2. Ele bakış açınız nedir samimi olarak

Ben internetten salonuma tul perde diktirmistim mune:)
Cok guzel cok muntazamdi fakat verdigim olcuden 2cm kisaydi,ozur dileyerek iade etmemi istediler,dogru olcuyle yapacaklardi,ben iade ettim fakat ayni urunu baska saticidan diktirdim,mukemmel oldu
Simdi gerekse yine onlardan diktiririm,disarida 3 misli fiyatlar vallahi..

Bu cok sacma bir aciklama
Olmus, cunku madem
Sifirini ordan alabilrcek bulabilecekseniz kendiside alirdi.. kim ayni urune daha fazla vermek ister bana pek masum gelmedi arkadasim simdide kivirmis bence.. ki normalde cok iyi niyetli biriyim

Bence samimiyetle ilgisi yok. Madem dolapta etiketli ürünler uygun fiyata oluyor diye demiş, kendisi niye mağazadan almış dolaba bakmadan. Parayı sokaktan mı topluyormuş?

Dediğim gibi ben kasıtlı söylediğini düşünüyorum, siz kuruntu ediyor değilsiniz. Ama konuştuğunuza göre bundan sonra dikkat eder herhalde. Siz de neyi nereden aldığınızı paylaşmayın.

Aslında oluyor illa ki uygun fiyata ekleyenler ama dolap gerçekten Avcı kaynıyor. Hem de her türlü ürün için…

Çok fazla al-satçı var. Sürekli uygulamadalar sanırım. Kelepir bi ürün eklendiği an birkaç saat içinde mutlaka yakalıyorlar. Ben genelde dikkat ediyorum ürünümü alan kişinin profiline. Ama bazen alış için başka satış için başka hesap kullandıkları için anlaşılmayabiliyor.

Kız bu nasıl konu?
Kavga gürültü, sonuna kadar doğru sassynin cebine kadar gelmiş.

Ben ikinci el kullanmam. Enerjisinden ötürü. Ki gerçek manada temizleyebilecek bilgiye sahipken de tercih etmiyorum. Tercih etmem gerekirse de temizlerim. Kullanana da lafım olmaz. Napayım yani kimse kimsenin ekmeğini suyunu vermiyor herkesin kendi hayatı.

Konu da bence tamamen patavatsızlık+yanlış anlama. İnsanlar arkadaşlarının bu kadarcık şeyini de büyütmemeli.

satın almadım ama ıkız kardesımden 2. el bebek urunu aldım 1 2 ay kullanacagı pusetti anakucagıydı 2000 3000 vermedım cebıme kaldı baska sey aldım hıc de cekınılcek durum degıl :)) ben de alınırdım. da sen de atmayıver lınk kendın sec begen al.:) boss verrr

Ama iste iyisi de koyuluyor sassy,neden,cunki kilo almis giyemiyor,kayinvalidesi vefat etmis evi bosaltiyor,oyle guzel dekoratif objeler var ki.
Ben de oglumun kot pantolonlarini ekleyecegim esim icin actigim hesaptan,cocuk 6 ayda giyemez oldu.
Piril piril tuylenmemis kazaklari vs.Dolapta yer tutuyor,bir cocuga yarasin diye dusunuyorum ornegin.Gecen gun birisi ayni benim ekleyeceklerim gibi pantolonlari 2sini 35 tlye satmis,alan da cok guzel yorum yapmisti,demekki guzelmis..

Ayy bu enerji konusunu merak etmiştim zaten, siz bi de enerji temizlemekten bahsetmişsiniz. Nasıl oluyor?

Bir de ben dolaptan etiketli ürün alıyorum bazen ama giyilmemiş olsa da aldığım kişinin enerjisi olur mu o üründe?

Konuyu dağıtmamak adına özelden de yazabilirsiniz isterseniz.

Çocuklarımız yakın aylarda olduğu için fikir alıyordum ya da beğeniyorum emin olmayınca atıyordum güzel mi sence diye o da bana attığı için hep soruyoruz yani birbirimize emin değilsek,evet daha demem dedi de böyle boşa alınmış gibi hissettirdi atmamak en iyisiydi sanırım

