- 13 Ocak 2021
- 137
- 101
- 23
- 38
- Konu Sahibi 2 kiz annesi
Evet 14.8 çıktı, 2 kattan biraz çok artmış. Pazar tekrarlicam bakalım.Sen verdin mi tekrar cnm sonuç nasil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 14.8 çıktı, 2 kattan biraz çok artmış. Pazar tekrarlicam bakalım.Sen verdin mi tekrar cnm sonuç nasil
Masallah cnm gözün aydınEvet 14.8 çıktı, 2 kattan biraz çok artmış. Pazar tekrarlicam bakalım.
Sağol canımMasallah cnm gözün aydın
Test yaptinmi eğer gebe olmadigindan eminsen birgebenin günlüğünden adet sokturucu masaj var onu uygula çok işe yariyorMerhaba ben bir şey sormak istiyorum da tarlusal açtim doktor adetin 2.günü gel dedi tüp bebek tedavisine başlıycaktık ama bir türlü adet olamadım bugün 8.gün ne yapmalıyım
Kaç gün kullandın Tarlusal?Merhaba ben bir şey sormak istiyorum da tarlusal açtim doktor adetin 2.günü gel dedi tüp bebek tedavisine başlıycaktık ama bir türlü adet olamadım bugün 8.gün ne yapmalıyım
6 gün kullandım kusura bakmayın görmedim cevabınızıKaç gün kullandın Tarlusal?
Test yapmaya korkuyorum açıkcası umutlanmak istemiyorumTest yaptinmi eğer gebe olmadigindan eminsen birgebenin günlüğünden adet sokturucu masaj var onu uygula çok işe yariyor
Aa çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun... ilk tüp bebek denemen miydi?
Evet ilkti. Değer düşük başladı ama sonra yükseldi 2 kat. Sonra kanama başladı zatenAa çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun... ilk tüp bebek denemen miydi?
Cnm bende sana yazacaktım instegram da tüp bebek sayfasında yazmış birisi sen misin oEvet ilkti. Değer düşük başladı ama sonra yükseldi 2 kat. Sonra kanama başladı zaten![]()
Üzülme cnm bak olabiliyor Allah'ın izni ile belkide doğal olur adet peşine ilaç etkisi ile olan cokmusEvet ilkti. Değer düşük başladı ama sonra yükseldi 2 kat. Sonra kanama başladı zaten![]()
AA yok canım o grubu bilmiyorumCnm bende sana yazacaktım instegram da tüp bebek sayfasında yazmış birisi sen misin o
Aynen canım yapacak bi şey yok.. evet denerim belki olurÜzülme cnm bak olabiliyor Allah'ın izni ile belkide doğal olur adet peşine ilaç etkisi ile olan cokmus
Umut dünyası işte bende ovulasyon testi bide clife macun sipariş verdim hem zamn geçirmiş olurum diyeKaç gün kullandın Tarlusal?