2. Ele bakış açınız nedir samimi olarak

Maddi durumum gayet iyi ama ikinci el giyinirim çok normal. Hatta geçen bi arkadaşım dolaptan aldığı ikinci el bi triko bedenine uymamış bana verdi. Üçüncü el giydim yani ahaha ama bu kadar güzel bi triko olamaz mağazada olsa 500 lira isterlerdi en az

ya cidden bi tek benim mi “iyi” anlayisim cok farkli acaba? mesela ben bir cizme begenmistim magazada 2000 tlydi ve numaram yoktu. dolaba baktim benim istedigim cizmenin aynisini 2100 tlye yuklemisler, ve iki kez giyildi yazmis. yani iki kez giyilen seye magazadan fazla para vermek de hic icime sinmedi almadim sonucta iki kez giyildigini nereden bilecegim.

onun disinda atiyorum 3 sezon eski zara trikoyu koymus 50 liraya ama onun trikoluk hali kalmamis belli giyilmekten bir hal olmus. buna 50 lira verecegine gider kotondan alir alacak olan. gercekten bu dolapta da mining mi yapmak gerekiyor ben mi hicbir sey bulamiyorum cok iyi olsaydi herhalde bu kadar ucuza koymazdi diye dusunuyorum hep.

Sassy senin standartların çoğu kişiye göre çok yüksek. Senin bir şey bulamaman normal . Mesela sen gidip lv çantayı tak diye alırsın. Ben senin ailen gibi zengin değilim fena sayılmaz durumum. Ama bende güvenipte bir şey alamadım uygulamalardan. Birde kıyafet bağışı falan yapmak istersen KAHEV e destek olabilirsin. Bizim doktorlar arasında ikinci el grubumuz var. Parası direk kaheve gidiyor

asiri bunaldim bu muhabbetten gercekten ya. ne paraymis arkadas her mesajimin sonuna boyle dan diye yapistiriyorsunuz asiri kirici.

oneri icin tesekkurler ben yardimi genelde kendi bildigim kisilere yapiyorum artik.

Bunun yüksek standartla alakası yok yalnız. Biz orta direk insanlarız ama ben de hiç dolaptan almam ve orayı “kar etme amacıyla” kullananları saçma bulurum. Bir ara arkadaşım zaradan alacağı mont bitince ordan sıfır bulurum diye girdi millet indirimden toplayıp 2 katı fiyatına satıyordu eee alemin kerizi değilsek almayız zaten, standartlardan bagımsız

Benim de aklima takilan buydu. İnsan hiç kullanilmamiş etiketli urunu giymeden neden satardi? Hani boyle etiketli satiş yapanlar aldiklarini bir kenarda unutup sonra aaa satayim bari mi diyor? Diye dusunmustum. Sizin dediginiz gibi yapmalari buyuk olasilik.

Etiketini bile sokmedigim urunu daha az fiyata satmakla uğraşmak yerine direkt iade ederdim ben olsam niye bekleteyim.

Bir arkadaşım var. 2.el asla almaz çünkü maddi durumu yerinde ama 2.el satar. 23 liraya kazak satmış son satışında. Yüzüne bir şey demesemde bana garip geliyor. Biliyorum ki o paraya ihtiyacı yok. İhtiyaç sahiplerine verse keşke komik rakamların peşine düşeceğine

Şu black friday ve sonraki süreçte inditex grubu kademe kademe indirime giriyor ya bu avcılar her bedenden birer tane alıyorlar özellikle işte influencerların tercihi olup cok tutanları sonra ordan satıyorlar. Ben buna kısaca keriz düdükleme diyorum

İhtiyaç sahibi olanı bulmak da zor bu devirde. Ben belediyeye veriyorum ama orada bile gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaştığından şüpheliyim.

Dolapta falan da al-sat yapanlar olmasa çok uygun fiyata oraya yüklemeyi tercih ederim, en azından alan kişiyle bi iletişim oluyor. Diğer türlü nereye gittiği daha bi belirsiz.

