2.El Kadınlar..

herkesin başına gelebilecek olaylar .sanki yrın kendinin dul kalmayacagına garanti veriomuş gibi..çok cahilce.

Eslerine olan güvensizlikligin acisini baska kadinlardan cikarmak isteyen kadinlar kadar zavalli kadinlar yok bence......

Her bosanmis veya bekar bir kadini amanin esimi elimden alacak diye dedikodu, iftira gibi cirkinliklere bile basvuruyorlar....eslerinin bu sucu yok cünkü...adamcagizlar ne yapsin kadinlarda tüm kabahat...silah zoru ile adamlari tavliyorlar..yazik yazik....

Mutsuz bir yuvada, mutsuz bir evlilik yasamaktansa, bosanir 2. el olmayi tercih ederim
Ben kendimi bildikten sonra, bana 2.el demisler umrumda olmaz. Allah yukarda, bir gun beni kinayan benden bin beter olur.
Evlilik omur boyu surecek diye bir kural yol...Ne oldum degil ne olacagim demeliyiz. Herkesin basina gelebilir.
Ama 2.el kelimesini sahsen birinden duyarsam, bir iki tel saç koparmadan da gitmem galiba

hah aynen canım...
sana sonuna kadar katılıyorum.

a.s.a.s.ŞenizŞeniz:lepi:

2.el, dul kelimeleri bence
hiçbir bayana yakışmıyor...
kocasını aldatan,kendini de aldatmış olur...
insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz ki...
evlenmek ne kadar doğalsa,anlaşamadığı için boşanmak da
o kadar doğal benim için ..ama...
bahane aldatmaysa işte o zaman herşey deşifre olur diye düşünüyorum...
ayrıca ne konuşursak konuşalım ,kişinin kişiliğinde varsa,
ruhunda varsa,içinde varsa yapacağını yapar...
yaptıktan sonra da kendi sınıfını,kendi kalitesini zaten
belirlemiş olur...
sevgiler...

demekki bu hanım arkadaşlarımız kadını "mal" olarak görüyorlar...
kendileri kadın olduğu halde...
ne güzel...
ben üzülmem buna, ben sadece gülerim...

bence o kadınlar evlılıklerının sağlamlığına ınanmıyorlar kı yuvalamızı yıkacak dıye bılıyorlar...
yazık oturmamıs evlılıklerının bedellerını böle çıkartıyorlar..
kocalarına güvenseler aman der gecerler..
yada benmi yanlış biliyorum..

ulu orta yerde öyle söylemeleri çok ayıp. arkadaşın mutsuz olmuş boşanmış ama bu onu 2. elmi yapar. bunu söyleyen kişiler başkalarıyla gezip ilişkiye girip evlenenlerdir bakarsın. belki arkadaşında hataları vardır. bazı kadınlar namuslu güzel kadınları çekemezler. konuşmak çok yanlış birşey hadislerde bile var biri hakkında yalan konuşmayın iftira atmayın eğer yaparsanız o söz başınıza muhakkak ki gelir.
Yalnız bende her haltı yiyipte namuslu geçinen kadınlara sinir oluyorum. birde bizim gibi namuslulara laf ediyorlar işte o zaman dayanamayıp o o.... kendine baksın diye söyleniyorum valla ne yalan diyeyim.

İnanmıyorum ya nasıl bir vicdan hiçmi düşünmezler yarın ne olacağımızı bilmiyoruz belki eşleri onları terkedecek onlarda dul kalacak..Allaha havale ediyorum böyle diyenleri......Ayy çok sinirlendim ben olsam döner kavga eder saçını başını yolmamak için zor tutardım kendimi ama iyi sabretmişsin kardeşim..Benim annemde duldu ama kimsenin yuvasına falan göz dikmemişti terbiyesizler..Ayy gerildim ne kadar ufff.

