2. El gelinlik !

Şimdi konuşmayı düşünmüyorum bigün oturup herseyi anlaticam bugüne kadar olan hrseyi şikayet etmekte istemiyorum ama bana yapilan ayıplar hem aileme hem ona yapılıyor ve ben bunları haketmiyorum o kadar çok çabalıyorum ki herseyin en uygununu istiyorum uyumlu olmaya çalışıyorum cabaliyorum yani

Canım hiç oturup konuşma sen kötü olursun bu dönemde maalesef köprüyü geçene kadar sabret bence sen kv ile muhatap olma nişanlına söyle onunla takıl Kvyi çok dahil etmeyin herşeyinize nişanlınla git beğen gelinliği onlar alsın sen neden düşünüyorsun hatta git yarın gelinliği beğen nişanlına söyle onlar halletsin üzülme bu dönemler geçici herkes bir şuursuz bir salak oluyor

Annemin yanında konuşuldu bu konu malesef..
annem de çok kizdi o da benim hatirima sustu sadece 2. Ye 2. El alırsın çok istiyosan dedi çıktı odadan

Ohooo annen lafını söylemiş. Zaten yanıt verilmiş. Senin bunun üzerine bişey demene gerek kalmamış canım. Hiç dinleme seç beğen gönlündeki gelinligi al. Kv gelip yine sana benzer bi laf ederse annem o gün cevap vermişti zaten. Üstüne diyecek bişey yok. 2. El gelinlik almıyoruz dersin.

Masraf zaten yapmiyolar ki biz nisanimizida ikimiz yaptık düğüne de aynı şekilde yapicaz inşallah ama sanki para kendi cebinden cikicakmis gibi bana sıfır gelinlikler pahali 2. El gelinlik bak demesi beni üzen
Öyleyse patavatsızlık yapmış.Karşı taraftan böyle bir muhabbet açılması moral bozabilir.2. ele de karşı değilim birçok şeyimizi sahibinden aldım buarada.Ama ben kendim isteyerek aldım birinin dayatmasıyla değil.
Uygun bir gelinlik bulabilirsiniz.Ben de 10 ay oldu evleneli,gelinliğimi çok uyguna aldım.

ben zaten kiralık düşünüyodum gelinlik yani öyle çok uçuk fiyatlara diktirmek veya almak gibi bi niyetim yoktu ki evde durmasını da istemem ama zorla yaptırcaklar

Bi çok yorum ne kadar abartılmış burda konu sahibi bu tarz şeyleri kafanda büyütme gelinliğimi kiraladım sıfır olarak bilinen bi markadan ben sıfır bilirken tesadüfen gelinliğin daha önce kiralandığını öğrendim olabiliyor yani hiç kendimi kötü hissetmedm yok kv ipleri verme felan filan denmiş millet dönüp bi kendine baksa bu kadar bdvye konu açılmaz daha olumlu olmaya bak kk gazına gelme burda evliler boşanma derecesine getiriliyor

Gelinlik bir kere giyilir, dügün de bir kere yapilir. Icine ne siniyorsa onu yap, yoksa ömür boyu icinde ukte kalir.

Benim kayınvalidem de didisinin didisinin demode gelinlikçisinden ucuza getirmeye kalkmıştı.
Bastan gitmemek olmayacakti gittim, gösterilen her modele burun kıvırıp kulp taktım. Sonra da eşime dedim ben buradan değil gelinlik duvak almam annene bunu söylesem kırılır sen hallet ben kendim seçip alacağım. Eşim halletti annesini
Sonrasında da ikimiz gezdik gelinlikcileri, eşimle ben başbaşa seçtik gelinliği. Kayınvalidem de düğünde gordu modelini de gelinliği de
Bunu eşinle halletmek guzel yani. Ben annelerle gelinlik almanın kavga gürültü ve gerginlik yaratacağını soyledim o zaman gel ikimiz halledelim dedim pişman olmadim.
Kayınvalidem ikiniz almayın uğursuzluk fln dedi ama biz zaten kaç yıldır sevgiliyiz gördük birbirimizi zaten o eskidenmis dedim geçtim.
Dediğini yap, boyun eğme ama sen de didişme bırak esin halletsin.
Ben her dediğimi yaptım kayınvalidemin dediklerini değil benim istediklerim oldu ama sorunu tatlı sert çözdüm. Ne yumusak ol ezdirme kendini ne kavga et.
O süreçte yapılan tüm boyun egmeler ileride hep bekleniyor.
Gonlunden geçen neyse yap kulak ardı et ve dinleme hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…