2 düşük ve coraspin

2 kürtaj 1 sağlıklı 1 kürtaj ve şuanda yine hamileyim 12.haftamdayım çok şükür doktorunuza güvenin kucağınıza aldığınızda hepsini unutucaksanız Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin. Doktorunuza güvenin tedbir bizden takdir Allah tan

Allah bağışlasın yeni bebişinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 2 düşükten sonra çok takmaya başladım inşallah bunları unutturacak güzellik gelir hayatıma

Allah bağışlasın yeni bebişinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 2 düşükten sonra çok takmaya başladım inşallah bunları unutturacak güzellik gelir hayatıma
Tez zamanda İnşallah bende çok kötü günler yaşadım ama kucağınıza alınca unutuyorsunuz

Hatta bunlara ilave şuanki hamileliğimde dekort kullandım. 3 ay boyunca

En iyisini tahsili olan dr bilir kalp durması pihtilasmadan olabiliyor genelde benm de 2 kaybım var test sonucu pihtilasmam cikti korkmayın

En iyisini tahsili olan dr bilir kalp durması pihtilasmadan olabiliyor genelde benm de 2 kaybım var test sonucu pihtilasmam cikti korkmayın
Çok meth edilen bi doktor yorumları da güzeldi. İnşallah kan sulandırıcılar gelecekteki bebeğimi yaşatır. Kafamdaki soru işaretlerini biraz azalttım Doktoruma güvenip dediği gibi devam edicem inşallah

Merhaba çok geçmiş olsun. Ben de 2 kez kalp durması sonucu kürtaj yaşadım malesef. Şimdi 3.ye hamile kalsam yine aynı şeyi yaşarım düşüncesini aklımdan atamıyorum. Şimdiden, 3.kez hamile kalırsam bu kez 4 ay kimseye söylemesem mi acaba? Ya ileri gebelik dönemlerimden birinde bir kayıp yaşarsam diye düşünmeden edemiyorum. Siz 2 kürtaj sonrası 1 sağlıklı doğum yasamıssınız ve bunu duyduguma gercekten çok sevindim. Gebelik döneminizde nasıl bir psikoloji içerisinde olduğunuzu çok merak ediyorum. Doktorunuz önlem amaclı bir şeyler kullandırdı mı? Diger gebelikleriniz kacinci haftalarinizda sonlanmıştı? Ve son olarak yaşadığınız düşükler için bir inceleme vs yapıldı mı? Cevaplarsanız çok sevinirim.

2 düşükten sonra rahim filmi ve genetik testi yaptırdık hiçbirşey çıkmadı. 3.ye gebe kaldığımda doktorum hemen progestan, haftada 1 düşük önleyici iğne, 0.6 lık kan sulandırıcı iğne ve coraspin başladık doğuma kadar devam ettim. Sağlıklı gebelikten sonra hamile kaldığımda sadece Aspirin ve iğne kullandım ama embiryo gelişmedi sonlandırıldı. Daha sonra kürtaj sonrası Korunma sürecinde vitamin, coraspin ve folik asit kullandım. Tekrar şimdikine hamile kaldım. Kan sulandırıcı iğne ve dekort adlı kortizol ilacını kullandım. Şükür şuanda 15 haftalık olduk. RABBİM size de tez zamanda nasip etsin. Size tavsiyem folik asit ve vitamin kullanın. Aspirin de doktorunuza sorun başlayın. Güzel haberlerinizi bekliyorum

Birini 6 haftalık, 2. 8 haftalık, 3. 7 haftalık kürtajla sonlandırıldı. Psikolojim mi berbattı. Çok içine kapanmıştım kimseyle görüşmüyorum o kadar kötüydüm 3.ye hamile kaldığımda aynı şeyleri mi yaşayacağım düşüncesi 9 ay sürdüatlatmak kolay olmadı. Ewet hemen söylemeyin ama şöyle bir durum var yakın aileniz bilsin çünkü hamile kaldığınız da çok dikkat etmeniz gerekiyor onlarında size yardımcı olması hususunda. Çünkü ben 4.5 ay yemek bile yapmadım annemler ablamlar yaptı. Ev işini yaptırıyordum. Sadece ile gidip geliyordum ve kendi ihtiyaçlarımı görüyordum. O yüzden yakın aileniz bilsin gerisi bilmesin. Çünkü düşük yaşadığınız da her sorduklarında aynı travma yaşıyorsun. Atlatamıyorsun ve saçma sapan yorumlara maruz kalıyorsun.