Tabiki canlarım biz böyle her lafı takıp peşine düşseydik
Ohoo bir adım ilerleyemezdik..
Allaha şükür ki küçük bir yerde oturmama rağmen
Hiç bir dedikodu duymadım..
Sıkıysa yapsınlar.. herşeyim açıkdır benim..
Gıpta ile bakılmak güzel..sonucta ben üretkenim
Erkek gibi heryerde çıkıştırdım başımı
Önemli olan amaçların olması
Kadınlığı biryerde bikenara bırakıyor insan
Zamanı geldimi oda yaşanıyor zaten...
Sözün özü kendini bileceksin
Kendi kendine hesap verebiliyorsan
Başka kimseye açıklama yapmak zorunluluğumuz yok
İnsanız hatayada düşebiliriz... önemli olan o benim hatam diyip arkasında durabilmek

Allah'ım cahillerin şerrinden korusun. Herkesin başına gelebilir eşinden ayrılmak, ne iğrenç bir cümledir 2. el kadın... Yazık bu lafları söyleyen kadınlara. Ne oldum dememeli insan.

Kendilerinin de kadın olduklarının farkında olmayan zavallılara acıyorum..

Maalesef ülkemizde kadının kadına ettiğini erkekler yapmaz. Belki evliliklerinde kendi ezikliklerinin acısını başkalarının güçlü tavrından çıkarmaya çalışıyorlardır. Boşanan kadın zoru seçmiş demektir.. Her türlü güçlükle tek başına savaşabilecek kadındır.

Allah boşanmış veya eşi vefat etmiş kadını örümcek kafalı kendini bilmez hemcinslerimizdenn korusun..

+rep. verecektim ama önce başkalarına vermem gerekiyomuş:çok üzgünüm:

sen benden 1000 puan aldın say canımyerimseniben

amin canım amin:Saruboceq:

pekı evlenmeden her türlü yakınlığı beraberliği yaşayıp ki bu herkezın kendı kararıdır bızı bağlamazsora da baskalarına böyle futursuzca laf sokanlar kaçıncı el oluyor?

Nedense bu tur olaylar genelde bizim insanlarimizda...Kimseyi yargilamak biz aciz kullara dusmedi....Ne oldum degil ne olacam demeli bir gun ayrilmis insanlari asagilar,kucumsersin yarin senin basina gelmeyecegi ne malum vallahi dusmez kalkmaz bir ALLAH hersey biz kullar icin.......

haret bişi yaa...
ne kadar ayıp. kadıncağız boşanmış, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışırken ayağına takılan taşlara bak, onlarda kadınlar.
ne kadar yazık, ne kadar günah, destek olunacağı yerde köstek olmak. hemcinsine bu gözle bakıyorsa, bir erkeğino kadına nasıl baktığını düşünmek bile istemiyorum.

Sanki o dul bayanlara bakan kendi kocaları, erkekleri değil. Onlar kendi kocalarından korktukları için onlara direk o yaftayı yakıştırıyorlar. Gerçekten kimin ne olacağı belli değil. "Ne oldum değil Ne olucam?" diye sormalı insanlar kendilerine. Nekadar tuaf çelişkiler var aslında hayatta. Bir tarafta aldatılan kadınlar, diğer tarafta aldatan kadınlar. Bu aldatılan kadınların çoğu o yaftayı yememek için boşanamıyorlar ama aldatılmaya devam ediliyorlar. Bir tarafta boşananlar direk aldatılıcak kadın olarak görülüyorlar. Kadın olmaz zor şey!!! Allah kötü kalplilerle karşılaştırmasın kimseyi.

dusunememısler bırazcık ıçınen dusunse vıcdanını koysa ortaya bu lafı edemez yarın brgun esı olebılır veya oda ayrlabılır nolacak hurdaya mı cıkacak
toplumumuzda boyle bır bakıs acısı var butun bosananlar potansıye ortalık malı degıl kı
çok kırcı ıncıtıcı bunun çalısan kadın olup olmması ıle alakasıyok bu dusunememkten gorgusuzluktn gelıyor yazıkkı onların yetıstırecegı çocuklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…