2.El Kadınlar..

katılıyorum sana birşey yapmış olduğu için değil sadece boşanmış olduğu için böyle konuşuyorlar çok ayıp ve çok yanlış.

suprensesim ..senin kalbin daha eldeğmemiş ..yesyeni misler gibi ..böyle gerizekalılar hayatımızın her döneminde maalesef olucak ..seni elbette bilen biliyo....
sadece terbiyesizlik,seviye düşüklüğü ..canımsın seni çoooookkkkkk seviyorum ..seni üzenler inşalah hiç gün yüzü görmezler ..yaaaa nasıl sinir oldum gece gece ..klava:klava:klava:
gerzek herifler:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
a.s.buda sana..

onlar insanları bedenden ibaret sanıyorlar. kadınlar için kullandıkları bir ifade var hatta afedersiniz vajina etrafındaki et parçası. o kullanılmış (!!!!) olunca değeri kalmıyor onlara göre. yahu buraya 5 sayfa da yazı yazarım söverim de sayarım da. ama değmez. inanın değmez. ne toplumla ne örfle ne adetle alakası var bunun. ilk aklıma gelen örnek peygamberim. gencecikken 25 yaşındayken 40 yaşında bir hanımın 3. kocası oluyor. bu nasıl güzel bir örnektir. bu dul hanım da ilk müslüman insan olma şerefine layık oluyor. bu terbiyesiz ithamlarla kimlere iftira attığını bilse o insancıklar, ah bilseler. diyecek sözüm yok bundan başka. yazık çok yazık.

umduğu gibi bi evlilik yapamamışsa,kimbilir ne sıkıntılara gögüs germiş ve yinede yürütememişse o
evliliği,mutsuzsa oyüzden tüm cesaretini toplayıp hayatını tek başıana sırtlamaya karar vermişse
onun bu cesaretini,hayatla bu mücadelesini bu şekildemi değerlendirmek gerekiyo...
yazık ya...boşanmış bi kadın ayakta durmaya çalışırken sevgili hemcinsleri ona çelme takmaya çalışıyo..
ne kötü bi düşünce bunu..

YA bu dünyada var ya,

Böyle kepçeyle denize atacak kadar çok gereksiz insan var, yeminle...

yasakkelime

sacmalik burada basliyor kadin evlenmis cinsel birliktelik yasamis eslerimizle de olur tabi onu acilmis ya kadinin..eslerine bu kadar guveniyorlar iste..baska namuslu kadinlarida boyle kirletiyorlar..
ar namus iki bacak arasinda degil kafada basliyor...
ALLAH korkusu sadece biriyle yatmamakla olmuyor..dedikodu,iftira en buyuk gunahlardan biri..kimsenin baskasinin namusuna dil uzatmaya hakki yok..

al işte yaa ...
bu tür şeyler okudukça şu parmaklarımdan neler dökülüyoda silip silip yazıyrum yeniden..
allah hepsinin cezasını versin !!!

superisi uzulme canim o onun ayibi..pisligi..o kendi ahlaksizligina bakmiyor toplum yuceltiyor cunku..ona buna laf eden dedikodu yapan kadinlar nedense erkeklere gikini cikartmiyor erkek ya yapar..zaten sana oyle laf eden o erkek musfettesine diyecek laf bulamiyorum..bilincsiz cahil erkek egemen toplumuz yazik bize..onun bunun namusuna dil atiyoruz..yaziklar olsun ya sinirleniyorum boyle karaktersizlere..

Son düzenleme:
selam hanımlar 2ci el yazısını görünce bakayım dedim okudum okudum üzüldüm doğrusu insanın ikinci eli olurmu bence boşanmış bir hanıma laf yetiştireceğine kendi akıbetini düşünsün dedi kodu yapan hanımdan bahsediyorum eminim çalışmıyodur eşinin getireceği birtopaak ekmeğe muhhtaçtır yoksa kendi ayakları üzerinde duran hemcinsinin hakkında böyle konuşmaz maalesef birçok dayak yiyen kadınımız ekonomik özgürlüğü olmadığı için birde nederler korkusuyla eziyet çekmeye devam ediyor kadınlara çalışın kendinizi sosyal yönden güvenceye alın diyorum herkese sevgiler

al işte yaa ...
bu tür şeyler okudukça şu parmaklarımdan neler dökülüyoda silip silip yazıyrum yeniden..
allah hepsinin cezasını versin !!!

