sanırım. ama bunu hep deöişimdir ömrü boyunca çocuğu olmayan çok az çift var,bizim bebişlerde gelecektir ama zamanlarını bekliyorlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…