Direk 2. El yani kiralama falan değil dediği annem biraz sert tepki verince sıfırlari pahali diye dedim ama yapariz bişeyler dedi. Zaten yapicaklari bi gelinlik bi salon tutma ama o da yapilmicak sanirim2. El gelinlik ne ki? Kiralamaya mı diyor 2. El diye? Ben çok çok uyguna kiralamıştım gelinliği ama ilk defa kullanılmış oldu benle. Genelde kiralıklar bile ilk kullanım oluyor , ikinci el gelinlik ne ola çözemedim? Sahi...com gibi siteler anlamında mı? Ama eğer öyleyse hiç gerek yok yani 2. Eli satın alacağına kullanılmamış gelinliği kiralarsın mis gibi.
Tavırları yanlış tabi, nişanlınla konuştun mu annesinin bu tavrını? Bir de ailelerden yardım almadan gücünüz neye yetiyorsa öyle yapsanız? Böylece kimseye de karışma hakkı vermemiş olursunuz en temizi olur. Bişey diyecek olana gücümüz buna yetti böyle yaptık diyebilirsiniz.
Ben gelinlik kiralanmasina karsi degilim ama cebinden para cikmasin diye geline boyle oyunlar cevirmeye karsiyim. Ben olsam boyle bir kv'ye devamli ikinci el esya hediye ederdim. Bir de ustune ben sizi dusunup hediye aldim ama siz begenmediniz diye dudak bukerdim.Dügüne kadar ayrı düğünden sonra ayrı konular gelir artık ne zaman kavga eder küserim o zaman biter dertler
Kendisi karismakta çok israrci kınaya bile dahil olma çabasında ama sadece lafta tabiNisanlin anlayisliysa hiç onu karistirmadan git bak beğen al. Takma laflarını. Paraya kiysin biraz. Oğlan eğlendiriyor kolay değil. Hiç onu karıştırma bence bu muhabbetlere.
Daha alisverislere başlamadık zaten bütün islerimizi biz ikimiz hallediyoruz ama dışardan dahil olmaya çalışıyor şimdiden yer yapmaya çalışıyo galibaYa neden ailelerle alışverişe gidiyorsunuz? Koca evlilik çağına gelmiş insanların ne işi var ailelerle alışverişte? Ayıp ya öyle koloni halinde gezmek bi kere. Önce buna son verin.
Hediye ye hiç ihtiyacı yok nisanlima bütün ihtiyaclarini karsilatiyoBen gelinlik kiralanmasina karsi degilim ama cebinden para cikmasin diye geline boyle oyunlar cevirmeye karsiyim. Ben olsam boyle bir kv'ye devamli ikinci el esya hediye ederdim. Bir de ustune ben sizi dusunup hediye aldim ama siz begenmediniz diye dudak bukerdim.
Daha alisverislere başlamadık zaten bütün islerimizi biz ikimiz hallediyoruz ama dışardan dahil olmaya çalışıyor şimdiden yer yapmaya çalışıyo galiba
Bak bu çok mantıklı deniycem bakalım ne diceklerEğer nişanlına damatlık olarak takım elbiseyi siz alacaksanız birgun yanında ikinci el almayı düşünüyor ailem deyin bakalım ne diyecek?
birkere sunu bırak masraf yapma taraftarıyla bunun ilgisi yok. sen gelinsin insanların durumları kötüde olsa kaynanan sana bunu dememeli. bunu nisanlına acıkca söyle. birsey yapmassa annenler konusssun net durun biraz . bir maddi yetersizlik varsa nisanlın bunu sana der simdiden dik durun ailecek.İyi aksamlar kızlar. .
Kv ile sorunlarımi bilen bilir. Şimdiki derdimiz gelinlik.
Düğünü bedavaya getirmek için ellerinden geleni yapmaya tam gaz devam. KV kaç defadir 2. El gelinliklere bak ucuz olur onlar diyor ben masraf yapma taraftarı değilim ama bu şekilde davranması zoruma gidiyor
KP kızım ne isterse onu alırız diyor ama kv nişanlım yanımızda yokken sürekli masraf yapmayalım diyor. Bide dugunden hic bahsedilmezken bugun kina icin tuttugum organizasyoncu icin biraz fazla Verde yegenlerimde bindalli giysin dedi hiç bişey için hevesim kalmadı artk
İyi aksamlar kızlar. .
Düğünü bedavaya getirmek için ellerinden geleni yapmaya tam gaz devam. KV kaç defadir 2. El gelinliklere bak ucuz olur onlar diyor ben masraf yapma taraftarı değilim ama bu şekilde davranması zoruma gidiyor
KP kızım ne isterse onu alırız diyor ama kv nişanlım yanımızda yokken sürekli masraf yapmayalım diyor. Bide dugunden hic bahsedilmezken bugun kina icin tuttugum organizasyoncu icin biraz fazla Verde yegenlerimde bindalli giysin dedi hiç bişey için hevesim kalmadı artk
Ohooo bu nebiçim kv ? Sizin aileniz yok mu ya? Üstünü de sen tamamlada onlarda giysin bindalli deseydinİyi aksamlar kızlar. .
Ilk defa evleniyosun ozel bi gun ozel bi gelinlik senin hakkin tabki simdiden tepkini koymazsan eger seni cok ezerlerİyi aksamlar kızlar. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?