- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Senin niye hevesin kalmıyor ya ?kayınpederin arkanda ne istiyorsan onu yap yada al giy neyse artık ..istemeye gelince karşı tarafın maddi durumunu dusunmuyor da vermeye gelince mi bı yerleri tutuşuyor ?hiç acıma ,içinde kalır ..İyi aksamlar kızlar. .
Kv ile sorunlarımi bilen bilir. Şimdiki derdimiz gelinlik.
Düğünü bedavaya getirmek için ellerinden geleni yapmaya tam gaz devam. KV kaç defadir 2. El gelinliklere bak ucuz olur onlar diyor ben masraf yapma taraftarı değilim ama bu şekilde davranması zoruma gidiyor
KP kızım ne isterse onu alırız diyor ama kv nişanlım yanımızda yokken sürekli masraf yapmayalım diyor. Bide dugunden hic bahsedilmezken bugun kina icin tuttugum organizasyoncu icin biraz fazla Verde yegenlerimde bindalli giysin dedi hiç bişey için hevesim kalmadı artk
Canım som zamanlarda moda. . Ekstra bindallı kiralıyorsun. Gelen genç kızlar giyo.. bindallı dediğim şifondan kırmızı bi tunik gibi bişi..Hönk. Ne demek yeğenlerim de bindalli giysin demek. Ay ben buraya takıldım. Kına senin kınan ayol gelin sensin ne demeye başkaları da bindalli giyecekmis.
Kız üste çık üste. Mesela bunu kayınpederin ve Eşin varken 'anne sen böyle demiştin ya böyle uygun olmaz gelin olan benim' de.
Bakalım onların yanında ne yapacak. Merak etme o an zaten eşin ve kp tepkisini koyar.
Kız biraz masum rolü yap da alttan alttan her istediğini yaptır. O neymiş bacım öyle.
Her kız gelinlik istediği gibi giysin ister ama bende eşimi düşündüğüm için bir başkasının gelinligini giymeyi kabul ettim ve sadece kv eşim ve ben biliyorum bunu hiç kimseye söylemedim kendi ailem bile bilmiyor.iyiki de öyle yaptım yoksa eşim odicekti o parayi..sen de biraz fedakarlık yapablirsin ama sen yapiyorsan o da seni düşünmeli sana dediği bindalli muhabbeti çok sinir bozucu ben olsam bende kizardim bunaİyi aksamlar kızlar. .
Düğünü bedavaya getirmek için ellerinden geleni yapmaya tam gaz devam. KV kaç defadir 2. El gelinliklere bak ucuz olur onlar diyor ben masraf yapma taraftarı değilim ama bu şekilde davranması zoruma gidiyor
KP kızım ne isterse onu alırız diyor ama kv nişanlım yanımızda yokken sürekli masraf yapmayalım diyor. Bide dugunden hic bahsedilmezken bugun kina icin tuttugum organizasyoncu icin biraz fazla Verde yegenlerimde bindalli giysin dedi hiç bişey için hevesim kalmadı artk
Olsa da bi şey değişmez.. zira bende de var bu modellerden " aaa giyer nolcak diye birbirlerini tutarlar " ağız birliği yaparlar ama iş kendilerine geldi mi tabiki pabuç pahalı geliyo :)).. insanın da sinirleri harap oluyo başları kıçları ayrı oynayınca..Kızı yok ne yazık ki
ne olursa olsun o gelinlik senin için özel olmali hayalindeki gibi olmali bir kere gidiyosun o yüzden istediğin gibi olmali benim kv de durumu çok iyi değil dul olduğu halde hatta gorumcem benden 7 ay önce evlendiği halde milletin hazır gelinlik var masraf olmasin ona başka eksiginizi alırsınız demeleri halinde bile kv o bikere oluyo hayalindeki istediği gibi olsun eski giydirmem dedi Allah razi olsun bence senin kv ninde böyle düşünmesi gerekiyoİyi aksamlar kızlar. .
Her kız gelinlik istediği gibi giysin ister ama bende eşimi düşündüğüm için bir başkasının gelinligini giymeyi kabul ettim ve sadece kv eşim ve ben biliyorum bunu hiç kimseye söylemedim kendi ailem bile bilmiyor.iyiki de öyle yaptım yoksa eşim odicekti o parayi..sen de biraz fedakarlık yapablirsin ama sen yapiyorsan o da seni düşünmeli sana dediği bindalli muhabbeti çok sinir bozucu ben olsam bende kizardim buna
kendisine gelince masraf size gelince biraz fazla ver yeğenlerimde giysin. çok uyanıkmış valla. köylü kurnazı. nişanlınıza çıtlatın derim çok mide bulandırıcı bence.
Canım som zamanlarda moda. . Ekstra bindallı kiralıyorsun. Gelen genç kızlar giyo.. bindallı dediğim şifondan kırmızı bi tunik gibi bişi..
evet bende tam takım değilde yakın arkadaslarım için sadece üstlerine yelek tarzı olsun istiyorum kv ye de söyledim böyle böyle yapcam kızlar içinde öyle olabilir dedim bindallı yok mu bindallı giysinler diyiiciddi mısın yaaa.
Bu ne biçim moda. Kim gelin belli olmaz ki. Şahsen ben özel olmak isterdim.
Aydınlattığın için teşekkür ederim.
konu başlığına istinaden 2. el gelinliği tü kaka gibi söylemeniz hoş olmamış. ben 2. belki 5. el kullandım. ha hiç de dert etmedim iyi ki dedim hatta. 1 günde bile koyacak yer bulamadım.
satın alan arkadaşlarım da pişmanlar. kimileri başkalarına hediye ettiler hatta.
gelgelelim kv masrafı karşılaycaksa herşeyi söyler ama masrafı eşinizle karşılayacaksanız biz ödeyeceğiz o yüzden siz kafanızı yormayın diye cevap da verebilirsiniz hiç umursamayadabilirsiniz.
kına konusunda da böyle konuşması çok çirkin belli ki yüzsüz bir şey seviyesine düşmeye gerek yok duymamazlıktan gelin oğlu hatrına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?