- 2 Ocak 2017
- 538
- 553
- 103
- 36
Oldu canım diyeydin. Kaynanan icin bunu buldum canım.evet bende tam takım değilde yakın arkadaslarım için sadece üstlerine yelek tarzı olsun istiyorum kv ye de söyledim böyle böyle yapcam kızlar içinde öyle olabilir dedim bindallı yok mu bindallı giysinler diyii
Oldu canım diyeydin. Kaynanan icin bunu buldum canım.
Ah şu hayat, şu hayat
Kaynanayı kaldır at
Kaynanasız gelinler
Aman bacım ne rahat
Para senden çıkınca sorun olmuyor bide yeğenleri için bindalli talep ediyor sen gelinlik istediğinde 2. El al diyor yuh yani pes hatta oha diyorum bu çok kötü ve iğrenç bi düşünce hani dese kızım kına için de çok masraf yapma bak sıkıntıya girme dese anlarım yani bunü nisanlinla paylaştın mi ben hayatta 2. El gelinlik gitmezdim ki giymedim üstüme göre diktirdim ve kiraladım ilk ben giydim yani kesinlikle kabul etmeİyi aksamlar kızlar. .
Kv ile sorunlarımi bilen bilir. Şimdiki derdimiz gelinlik.
Düğünü bedavaya getirmek için ellerinden geleni yapmaya tam gaz devam. KV kaç defadir 2. El gelinliklere bak ucuz olur onlar diyor ben masraf yapma taraftarı değilim ama bu şekilde davranması zoruma gidiyor
KP kızım ne isterse onu alırız diyor ama kv nişanlım yanımızda yokken sürekli masraf yapmayalım diyor. Bide dugunden hic bahsedilmezken bugun kina icin tuttugum organizasyoncu icin biraz fazla Verde yegenlerimde bindalli giysin dedi hiç bişey için hevesim kalmadı artk
nişanlıma söylemedim söylemekte istemiyorum ama bende uğrasmak istemiyorum o yüzden söylicem konussun annesiylePara senden çıkınca sorun olmuyor bide yeğenleri için bindalli talep ediyor sen gelinlik istediğinde 2. El al diyor yuh yani pes hatta oha diyorum bu çok kötü ve iğrenç bi düşünce hani dese kızım kına için de çok masraf yapma bak sıkıntıya girme dese anlarım yani bunü nisanlinla paylaştın mi ben hayatta 2. El gelinlik gitmezdim ki giymedim üstüme göre diktirdim ve kiraladım ilk ben giydim yani kesinlikle kabul etme
Çingeneye bak hele...oğlunu evlendiricekse katlanıcak masraflara !!! Sende çingenelik yap sakın taviz verme sakın !!
Canım, hamama giren terler taviz verme !! Annenle konuşsana bakalım ne dicek kendi kızına yakıştıracak mı ? Gerçekten aklım almıyor, evde babamızın prensesiyken elin kadını bize bunları yaşatıcak. !!!nişanlıma söylemedim söylemekte istemiyorum ama bende uğrasmak istemiyorum o yüzden söylicem konussun annesiyle
kendime yakıştırsam neler yapıcamda ah işte..
İyi aksamlar kızlar. .
Kv ile sorunlarımi bilen bilir. Şimdiki derdimiz gelinlik.
Düğünü bedavaya getirmek için ellerinden geleni yapmaya tam gaz devam. KV kaç defadir 2. El gelinliklere bak ucuz olur onlar diyor ben masraf yapma taraftarı değilim ama bu şekilde davranması zoruma gidiyor
KP kızım ne isterse onu alırız diyor ama kv nişanlım yanımızda yokken sürekli masraf yapmayalım diyor. Bide dugunden hic bahsedilmezken bugun kina icin tuttugum organizasyoncu icin biraz fazla Verde yegenlerimde bindalli giysin dedi hiç bişey için hevesim kalmadı artk
Evet yeni yeni gelinin yakin arkadaslarida giymeye başladı. Ben sadece ben haric 5 yaşındaki kendi yegenime giydirmeyi düşünüyorum aslında nisanlimin tarafindan bi kaç çocuk için de dusunmustum ama bu tavır karsisinda vazgectimValla neyi kabul edersen öyle devam eder. Ona göre davran. Kına gecesinde gelin sadece bindalli giymez mi? Ben mi yanlış biliyorum. Bir de kendi harcayacakları zaman aman ucuz olsun siz harcayacaginiz zaman ek talepler. Yani kadın bariz bir şekilde nasıl bu işten çıkarım olur kafasında geldi.
