2. El gelinlik !

Direk 2. El yani kiralama falan değil dediği annem biraz sert tepki verince sıfırlari pahali diye dedim ama yapariz bişeyler dedi. Zaten yapicaklari bi gelinlik bi salon tutma ama o da yapilmicak sanirim

Ya neden ailelerle alışverişe gidiyorsunuz? Koca evlilik çağına gelmiş insanların ne işi var ailelerle alışverişte? Ayıp ya öyle koloni halinde gezmek bi kere. Önce buna son verin.

Dügüne kadar ayrı düğünden sonra ayrı konular gelir artık ne zaman kavga eder küserim o zaman biter dertler
Ben gelinlik kiralanmasina karsi degilim ama cebinden para cikmasin diye geline boyle oyunlar cevirmeye karsiyim. Ben olsam boyle bir kv'ye devamli ikinci el esya hediye ederdim. Bir de ustune ben sizi dusunup hediye aldim ama siz begenmediniz diye dudak bukerdim.

Nisanlin anlayisliysa hiç onu karistirmadan git bak beğen al. Takma laflarını. Paraya kiysin biraz. Oğlan eğlendiriyor kolay değil. Hiç onu karıştırma bence bu muhabbetlere.
Kendisi karismakta çok israrci kınaya bile dahil olma çabasında ama sadece lafta tabi

Ya neden ailelerle alışverişe gidiyorsunuz? Koca evlilik çağına gelmiş insanların ne işi var ailelerle alışverişte? Ayıp ya öyle koloni halinde gezmek bi kere. Önce buna son verin.
Daha alisverislere başlamadık zaten bütün islerimizi biz ikimiz hallediyoruz ama dışardan dahil olmaya çalışıyor şimdiden yer yapmaya çalışıyo galiba

Hediye ye hiç ihtiyacı yok nisanlima bütün ihtiyaclarini karsilatiyo

Daha alisverislere başlamadık zaten bütün islerimizi biz ikimiz hallediyoruz ama dışardan dahil olmaya çalışıyor şimdiden yer yapmaya çalışıyo galiba

He he de geç ve alışverişe çıkacağınız zaman sakın haberleri olmasın.

Kayinvalidenle hic yüz göz olma bmce tebessum et bakariz de nisanlinla git ne ostoyorsan al tatlim . kimse senin kalbini kirmasin sende kimsenin kalbini kirma bence . mutluluklar .

birkere sunu bırak masraf yapma taraftarıyla bunun ilgisi yok. sen gelinsin insanların durumları kötüde olsa kaynanan sana bunu dememeli. bunu nisanlına acıkca söyle. birsey yapmassa annenler konusssun net durun biraz . bir maddi yetersizlik varsa nisanlın bunu sana der simdiden dik durun ailecek.

Baştan tavrını koymalısın.Herşeye karışmaması gerektiği mesajını almalı.Direk söyle bence.İkinci el gelinlik istemiyorum diye.

Senin istediğin olmayıp da,sence gereksiz olan şeyleri yaptıklarında üzülürsün sonra.

Benim kv de de düğün öncesi vaat edilen şeyleri bir bir eksiltti. Gelinliği memlektlerindeki 200 tl lik ucuz şeylerden giydirmek istedi, düğün salonundaki masa,sandalye örtülerini de masraftan kısmak için çıkarttırmış arayıp bi güzel izah ettim yaptığı ayıbı. Örtüler serildi ama diğer şeylerden keseceğini kesti yine. Ama en önemlisi ben kulağımı tıkadım dediklerine,yaptıklarına. Hiç ciddiye almam kendisini. Konu sahibi taviz vermeyin, gelini ucuza getirmeyi marifet sanıyor böyle bazı zırzekiler ciddiye alıp,sinirlerinizi de bozmayın ayrıca

Düğündür gelinliktir her şeyinizi nişanlınızla ikiniz karar verin. Sormayın, fikrini almayın ikiniz misler gibi yapın her şeyi. Yüz göz olmayın böyle konularda.

Kayinvalideniz bunlari özellikle nişanlınız yokken söylüyormuş masraftan çok kararlariniza dahil olma isteği varmış izlenimi uyandırdı bende. Bence de siz nişanlınız ile alın tüm kararları, en azından simdiden tavrınızı koymuş olursunuz.

Nisanlinizin geliri yok mu?
Ben de eylul de nisanlandim hic oyle gereksiz seylere para harcamadim, elbise ayakkabi kuafor. Hepsini de nisanlimla ikimiz yaptik, aileleri karistirmadik.
Dugunde de boyle olacak. Damadin veya gelinin geliri yoksa sadece aileye bagimli harcama yapilirsa cok zor tabi. Ekonomik ozgurluk bu yuzden cok onemli.

Ohooo bu nebiçim kv ? Sizin aileniz yok mu ya? Üstünü de sen tamamlada onlarda giysin bindalli deseydin

Ilk defa evleniyosun ozel bi gun ozel bi gelinlik senin hakkin tabki simdiden tepkini koymazsan eger seni cok ezerler

Siz hakkini veremiyorsunuz ,bozukluk cikacaksa simdi ciksin ,
Size biraz daha ver bindalli giysin yegenlerimde diyen kayinvalidiye,
Neden benim param pul sizinkisi altin mi ?
Benim dugunum yegenlerini mi egliyecem ,gelin benim sen beni egleyecen bana 2 el gelinlik teklif ediyorsun ,ustune biraz daha koy ozel diktir ,
Diyemezsen daha cok konu acarsin ,
Nisanlina anlat ,ailenin para sorunu mu var olay ne de sor ,
O cozsun meselesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…