Etiketli dahi olsa 2. El 2.eldir. Mağaza fiyatından çok daha ucuza koymak zorunda. Bizim insanımız gerçekten fırsatçı, herkes elinde kazık geçirmek için bekliyor. Başka da bir şey değil. Arada denk gelebilir gerçekten uyguna temiz ürünler satanlar, araştırmanız gerekli. Kullanıcı yorumlarını irdeleyin. Ya ben bi ayakkabı satmıştım, hiç kullanılmamış kutulu aynı ayakkabıyı satıcının biri 2 kat fiyata koymuş. Yine vakkodan (kendi sitesinden) bi çanta almıştım kadının teki 2. El ürünü çok daha pahalıya koymuştu siteye. Yorum yapıp sitesinde çok daha ucuz alacaklar ordan alsın dediğimde ağzına geleni saydı

Benim çok fazla arkadaşım yoktur. Bu tarz şeyleri genelde eşimle kararlaştırırız. O yüzden bilemedim arkadaşa danışmak çok gerekli mi…

Ama genel olarak bundan sonraki halinden tavrından anlarsınız zaten, ona göre karar verirsiniz neyi ne kadar paylaşacağınızı…

Konuşmakla da iyi etmişsiniz, içinizde kalacağına konuşmak daha iyi. İyi niyetliyse dikkat eder, kötü niyetliyse de haddini bilmiş olur.

Ben ikinci el satısı yapan biri olarak,sizin neden kompleks yaptıgınızı anlamadım.
Belki arkadasınız üslüp bilmiyor ama ben 2.el giydiririm hep (bize kardesimden geliyor)ve bunun tüketim acısından cok yararlı oldugunu düsünüyorum.
Bin tllik seyi temizse 300-400 e almak varken neden yeni alayım?Mesela cok istedim moon bot almak kızıma ,bin tlye bulsam alacaktım.Seneye erken aramaya baslıcam 2.elde:)
Hijyen acısındansa 2.elde atıyorsun makinaya yıkanıyor.
Magazada kisi ürünü alıyor eve gidiyor giyiyor,geliyor magazaya iadeye.Alıp askıya takıyorlar.
Magazadan alınınca da 2.el de de yıkıyoruz sonucta.
Kaynaklarının degerini bilen 2.ele sans verir bence.

Valla ver ver bitmiyor bazen.Bana 3 koldan esya geliyor.Kızkardesim,görümcemler.
1 ayakkabının abartmıyorm 3 tane 1 yası geldi Adidas.
1 ni sattım 1ni verdim birini giydirdim sonra verdim:)
Onlarca cocuk montu var dogal afet durumlarında kargoluyorm hemen deprem bölgelerine.
Onun dısında 1 satısa koyup veriyorm kalanları.(Cünkü satıs yapmak da sıkıntı insanlar kaprisli flaan)
Benimki asırı oldugu icin evden hemen gidecek seyleri satısa koyuyorum.
Cünkü birilerine vermek icin de günlerce beklediği oluyor evde,sinir oluyorm ortalkda esya.

Bide suan rakamlar öyle ucukki,zaranın cocuk örme takımları vardır
Magaza fiyatı 500-600 tllerde.Alt üst takım
Ben 125 tlye koydm satısa,bi hanım yazdı 100 yaparsanız alcm diye.İyi dedim olsun.Neyse 1-2 gn sonra aldı.Meger kzıı ameliyata gircekmis,onun icin almıs cıkınca giysin diye.
Ben de ayılar flaan koydm moral olsn diye kargolarken.Kadın onlarca kez dua etti.
Bazı seyler yasıyorm böyle inanılmaz seviniyorm.
Onun mutlulug yeter.
Ameliyata girceğini bilsem önden ücretsiz yollardım.

Cocuklara kullanilmis ayakkabi giydirmemek lazimmis.. onceki giyen cocugun ayaginda bir sorun varsa digerine geciyormus..mesela ice basma vs.

Cocuklara kullanilmis ayakkabi giydirmemek lazimmis.. onceki giyen cocugun ayaginda bir sorun varsa digerine geciyormus..mesela ice basma vs.
Suana kadar bilmyordm bisey olmadı simdi duydum ya illa olur
Benimkiler tanıdık gerci ice basma falan yok.
Bundan sonra yazarım detaya ice basmamız yoktur diye:=)

Güzel bir şeye vesile olmuşsunuz ne güzel Benim kızım da ameliyat olacaktı ve emmediği, biberonla beslendiği için mecburen hastanede kullanmak için bir sterilizatöre ihtiyacım vardı. Mağazada, internette 1000 lira civarı olan bir makineyi 100 liraya almıştım. Bir güzel temizleyip kullandım. Sıfır olanla aynı işi yaptı sonuçta. Çok şükür durumumuz çok kötü değil ama ona ya da pahalı kıyafetlere vereceğim parayı kaliteli beslenmek için kullanmak daha mantıklı geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…