2. El gelinlik !

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.478
548
İyi aksamlar kızlar. .
Kv ile sorunlarımi bilen bilir. Şimdiki derdimiz gelinlik.
Düğünü bedavaya getirmek için ellerinden geleni yapmaya tam gaz devam. KV kaç defadir 2. El gelinliklere bak ucuz olur onlar diyor ben masraf yapma taraftarı değilim ama bu şekilde davranması zoruma gidiyor
KP kızım ne isterse onu alırız diyor ama kv nişanlım yanımızda yokken sürekli masraf yapmayalım diyor. Bide dugunden hic bahsedilmezken bugun kina icin tuttugum organizasyoncu icin biraz fazla Verde yegenlerimde bindalli giysin dedi hiç bişey için hevesim kalmadı artk

tepkini ilk baştan koy
seni kabul eden öyle kabul etsin
şu anda duymazdan görmezden gelirsen
ileride ya aynı şekilde davranmaya devam etmek zorunda kalırsın ya da çok sert patlarsın

düğün olmadan önce koy tepkini
açık oyna
açık açık sor
sürekli maddiyatla ilgili konuşuyorsunuz de, maddi bir sorun mu var, açık açık söyler misiniz de
sen de nişanlın yanınızda yokken yap
ona da anlatma

sadece bu olay için değil
tüm olaylar için
"ben oğluyla evleniyorum" yanlış bir düşünce, ilişkiler etkileniyor
gereken kişiye tepki vermeyip eş üzerinden gitmek de yanlış bir düşünce
"evlenince düzene koyarım" olayı da zor

sen şimdiden, hoşuna gitmeyen şeyler için, saygını bozmadan, ver tepkini

Maddi sorunlari olduğunu biliyorum ama kendine olunca gayet güzel alınıyor hersey düğün olunca yapicaz bişeyler deniyo bende tatsizlik olmasın diye He diyip geçiyorum ama yapmıyorum soylediklerini

Kaynanada görgüsüzlük pintilik cimrilik kıskançlık boy boy maşşallah
Umarım müstakbel eşin yaşantınıza anneyi de dahil etmez
O söylediklerini kabul etmediği için o yokken açılıyor zaten bu tür konular nişanlım hiç bi şekilde söz hakkı vermiyor

Kendi kızına 2. El gelinlik alsalar kabul edermiymiş bir sor bakalım.

Ya sırf kV ile muhattap olmamak için kına bile yapmadım. Oğlumun sünnet düğününde oynayacakmış gittim habersiz sünnet ettirdim. Tabi eşim sözümden çıkmaz. Eşinin tavrı ne. Mesela bana eşimle sordurdu başkasının gelinliğini giyer mi bir sor demiş. Eşime demediğimi bırakmadım anan mı giymiş Bacın mı giymiş dedim. Ezilmeyin benden söylemesi.

Bence KV ye nerede durması gerektiğini hatirlatmanin tam zamani. Sınırını çiz ki ilerde basın agrimasin
Ters bişey soyledigimde çok güzel saf ayagina yatıp anlamıyor malesef biraz zeki takiliyo kendileri

Kv lerin Kendi düğünleri gibi hareket etmeleri zaten beni benden aliyo. Kendisine gelinlik gibi elbise isteyip bana 2. El teklif etmesi beni etti. NişanlıM pek takmiyo soylediklerini o daha çok annemin söylediklerini dikkate alıyo çok şükür

Yanlış anlamayın bana da kızmayın ama parası olmayan evlenmesin ya. Kimsenin böyle çiçeği burnunda genç kızlarımızın evlilik hevesini kırmaya hakkı yok. Tavrınızı koyun olmaz öyle şey ben sinirlendim burda. Maksat bedavaya düğün yapmak, ilerde size çok harika düğün yapmışlar gibi evinizde kasıla kasıla oturur bunlar çok gördüm

2. El gelinlik ne ki? Kiralamaya mı diyor 2. El diye? Ben çok çok uyguna kiralamıştım gelinliği ama ilk defa kullanılmış oldu benle. Genelde kiralıklar bile ilk kullanım oluyor , ikinci el gelinlik ne ola çözemedim? Sahi...com gibi siteler anlamında mı? Ama eğer öyleyse hiç gerek yok yani 2. Eli satın alacağına kullanılmamış gelinliği kiralarsın mis gibi.

Tavırları yanlış tabi, nişanlınla konuştun mu annesinin bu tavrını? Bir de ailelerden yardım almadan gücünüz neye yetiyorsa öyle yapsanız? Böylece kimseye de karışma hakkı vermemiş olursunuz en temizi olur. Bişey diyecek olana gücümüz buna yetti böyle yaptık diyebilirsiniz.

Aynen öyle kimseye güvenmedik bu yola çıkarken ama yapicaklari 3 5 şeyi de bedavaya getirmeleri çok sinir bozucu

Nisanlin anlayisliysa hiç onu karistirmadan git bak beğen al. Takma laflarını. Paraya kiysin biraz. Oğlan eğlendiriyor kolay değil. Hiç onu karıştırma bence bu muhabbetlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…