Arkadaşınızın kasıtlı yaptığını düşündüm ben. Özellikle çocuğuna Zara’dan aldıktan sonra sen de dolaptan bak demesi…

asiri bunaldim bu muhabbetten gercekten ya. ne paraymis arkadas her mesajimin sonuna boyle dan diye yapistiriyorsunuz asiri kirici.

oneri icin tesekkurler ben yardimi genelde kendi bildigim kisilere yapiyorum artik.
Sen zenginliğini burada yazmasaydın ben bilemezdim değil mi. Kırmak içinde söylemedim. Ama evet bir çok kişi için Zara pahalı bir marka iken senşn için iyi bir marka olmadığına eminim. Tekrar söylüyorum kırmak için yazmadım. Kırdıysam da özür dilerim

Bu sitede ozlenilen beklenilen birsey..senin fikrin sana benim fikrim bana diyebilmek.. yok illa degistircez

Farkındaysanız mesajında bir tek benimmi iyi anlayışım farklı yazmış. Bende bir şey almadığımı belirttim

Ben hiç alışveriş yapmadım ama bana mı denk geliyor bilmiyorum ama zaten mağaza fiyatlarını yazıyorlar genelde oradan alacağıma gider magazadan alırım diyorum çok aradığım bir ürünü uyguna bulursam neden almayayım

sen bulamıyon bence
oğlan geçen yaz kaykay diye tutturdu markasıyla modeliyle istiyor birde. kendi kaykayı profesyonel değilmiş ulen sitenin içinde kullanıyon zaten sanki kendi profesyonel kaykaycı.
dolapta buldum 3 de 1 fiyatına yeni gibiydi valla.
tupperda dolaptan alıyorum ben sıfır tuppercı var bir sürü. bizim pazarda bile daha pahalı dolapta uygun satıyorlar.

orayı hiç denemedim memnunsan iyidir.kızın bisikleti var küçüldü elimde kaldı yepyeni orada satabilirim sanırım.dolapta nasıl kargolayayım bisikleti olmaz

Bisiklet nasıl bi şey ceycey benim oğluma yaza lazım bisiklet 4.5 yasında olacak yanina teker takip kullanılan bir şey mi talibim ben olursa :)

heh iste bunu diyorum bu isin de mi miningi var ben beceremiyorum diye becersem ben de alicam sifir bir sey bulsam. alan arkadaslarim var nasil denk getiriyorlar bilmiyorum cantalar falan hic kullanilmamis oluyor. ben bakinca kullanildigi belli yani.

Arkadaşınızın kasıtlı yaptığını düşündüm ben. Özellikle çocuğuna Zara’dan aldıktan sonra sen de dolaptan bak demesi…
Dün konuştuk bana bozuldu samimi olduğumuzu sanıyordum yanlış anlamışsın neden öyle düşündün kötü niyetle demedim dedi benim de canım sıkıldı kuruntucu alıngan biri gibi görünmek istemezdim fakat canımı sıktığı için ifade ettim , gelirlerimiz denk bu arkadaşımla yani beni ezeceği bir durum da yok ama sıfırını pahalı diye almam sanması kendisi alırken bozuldum işte, sonra dolapta etiketli ürünler oluyor daha uygun fiyata ondan dedim diye açıklama yaptı ama bana biri link atınca fiyatına bakıp dolaptan al demiyorum o bunu demeyi samimiyet olarak görüyor belki de fazla hassasım

benim ben zenginim yazdigim veya giydigim markalari soyledigim bir mesajimi bulur da buraya eklerseniz uyelik iptali yaptirir giderim. beni baskasiyla karistirmayin. ben de herkes gibi konusuyorum burada, mesajlarimi takip edip parcalari birlestirip kendi kafanizda bir izlenim olusturuyorsunuz sonra da gelip bana sen dedin diyorsunuz. ciddi soyluyorum varsa eger benim “ben zenginim, sunum da var bunum da var, su markalari giyerim” benzeri bir mesajim, ekleyin ben giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…