2.El Kadınlar..

zihniyet ne biliyo musun ?
çok açık sansürsüz ve düşünüldüğü gibi aktarıcam sana ki asla asla allaha bin şükür bu düşüncelerin benimleee uzaktn yakından ilgisi yok..gözlemlerim ve duyumlarımdan yola çıkıyorum sadece..

* ) sen dulsun..
yani bir erkekle birlikte olmuşsun..yani bakire dğeilsin..bir kere olduğumu devamı muhakkak gelir..e sevgili bulamayınca boyu boyuna huyu huyunu bu sefer başlıcak tek gecelik ilişkiler istemeye..
tek gecelik olacagı için de evli bekar - zengin fakir - güzel çirkin farketmez..
bedeninin ihtiyaçları için gözüne kestireceği adam benim kocam olabilir..

** ) sen dulsun..
allah bilir naptında adam seni bıraktı? bıraz hanım hanımcık olsaydın , azcık altan alsaydın nolurdu? yuvanın dirliği düzeni bozulmazdı!!
ne ? sen mi boşandın ? kocan mı yanlış yaptı ?
erkeği idare etmek kadınlık görevidir..
adamı yola getiremediysen otur düşün acaba benim ne eksiğim var diye!!

*** )sen dulsun..
yani kendinin bilincinde olan.
yani ne istediğini bilen ve alan ..almaya çalışan..
yani sana dikte edilenlerle değil , kend, doğrularınla yaşıyorsun..
yani güçlüsün ve savaşıyorsun hayatın için..

beniim gibi değilsin..boyun eğmemişsin..
benim gibi değilsen tehlikelisin !!
çünkü ben herkez gibiyimm bu toplumun onayladığı benim !!
annelerin gelin diye hayal ettikleri benim..

bunlar geçiyor kadınların aklından ..
kadınların..

Son düzenleme:
erkelerin kadınlara bukadar hem fiziksel hem duygusal şiddet baskı gösterdigi bir toplumda
bizler hemcinslerimize destek olmayacagızda ne yapacagız..
yarın bi gün oda bosanınca 2.el olur
onada elalem "musallat olur kocalarımıza" dicek..
bunu dememeleri için belki bosanmicak dayak yicek hergün duygusal işkence cekecek..
kendi kendilerini ucu görünmeyen bir yola sokuyorlar..
allahın spası yoktur... düşene bi tekmede benden dersen o tekmeler senin bi tarafını tekmeler..
ve en cok acıyanda kalbin olur..
hayata küs ve nereye savruldugunu bilemezsin..
kadınlar ne kadar birbirine destek olursa ne kadar önyargısız olursa
nekadar içten ve samimi olursa eminim hersey cok daha farklı olacak..
kadınız diyoruz anayız kardeşiz eşiz toplumun en degerlisiyiz
gelecegin inşaasını bizler yapıyoruz diyoruz..
ama hemcinsimiz düşünce üzülünce canı yanarken dedikodusunu yapıp onu damgalıyoruz..
biz kadınlar cok garip yerlere gidiyoruz farkında degiliz..
birbirimiz korumalı kollamalıyız..
yoksa yarın yanımızda kimseyi bulamayacagız..

Ben uzaydamı yaşıyorum acaba diye merak ettim şimdi çokta sosyalimdir ama hiçbir dul kadına(dul lafına kılım) laf edildiğini duymadım böyle bir kanı olduğunu bir kaç kere okudum televizyonda duydum ama boşanmış kişiler de çok çevremde o gözle bakanı görmedim yada şanslıyım diyelim çünkü ben susamam ve anında oturturum lafı.
ıkinci kadın olayları çok sıktı artık burada bir kaynana bir bebek vardı şimdi iki konudan biri ikinci kadın olayları oldu boşanmış kadınlara ikinci kadın gözü ile bakmayı bırakın bu sınıfa sokulması bile çok can acıtıcı.
Boşandı diye birini tehlike olarak görüyorsa toplum o zaman eksiklerinden dolayı korkuyorlar diye düşünürüm.
2.el kadın geçmişi ne olursa olsun evli bir erkekle bile bile beraber olan kadındır ve bu kadınları asla tasvip edemem hep derim kendisine saygısı olmayana saygım olmaz.

