- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 44
- Konu Sahibi D'arbanwille
-
Yani bi tek insanların ardından bu şekilde insafsızca atıp tutmaları değil ki..
Her şekilde dışlanabiliyor boşanmış kadınlar.
Buyurun en basit örneği:
Ben ayrıldım, tek başıma eve çıktım, 3 yıl aynı adreste oturdum, kapımı bir kez çalan olmadı.
Ölsem 3 gün sonra kokudan bulurlar herhal...
Bazen kapıların arkasına saklanıp öcüüüüü diye üzerlerine atlamak geliyor içimden :)
Ne tehlikeymişim kardeşşiimm... terminatör halt etmiş yanımda
Ben uzaydamı yaşıyorum acaba diye merak ettim şimdi çokta sosyalimdir ama hiçbir dul kadına(dul lafına kılım) laf edildiğini duymadım böyle bir kanı olduğunu bir kaç kere okudum televizyonda duydum ama boşanmış kişiler de çok çevremde o gözle bakanı görmedim yada şanslıyım diyelim çünkü ben susamam ve anında oturturum lafı.
İkinci kadın olayları çok sıktı artık burada bir kaynana bir bebek vardı şimdi iki konudan biri ikinci kadın olayları oldu boşanmış kadınlara ikinci kadın gözü ile bakmayı bırakın bu sınıfa sokulması bile çok can acıtıcı.
Boşandı diye birini tehlike olarak görüyorsa toplum o zaman eksiklerinden dolayı korkuyorlar diye düşünürüm.
2. kadın geçmişi ne olursa olsun evli bir erkekle bile bile beraber olan kadındır ve bu kadınları asla tasvip edemem hep derim kendisine saygısı olmayana saygım olmaz.
sorumun cevabını aldım.onaylandı galıba.
bence hiçbir bayana ne olursa olsun.bu terim yakışmıyor.ikinci kadın ikinci el terimi.
bu terimi hiç hoş bulmuyorum.
ha dul birine 2.el denmiş ha kocasının beraber oldugu bayana 2.kadın denmiş.
Bu terimi el ayak siz karıştırdınız diye yazdım mal değiliz sonuçta eşyada değiliz 2.kadın olmayı kabul eden birine lafım olamaz siz isiyorsanız olursa kocanızın dostları kanka olun beraber gezin dolanın bu bana gelmez lafım budur.
Boşanmış insanla dost hayatı yaşayan insanı aynı kefeye koymak gibi gaflete düşmüyorum ben.
Konu dağılmasın 2.kadın konusu başka yerde tartışılıyordu zaten oradan tartişabiliriz.Aldatılan kadın olunca artık suratına tüküreceğiz neredeyse kk olarak tüüü neden aldatıldın yazık değilmi kadına boşa evlensine geldi olay...
Bu terimi el ayak siz karıştırdınız diye yazdım mal değiliz sonuçta eşyada değiliz 2.kadın olmayı kabul eden birine lafım olamaz siz isiyorsanız olursa kocanızın dostları kanka olun beraber gezin dolanın bu bana gelmez lafım budur.
Boşanmış insanla dost hayatı yaşayan insanı aynı kefeye koymak gibi gaflete düşmüyorum ben.
Konu dağılmasın 2.kadın konusu başka yerde tartışılıyordu zaten oradan tartişabiliriz.Aldatılan kadın olunca artık suratına tüküreceğiz neredeyse kk olarak tüüü neden aldatıldın yazık değilmi kadına boşa evlensine geldi olay...
son satırların ciden trajıkomik kaydirigubbakcemile3 çok güldüm nolur yanlış anlama ..
okadardeğil durum bence..
iki tarafıda anlamaya çalışıyorlar..
fix toplum tepkisinden sıyrılıp daha objektif yorumluyorlar bence..
Bende trajikomik olsun diye yazdım canım benim dediğim gibi objektif olmak toplum olarak çok hoşumuza gitti bu dönem her tür karşıt görüşü benimsemeye başladık kadınlarda yakında eşlerinin dostları ile kol kola gezerse şaşırmayacağım hiç.
Sonuçta hepimiz kardeşiz bu kavga ne diye...
ya arkadaşlar anlamıyorum yoksa yanlışmı anladım. yanlışsa uyarın lütfen.
şimdi siz eşinden ayrılan kadınlarla 2cikadınları aynı kefeye mi koyuyorsunuz. ilaçla duruyorum. kafa bir kazan. sudafedle apranax almışım
bu yüzden yanlışmı anlıyorum lütfen açıklayın..
ya arkadaşlar anlamıyorum yoksa yanlışmı anladım. yanlışsa uyarın lütfen.
şimdi siz eşinden ayrılan kadınlarla 2cikadınları aynı kefeye mi koyuyorsunuz. ilaçla duruyorum. kafa bir kazan. sudafedle apranax almışım
bu yüzden yanlışmı anlıyorum lütfen açıklayın..
2. el ne demek ya, bu kadar aşağılayıcı bir sıfat duymadım daha. kendine güveni olmayan, kulağı başkasının kapısındaki yoz toplumdan da ancak böyle bir tanım beklenir, ayıp ! siz siz olun büyük konuşmayın. bekar da olsanız, boşanma ihtimaliniz olmasa da evli akrabalarınız, arkadaşlarınız vardır.
bu tanımı bize yükleyen erkekler tuçem..
bakire kadınlar 1.el yada daha kaba tabirle 0 km..
diğerleri ise second-hand ..
kimsenin kimseyle kol kola gezdiği yok..gezmeyede niyeti yok..
yapılan o kadınları sorgusuz sualsiz taşlamaktan vazgeçmek..
kalanları kurtarmak adına suçu sadece onlara yıkmaktan vazgeçmek..
sen evli bir erkeği sevmişssin suçlusun diyenler artık erkeğe dönüp evliyken bu kadınla nasıl birlkte oldun diye soruyorlar..yada bir kadın , kocasının kendisine söylediği sevgi sözlerini başka bir kadına daha söylediğini , o kadınında bunlardan etkilendiğini düşünüyor..
ve ne kadar inkar ederse etsin aldatılanlar , karşıdaki kadının kırılan kalbinin sesini duyuyor kendininkinin yanında !!
bu bence olumlu gelişme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?