Merhaba
Merhaba bende 2 düşükten sonra 3. Kez hamileyim bende sizin gibi çok endişeliyim fikir amaçlı yazmak istedim. Öncelikle güvendiğiniz bi doktor bulun devlet hastanesinde önlem amaçlı bi şey yapmıyorlar(genel olarak ne şekilde bilmiyorum ama benim yaşadığım yerde öyle). Genetik ve kan pıhtılaşma testlerinizi yaptırın.Doktor uygun gördüğü için sonuçları almadan hamile kaldım ben ama beklemek isterseniz sonuçları almak daha iyi olur bence. Doktorun beklemeye gerek duymama nedeni zaten tedaviye başlıcak olmasıydı. Her hamilelik öncesi gibi folik asit yazdı onun dışında 100 mg coraspin yazdı. Onları kullanmaya başladım. 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim doktora haber verdim şimdi kan sulandırıcı iğne ve progestan da kullanıyorum. 2.seferde çok stres yaptım hem kendimi üzdüm hem hamileliğime zararı oldu. Stres yapmamın en büyük nedenlerinden birisi hiçbir önlem olmamasıydı.Şimdi elimden geleni yapmamın rahatlığı var üzerimde.Çok yeni hamileyim 4-5 gün oldu öğreneli ama dediğiniz gibi kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Ben sadece kimseye söylemeyecek çok yakın arkadaşımla paylaştım.Bir süre kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum. Ben elimden geleni yapıyorum sonuç ne olur bilmiyorum ama hayırlısını diliyorum ben pes etmicem sonuna kadar savaşıcam. Aynı şekilde olup 3-4.seferde doğuranlar var. Siz de umudunuzu kaybetmeyin ve stres yapmayın ama hamile kalmadan öncesinde güzel bi doktora gidin bence

Merhaba , pıhtılaşma ile ilgili genetik bölümünden yaptırmış olduğunuz testiniz var mı ? benim 2 gende homozigot çıktı . Kalp atışına kadar iğne sonrasında iğne ile birlikte coraspin kullanmaya başladım . Bununla ilgili en net bilgiyi size bir perinatolog verebilir . Belki ben de 4-5 doktora danıştım . Sonrasında emin olabildim . Ayrıca vitaminlerle de desteklemek gerekiyormuş. Bazı vitamin eksikliğinden de gebelik ilerlemeyebiliyormuş. Sanırım doğum olana kadar hep bir stres içinde olacağız. Rabbim yardımcımız olsun

ayy çok sevindim hemen hamile kalmışsın maşallah
bende 2 kalp durması yasadım ikiside 8+5 de oldu hemde son kürtajdan sonra parça kalmış tekrar kürtaj oldum henüz kanamam yeni bitti ilk bebeğime çok uzun sürede hamile kalmıştım 2. sine 3 ay sonra inşallah buna da hemen kalırım sizin ne kadar sürdü hamile kalmanız kürtajdan sonra
testler yapıldı sonuç bekliyorum. Doktorum bana da corasprin verdi henüz ba

Amin inşallah ben 4 temmuzda gittim doktora amacım genetik test ve pıhtılaşma testi vermekti. Doktor testleri istedi ama beklemenize gerek yok dedi. Ben beklemek istiyordum eşim doktordan onu duyunca beklemek istemedi. Doktordan sonra da hemen hamile kaldım.Test sonuçlarım çıkmadı daha yani. Ben et yiyemiyorum onunla alakalı olabilir mi bilmiyorum. Kan değerlerim de iyi çıkıyor ama ayrıntılı şekilde bakılmadı.Bu sefer de olumsuz sonuçlanırsa o bölümün doktoruna giderim. Her doktor farklı şey söylediği insan hangisinin dediğini yapacağını da şaşırıyor o yüzden şimdilik bu doktora güvenip devam etmek istiyorum.Yine aynı şekilde sonuçlanırsa sonuçlarımla beraber öyle yaparım bende.Dediğiniz gibi sağlıklı bile devam etse hep bi endişe stres ister istemez oluyor. İnşallah hepimiz sağlıklı bi hamilelik olarak devam ettiririz

Gebeliğiniz hayırlı,uğurlu olsun inşaallah sağlıkla ilerlesin . Bu konuda sizin yapacağınız normal kadın doğumcu ile değil,yüksek riskli gebelik uzmanı ile yola devam etmek. Çünkü tekrarlanan düşüklerden sonra uygulanan tedaviler,verilen ilaçlar değişiyor .

Bence bekleyin test sonuçlarınızı. Hem içinize sinmemiş. Hem 48 gün daha çok erken. Biraz vücut dinlensin. Birkaç kez regl olun. Ne kadar önemi yok deseler de var bence. Bu esnada d vit demir değerlerinize baktırın gerekirse takviye alın. Bu arada test sonuçları gelmiş olur ona göre bakarsınız yolunuza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…