Son düzenleme:

sorumun cevabını aldım.onaylandı galıba.
bence hiçbir bayana ne olursa olsun.bu terim yakışmıyor.ikinci kadın ikinci el terimi.
bu terimi hiç hoş bulmuyorum.
ha dul birine 2.el denmiş ha kocasının beraber oldugu bayana 2.kadın denmiş.

Bu terimi el ayak siz karıştırdınız diye yazdım mal değiliz sonuçta eşyada değiliz 2.kadın olmayı kabul eden birine lafım olamaz siz isiyorsanız olursa kocanızın dostları kanka olun beraber gezin dolanın bu bana gelmez lafım budur.
Boşanmış insanla dost hayatı yaşayan insanı aynı kefeye koymak gibi gaflete düşmüyorum ben.
Konu dağılmasın 2.kadın konusu başka yerde tartışılıyordu zaten oradan tartişabiliriz.Aldatılan kadın olunca artık suratına tüküreceğiz neredeyse kk olarak tüüü neden aldatıldın yazık değilmi kadına boşa evlensine geldi olay...

son satırların ciden trajıkomik kaydirigubbakcemile3 çok güldüm nolur yanlış anlama ..
okadardeğil durum bence..
iki tarafıda anlamaya çalışıyorlar..
fix toplum tepkisinden sıyrılıp daha objektif yorumluyorlar bence..

-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
benım dostumun dostu benım dostumdur..
referans meselesi.eşim referans sonuçta.
belki kanka bile olurum.iyi fikir süper. :sm_cool::sm_cool:
nalet olsun içimdeki insan sevgisine.

a.s.a.s.

Son düzenleme:

Bende trajikomik olsun diye yazdım canım benim dediğim gibi objektif olmak toplum olarak çok hoşumuza gitti bu dönem her tür karşıt görüşü benimsemeye başladık kadınlarda yakında eşlerinin dostları ile kol kola gezerse şaşırmayacağım hiç.
Sonuçta hepimiz kardeşiz bu kavga ne diye...

ya arkadaşlar anlamıyorum yoksa yanlışmı anladım. yanlışsa uyarın lütfen.
şimdi siz eşinden ayrılan kadınlarla 2cikadınları aynı kefeye mi koyuyorsunuz. ilaçla duruyorum. kafa bir kazan. sudafedle apranax almışım
bu yüzden yanlışmı anlıyorum lütfen açıklayın..

kimsenin kimseyle kol kola gezdiği yok..gezmeyede niyeti yok..
yapılan o kadınları sorgusuz sualsiz taşlamaktan vazgeçmek..
kalanları kurtarmak adına suçu sadece onlara yıkmaktan vazgeçmek..
sen evli bir erkeği sevmişssin suçlusun diyenler artık erkeğe dönüp evliyken bu kadınla nasıl birlkte oldun diye soruyorlar..yada bir kadın , kocasının kendisine söylediği sevgi sözlerini başka bir kadına daha söylediğini , o kadınında bunlardan etkilendiğini düşünüyor..
ve ne kadar inkar ederse etsin aldatılanlar , karşıdaki kadının kırılan kalbinin sesini duyuyor kendininkinin yanında !!
bu bence olumlu gelişme..

yazık ya biz kadınlar neden birbirimize destek olmuyoruz
niye en büyük kötülüğü düşmanlığı biz bize yapıyoruz.benneyaptımkiinanın erkeklerin dayanışması bizden çok daha fazla
biraz vicdan sahibi olalım lütfen.bu dünyada insanın başına herşey gelebilir.hiçbirşeyin hiç
kimse için garantisi yok.yani bu dul kalma olayı bizim ,kızlarımızın yada çok sevdiğimiz birilerininde başına gelebilir.o yüzden kimse büyük konuşmasına.s
şunuda söyleyeyim eğer bir kadının kendine saygısı ve onuru yoksa evli bekar dul hiç farketmez yapacağını her şekilde yapar.yani sadece dul kadın evli erkeği ayartır ama bekar yada evli bir kadın evli bir erkeğe bakmazmı sanıyosunuz.bunun örneğide çok her iki tarafta evli ama ilişki yaşıyolar yada bekar bir kız evli erkekle beraberbenneyaptımki
şunuda belirtemek isterim kadının ayartması diye bişey yok bence
herşey erkekde biter.aldatmada tek suçlu erkektir benim gözümde.beni ve yuvasını kocam düşünmezse başka bir kadın asla düşünmez.ben bunu bilir bunu söylerima.s

geçmiş oslun cnm..
konu sanki azıcık oraya kaydı gibi ama özü bu değil..
konunun özü boşanan kadının diğer kadınlar tatrafından etiketlenmesi..
örnek benim arkadaşım..

