2. El gelinlik !

Oldu canım diyeydin. Kaynanan icin bunu buldum canım.

Ah şu hayat, şu hayat
Kaynanayı kaldır at
Kaynanasız gelinler
Aman bacım ne rahat

Para senden çıkınca sorun olmuyor bide yeğenleri için bindalli talep ediyor sen gelinlik istediğinde 2. El al diyor yuh yani pes hatta oha diyorum bu çok kötü ve iğrenç bi düşünce hani dese kızım kına için de çok masraf yapma bak sıkıntıya girme dese anlarım yani bunü nisanlinla paylaştın mi ben hayatta 2. El gelinlik gitmezdim ki giymedim üstüme göre diktirdim ve kiraladım ilk ben giydim yani kesinlikle kabul etme

Çingeneye bak hele...oğlunu evlendiricekse katlanıcak masraflara !!! Sende çingenelik yap sakın taviz verme sakın !!

nişanlıma söylemedim söylemekte istemiyorum ama bende uğrasmak istemiyorum o yüzden söylicem konussun annesiyle
Çingeneye bak hele...oğlunu evlendiricekse katlanıcak masraflara !!! Sende çingenelik yap sakın taviz verme sakın !!

kendime yakıştırsam neler yapıcamda ah işte..

nişanlıma söylemedim söylemekte istemiyorum ama bende uğrasmak istemiyorum o yüzden söylicem konussun annesiyle

kendime yakıştırsam neler yapıcamda ah işte..
Canım, hamama giren terler taviz verme !! Annenle konuşsana bakalım ne dicek kendi kızına yakıştıracak mı ? Gerçekten aklım almıyor, evde babamızın prensesiyken elin kadını bize bunları yaşatıcak. !!!

Valla neyi kabul edersen öyle devam eder. Ona göre davran. Kına gecesinde gelin sadece bindalli giymez mi? Ben mi yanlış biliyorum. Bir de kendi harcayacakları zaman aman ucuz olsun siz harcayacaginiz zaman ek talepler. Yani kadın bariz bir şekilde nasıl bu işten çıkarım olur kafasında geldi.

Şunu anlamıyorum. İnsanlar gelinlik kiralıyor. Ama hep ilk ben giydim diyor. Daha kiralik gelinlik aldim bu daha once kullanilmis diyeni gormedim. Benim de öyle oldu. Gerçekten üstüme diktiler. Ben gelinliği iade ederken zaten en üst katta ki etek tülü yırtılmıştı. Herhalde eteklerini, dantellerini çıkarıp başka gelinliklerde kullanıyorlar.

Eşinin ailesi size masraf yapmak zorunda değil,nişanlınız ve siz evlenmeyi göze aldıysanız birlikte karşılamalısınız.
Belli ki insanların paraları yok,zorlamayın bence.Kayınvalidenizin ortalıkta söylemesi irrite edici olmuş bu konuda haklısınız.

Evet yeni yeni gelinin yakin arkadaslarida giymeye başladı. Ben sadece ben haric 5 yaşındaki kendi yegenime giydirmeyi düşünüyorum aslında nisanlimin tarafindan bi kaç çocuk için de dusunmustum ama bu tavır karsisinda vazgectim

Masraf zaten yapmiyolar ki biz nisanimizida ikimiz yaptık düğüne de aynı şekilde yapicaz inşallah ama sanki para kendi cebinden cikicakmis gibi bana sıfır gelinlikler pahali 2. El gelinlik bak demesi beni üzen

Annemin yanında konuşuldu bu konu malesef..
annem de çok kizdi o da benim hatirima sustu sadece 2. Ye 2. El alırsın çok istiyosan dedi çıktı odadan

valla ben 3 saat giyeceğim gelinliğin ilk el yada kinci el olmasını önemsemedim. araştırdım ikinci el ile ilk el neredeyse aynı fiyattı. o zaman ne uğraşıyorum alıyım bir tane ucuz yeni dedim. bir gelinlikte taş süs varsa ucuza gelir ilk el ikinci el olmasıyla değil. o kaynana olacak kadına söyle ilk el ikinci el diye birşey yok, taşla süsle fiyatı artıp azalıyor. sade yeni bir gelinliği daha ucuza alabilirsiniz.

Nasıl yani sizin aldığınız bindallı yiğenlere de mi kalacakmış bak sen şu görgüsüze

Masraf zaten yapmiyolar ki biz nisanimizida ikimiz yaptık düğüne de aynı şekilde yapicaz inşallah ama sanki para kendi cebinden cikicakmis gibi bana sıfır gelinlikler pahali 2. El gelinlik bak demesi beni üzen
Allah Allah hem parasını siz vereceksiniz hem de bik bik konuşacak, ne onu konuştururum ne de onu konuşturan adamı yanımda tutarım. Başlatmasınlar.
Ben hep düğünlerini çiftlerin kendilerinin yapması gerektğini savunurum ki böyle konuşmalar olmasın. Ama hem kendim yapıcam hem de benim harcadığım parada söz sahibi olacak, yediririm o ikinci el gelinliği ona.

Aynı şeyleri bende düşünüyorum ama dışarı aktaramiyorum ne yazık ki

Aynı şeyleri bende düşünüyorum ama dışarı aktaramiyorum ne yazık ki

Neden? Çok mu kıymete geçeceğinizi sanıyorsunuz? Yanılıyorsunuz.
Hakkınızı saygı çerçevesinde arayın. Ezilmeye müsade ederseniz işin ucunu alamazsınız.
En mutlu günlerinizi böyle saçmalıklarla harcamayın. Zaten düğün öncesi bir gerginlik oluyor, çok ters bir yerde patlamayın. Çekilmez bunlar çünkü.

Bugün nisanlimla tartistik hiç alakasız bi sebeple annensine olan sinirimi ondan çıkarttım.. galiba konuşmam gerekiyo artik

Bugün nisanlimla tartistik hiç alakasız bi sebeple annensine olan sinirimi ondan çıkarttım.. galiba konuşmam gerekiyo artik
Şimdi bu tartışmanın üzerine pek olmaz ama. İyice konuşacağınız zamanı tartın. Şimdiki tartışmada haksızsanız çok gerginim bu düğün olaylarından kusura bakma diyebilirsiniz. Eğer şimdi konuşmak isterseniz neden gerildiğinizi, çok laflar işittiğinizi, kimsenin kalbini kırmak istemediğinizi ama işte böyle olmadık yerden patlak verdiğinizi falan söyleyebilirsiniz. Ben sizden bir şey beklemiyorum, düğünü erkek tarafı yapar demiyorum, her adımda seninle birlikte yapıyorum ama üstüne bu laflar bana ağır geliyor artık diyebilirsiniz. Ama dediğim gibi zamanlama önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…