Masraf zaten yapmiyolar ki biz nisanimizida ikimiz yaptık düğüne de aynı şekilde yapicaz inşallah ama sanki para kendi cebinden cikicakmis gibi bana sıfır gelinlikler pahali 2. El gelinlik bak demesi beni üzenEşinin ailesi size masraf yapmak zorunda değil,nişanlınız ve siz evlenmeyi göze aldıysanız birlikte karşılamalısınız.
Belli ki insanların paraları yok,zorlamayın bence.Kayınvalidenizin ortalıkta söylemesi irrite edici olmuş bu konuda haklısınız.
Annemin yanında konuşuldu bu konu malesef..Canım, hamama giren terler taviz verme !! Annenle konuşsana bakalım ne dicek kendi kızına yakıştıracak mı ? Gerçekten aklım almıyor, evde babamızın prensesiyken elin kadını bize bunları yaşatıcak. !!!
Hayır canım ben kendime kiraladigim bindallinin çocuk için olanlarindan yegenlerine de kiralicakmisim kına içinNasıl yani sizin aldığınız bindallı yiğenlere de mi kalacakmış bak sen şu görgüsüze
Allah Allah hem parasını siz vereceksiniz hem de bik bik konuşacak, ne onu konuştururum ne de onu konuşturan adamı yanımda tutarım. Başlatmasınlar.Masraf zaten yapmiyolar ki biz nisanimizida ikimiz yaptık düğüne de aynı şekilde yapicaz inşallah ama sanki para kendi cebinden cikicakmis gibi bana sıfır gelinlikler pahali 2. El gelinlik bak demesi beni üzen
Aynı şeyleri bende düşünüyorum ama dışarı aktaramiyorum ne yazık kiAllah Allah hem parasını siz vereceksiniz hem de bik bik konuşacak, ne onu konuştururum ne de onu konuşturan adamı yanımda tutarım. Başlatmasınlar.
Ben hep düğünlerini çiftlerin kendilerinin yapması gerektğini savunurum ki böyle konuşmalar olmasın. Ama hem kendim yapıcam hem de benim harcadığım parada söz sahibi olacak, yediririm o ikinci el gelinliği ona.
Aynı şeyleri bende düşünüyorum ama dışarı aktaramiyorum ne yazık ki
Bugün nisanlimla tartistik hiç alakasız bi sebeple annensine olan sinirimi ondan çıkarttım.. galiba konuşmam gerekiyo artikNeden? Çok mu kıymete geçeceğinizi sanıyorsunuz? Yanılıyorsunuz.
Hakkınızı saygı çerçevesinde arayın. Ezilmeye müsade ederseniz işin ucunu alamazsınız.
En mutlu günlerinizi böyle saçmalıklarla harcamayın. Zaten düğün öncesi bir gerginlik oluyor, çok ters bir yerde patlamayın. Çekilmez bunlar çünkü.
Şimdi bu tartışmanın üzerine pek olmaz ama. İyice konuşacağınız zamanı tartın. Şimdiki tartışmada haksızsanız çok gerginim bu düğün olaylarından kusura bakma diyebilirsiniz. Eğer şimdi konuşmak isterseniz neden gerildiğinizi, çok laflar işittiğinizi, kimsenin kalbini kırmak istemediğinizi ama işte böyle olmadık yerden patlak verdiğinizi falan söyleyebilirsiniz. Ben sizden bir şey beklemiyorum, düğünü erkek tarafı yapar demiyorum, her adımda seninle birlikte yapıyorum ama üstüne bu laflar bana ağır geliyor artık diyebilirsiniz. Ama dediğim gibi zamanlama önemli.Bugün nisanlimla tartistik hiç alakasız bi sebeple annensine olan sinirimi ondan çıkarttım.. galiba konuşmam gerekiyo artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?