2. el ne demek ya, bu kadar aşağılayıcı bir sıfat duymadım daha. kendine güveni olmayan, kulağı başkasının kapısındaki yoz toplumdan da ancak böyle bir tanım beklenir, ayıp ! siz siz olun büyük konuşmayın. bekar da olsanız, boşanma ihtimaliniz olmasa da evli akrabalarınız, arkadaşlarınız vardır.

öncelikle geçmiş olsun canım...
kk da yenı kelımeler turedı.tabı bunu tureten üyelerimiz değil.
konu sahibi güzel bir konuya yer vermiş.bu tarz kelımeler hemcinslerimiz tarafından kullanılıyor. birinci kadın var 2 kadın var 2.el kadın var.3.kadınlar var...
bende cahilliğime sıgınarak eksiler falan varmı dıye sordum.
hatta kendi sıfatımdan emın degılım onuda merak ettim.
sıfıncı elmiyim diye.
kendi kendimi araştırıyom işte.boş ya zamanım.mirmirmirmirmirmirmirmir

bu tanımı bize yükleyen erkekler tuçem..
bakire kadınlar 1.el yada daha kaba tabirle 0 km..

diğerleri ise second-hand ..

bu tanımı bize yükleyen erkekler tuçem..
bakire kadınlar 1.el yada daha kaba tabirle 0 km..

diğerleri ise second-hand ..

funnydam erkek de söylese ondan alıntılayan, kullanan kadın. hem de karşısındaki sadece dul diye değil, aynı zamanda hoş ve bakımlı diye onu potansiyel tehlike olarak gören kendine güvensiz bir kadın

Eşini boşamadan kadınlara laf edene zaten karşıyım veya eşi gitti diye bir kadını suçlayana ben kadınların kendilerini bu duruma düşürmelerine sinir oluyorum.Yoksa bir erkek aldatınca diğer kadın suçlu yada suçsuzdur demiyorum o beni bağlayan bir durum değil sadece bu kadar vıcık vıcık ilişkileri benimsemiyorum.

Gerçek konumuza dönersek çok üzüldüm boşanmış insanlara 2.el denmesine evdeki kızlarının ne yaptığını nereden biliyorlar sadece bir nikahmı insanı 2.el yapan?

yarın o lafı eden kadınlarda boşanabilir.
o zaman onlarada 2. el derler görürler günlerini.
terbiyesizler.
kimse boşanmak için evlenmez.
allaha havale ettim onları

Şimdi tabii kimse cesaret edip yazamayınca
Konu başka yerlere dağılmış...
Boşanmış kadın 2. kadın asla olamaz
Ancak o kadın isterse olur...atıyorum evli biriyle beraberdir
Devam ettiriyodur....sonu olmadığını bile bile
Yada tek gecelik ihtiyac gidermek , kafa dağıtmak
Erkeğin ihtiyacı oluyoda kadının olmuyor mu
Diyelim kadın yıllarca kendini tutabiliyor..
Ama içi dışı yanıyor.. sonra biri çıkıyor..
Kadınlık duyguları kabarıyor... uygun olduğunu düşünmek bir tarafa atılabilir
Çünkü kadın tutuşmuş cinselliğin en doruklarını yaşama zamanında
Eee aç başlıyor ilişkiye.. sorun burdaalkisalkisalkis
Tok başlamak lazım ki adamın iyisini kötüsünü göresin
O yüzden sürekli bir ilişki yaşayıp 2. kadın olmaktansa
Tek gecelik ihtiyac gidermek adına yapılabilir
Tabi bu kadının tercihine kalmış...karekter meselesi
Açıkca olasılıklardan bahsediyorum ben.. gerceklerden
Gizlenen burda konuşulamayan şeyler bunlar
Aman aman:dilcikar: yok ne ayıp günah...
Ya herkes sütten çıkmış ak kaşık ya...benneyaptımki

terbıyesizler..
boşanan kadıblar ikinci el mi oluryor?
ya da evlenmeden her naneyı yıyenler ne oluyor namus timsalimi?
cahil insanlar..herkezın namusu kendıne kımse kımsenın namusuna bekçilik etmesin!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…