tşk ederim,alıştım artık,hani nasıl söyleyeyim boşanmaktan çok orda evilyken yaşadıklarından çok hayatta kalmak daha acı biliyormusunuz,tükürük atmadığınız insanlar size laf söyleme hakkını buluyor ya....

ben işyerinde söylememeye çalışıyorum elimden geldiğince gizliyorum,etraftanda zaten düğünüm başka bir şehirde olmuştu evimde başka bir şehirdeydi o insanda buralı değildi o yüzden pek kimse bilmiyor ama demekki bilseler bide...

malmıyız da 2.elimiz olacak yahu bizim! ee öpüşüyoruz dudağımız ikinci el, gözümüz gözüne değiyor gözler 2.el, elele tutuşuyoruz eller eskidi, ilk aşkımız babamızdı kalbimiz ikinci el, hadi sevdik birini delice, ama korkuyoruz birlikte olmaya oynaştık azıcık temasta bulunan yerler eskidi, yahu biz zaten evlenmeden de 2.el oluyoruz ki kadınlar olarak vah vah!

insan 2.el olmaz ancak büyür, yaşlanır!

böyle lafları yayarak baskı kurarak kadını sindiriyolar, kaç kadın korkuyor boşanmaya susup oturuyor!
biz 1 kere evlenince 2.el oluyorsak kusura bakmasınlar da erkekler de folloş:) sinirlendim sabah sabah...

2. el kız istemiyorum diyip de kendi her haltı yemiş bi arkadaşım vardı. ben de ona "sen de ortalık malısın" demiştim baya bi gücenmişti, neye gücendiyse artık. artık görüşmüyorum neyseki.şakkıdı

iyi demişsin:))

görüşemeyeceğimiz kadar az olsalar keşkem:mymeka: ama her yerdeler:1ninca:

toplumu oyle uyutmuslar ki dini arac olarak kullanip her isin isine katip..
erkeklerin herseyi yapmaya hakki olan ama kadinlarin hakki olmayan bir toplum oysa dinimizde kadin yapamaz erkek yapar diye birsey yok..bu ortamda bile bir konu tartisilamiyor bile dogru dusurt ya kapatiliyor ya amacindan sapiyor..yada kimse gercek dusuncesini soylemeye cesaret edemiyor..cunku baskasi oradan hemen sen nasil boyle dusunursun diyip sopasini cikartiyor..
dunya nerede biz hala kadin erkek ayrimini,bekar dul olayini tartisiyoruz..
biri baskasina laf atip dedikodu yaparken digerleri agzi acik dinlemese onu fircalasa kimse kimseye dil uzatamaz..ama korkuyoruz iste tepki aliriz baska biri yuzunden komsumuzla kotu olmayalim mantigi..:ecrin_bebek:
bayanlar mumkunse evlenmeyin ALLAH korusun ayrilirsaniz aman aman 2. el olursunuz..
milletin kocalarini ayartma potansiyeli sizde sonsuz olurrr..

Son düzenleme:

Erkekler hurdaya cikiyor o zaman... cahil, cüvela insanlarin sözlerini takmamak lazim

daha oncede okumustuk egitimli insanlarin isyerinde kadinlara ne gozle baktiklarini dar giymisse biraz acik giymisse kesin mesaj veriyor olayi hatta munevver olayindan da biliyoruz emniyetin ne dedigini..toplum olarak geriye gidiyoruz..kimsenin ozel hayatinda ne yaptigi ne giydigi hic kimseyi ilgilendirmez nasil bize karisilmasina hoslanmiyorsak baskalarina da ne hakla dil uzatiriz..
olay birsey vardir ondan demislerdir degil.bilsende bizi ilgilendirmedigidir..

ben kadere inananlardanım

kimse yuvasını yıkmak istemez...

büyük bir problem olunca yaşanılmaıs imkansız

o laflarıda söyleyenler neyin ne zaman kimin başına gelecek belli olmaz

büyük lokma ye büyük söz söyleme denirr

bu ülkede bazı insanlar neden boşanmaktan korkuyor?
neden herşeye rağmen koca kahrına katlanmak zorunda kalıyor?
işte bu konu gayet net açıklar sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…