E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi D'arbanwille
-
Eslerine olan güvensizlikligin acisini baska kadinlardan cikarmak isteyen kadinlar kadar zavalli kadinlar yok bence......
Her bosanmis veya bekar bir kadini amanin esimi elimden alacak diye dedikodu, iftira gibi cirkinliklere bile basvuruyorlar....eslerinin bu sucu yok cünkü...adamcagizlar ne yapsin kadinlarda tüm kabahat...silah zoru ile adamlari tavliyorlar..yazik yazik....
demekki bu hanım arkadaşlarımız kadını "mal" olarak görüyorlar...
kendileri kadın olduğu halde...
ne güzel...
ben üzülmem buna, ben sadece gülerim...
zihniyet ne biliyo musun ?
çok açık sansürsüz ve düşünüldüğü gibi aktarıcam sana ki asla asla allaha bin şükür bu düşüncelerin benimleee uzaktn yakından ilgisi yok..gözlemlerim ve duyumlarımdan yola çıkıyorum sadece..
* ) sen dulsun..
yani bir erkekle birlikte olmuşsun..yani bakire dğeilsin..bir kere olduğumu devamı muhakkak gelir..e sevgili bulamayınca boyu boyuna huyu huyunu bu sefer başlıcak tek gecelik ilişkiler istemeye..
tek gecelik olacagı için de evli bekar - zengin fakir - güzel çirkin farketmez..
bedeninin ihtiyaçları için gözüne kestireceği adam benim kocam olabilir..
** ) sen dulsun..
allah bilir naptında adam seni bıraktı? bıraz hanım hanımcık olsaydın , azcık altan alsaydın nolurdu? yuvanın dirliği düzeni bozulmazdı!!
ne ? sen mi boşandın ? kocan mı yanlış yaptı ?
erkeği idare etmek kadınlık görevidir..
adamı yola getiremediysen otur düşün acaba benim ne eksiğim var diye!!
*** )sen dulsun..
yani kendinin bilincinde olan.
yani ne istediğini bilen ve alan ..almaya çalışan..
yani sana dikte edilenlerle değil , kend, doğrularınla yaşıyorsun..
yani güçlüsün ve savaşıyorsun hayatın için..
beniim gibi değilsin..boyun eğmemişsin..
benim gibi değilsen tehlikelisin !!
çünkü ben herkez gibiyimm bu toplumun onayladığı benim !!
annelerin gelin diye hayal ettikleri benim..
bunlar geçiyor kadınların aklından ..
kadınların..
Kendilerinin de kadın olduklarının farkında olmayan zavallılara acıyorum..
Maalesef ülkemizde kadının kadına ettiğini erkekler yapmaz. Belki evliliklerinde kendi ezikliklerinin acısını başkalarının güçlü tavrından çıkarmaya çalışıyorlardır. Boşanan kadın zoru seçmiş demektir.. Her türlü güçlükle tek başına savaşabilecek kadındır.
Allah boşanmış veya eşi vefat etmiş kadını örümcek kafalı kendini bilmez hemcinslerimizdenn korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?