- 10 Nisan 2014
- 43.411
- 115.705
- 798
- Konu Sahibi portakalkeki
-
tur otobüsü olsa istanbul pazarlarına da gitsekKesinlikle İstanbul ağ babası bu işlerin.guzel şeyler bulunur alınır
öyle satanlar var ama kimse almıyor ürünlerini.en az yarı fiyatına konulmalı 2. else.bazen bakıyorum liğme liğme olmuş ayakkabıyı sırf marka diye pahalıya koymuş.neden alsınlar?onu alacağına daha düşük bir markadan sıfır alırBen hiç alıp satmadım 2. el ama karşı değilim. Hijyenik değil diyenler, mağazalarda da insanlar deniyor, kabinde yerlere düşüyor, hatta alıp iade edenler var.
Ben bir alışveriş sitesinde 2. El bölümü var ilk açıldığında bakıyordum. Mesela Kumtel marka küçük bir ısıtıcı var, bizde de var aynısı şimdi yükseldi fiyatı ama o dönem 79-89 gibi birşeydi fiyatı. Dolapta onu gördüm bizde de olunca baktım fiyatı 125 TL, birisi yorum yapmış 100 TL olur mu diye hayır demiş satıcı. Bir süre sonra BİM’e falan 79 TL’ye geldi ilanlarında gördüm. Sıfır ürün fiyatından fazlaya satmak çok saçma değil mi?
Evet sosyete servisleri oluyor ya onun gibi turlar iyi sosyeteleri gezdirentur otobüsü olsa istanbul pazarlarına da gitsek
bizim eve yakın pazara cidden sosyete denilecek kadınlar geliyor çoğunlukla.pahalı araçlarla geliyorlar saçlar başlar havalıı.ben servisle gidiyorum ama oraya kadar benzin harcamam bedava gitmek varkenEvet sosyete servisleri oluyor ya onun gibi turlar iyi sosyeteleri gezdiren
orayı hiç denemedim memnunsan iyidir.kızın bisikleti var küçüldü elimde kaldı yepyeni orada satabilirim sanırım.dolapta nasıl kargolayayım bisikleti olmazDolap'ta iade çok rahat olmuyor. Etiketli olmadığı sürece oradan almıyorum. O sebeple letgoyu kullanıyorum. Seviyorum :) marka ürünler ve bebek eşyaları gibi kısa süreli kullanıma açık ürünlerde özellikle çok mantıklı geliyor.
orayı hiç denemedim memnunsan iyidir.kızın bisikleti var küçüldü elimde kaldı yepyeni orada satabilirim sanırım.dolapta nasıl kargolayayım bisikleti olmaz
Bende büyük eşyalara letgodan, küçük kargolanabilecek eşyalara dolaptan bakıyorum. Araba koltuğu, bebek arabası, elektrikli sallanan ana kucağı hepsini sıfır gibi 3te 1i hatta çeyreği fiyatına aldığım oldu. Letgoda uygun ilanları kovalayıp görerek alınca çok avantajlı oluyor kesinlikleBaya memnunum. Hem ürünü elimize alıp inceleyebiliyoruz aynı şehirde olunca. :) beğenmezsez almıyoruz.
Şimdilerde oto koltuğuna bakıyorum. İnşallah güzel bir şey denk gelir.
Fisher pricenin ana kucağını 250 tl'ye aldım. O hafta dolar bi fırladı 1750-2000 bandında seyrediyor şu an. :)Bende büyük eşyalara letgodan, küçük kargolanabilecek eşyalara dolaptan bakıyorum. Araba koltuğu, bebek arabası, elektrikli sallanan ana kucağı hepsini sıfır gibi 3te 1i hatta çeyreği fiyatına aldığım oldu. Letgoda uygun ilanları kovalayıp görerek alınca çok avantajlı oluyor kesinlikle
2. el alınca zarar edilmiyor bu şekilde bu yönünü de seviyorum :) bizde joie serina ana kucağını 450₺ye almıştık şuan sıfırları 3bin den ikinci elleri 1500₺ den başlıyormuş. Bir senede ikiye katlamış, şimdi işimiz kalmadı satsak mı diye düşünüyorum ama doğması muhtemel ikinci çocuğa saklama fikri ağır basıyorFisher pricenin ana kucağını 250 tl'ye aldım. O hafta dolar bi fırladı 1750-2000 bandında seyrediyor şu an. :)
Bi masa vardı elimizde fazla. Hiç kullanılmamış. Aldığımız fiyattan fazlaya, piyasa değerinden alta sattık. Çünkü fiyatı 3 e katlamıştı.
2. el alınca zarar edilmiyor bu şekilde bu yönünü de seviyorum :) bizde joie serina ana kucağını 450₺ye almıştık şuan sıfırları 3bin den ikinci elleri 1500₺ den başlıyormuş. Bir senede ikiye katlamış, şimdi işimiz kalmadı satsak mı diye düşünüyorum ama doğması muhtemel ikinci çocuğa saklama fikri ağır basıyor
Miss ben momox`tan aliyorum.Kargo parasi yok.Iade aliyorlar.Üst segmentteki marka ürünlerinden aliyorum.Cogu cok az kullanilmis.Ben 2. el alırım ama genelde giyilmemiş/az giyilmiş alırım. Genelde Ebayden alıyorum. Sezon dışı naneler, hediye gelip giyilmeyen naneler, üretim/ihracat fazlaları derken gayet iyi şeyler oluyor. Sezon dışı satılan designer kıyafet ve makyaj malzemesi alıyorum genelde.
Bir de Modacruzdu sanırım 0 şekilde kullanılmamış makyaj malzemelerine dek geldim, sahibine hediye gelmiş onlar da rengi/markayı sevmemiş satıyor oluyor.
2. el elbise uygun fiyata gelen lüks markaysa alıyorum dediğim gibi, Zaraysa almanın mantığı yok yani yani zaten Zara kumaş kalitesiyle ünlü bir marka değil ki20euro-30 euro bandında alacağını alıyorsun, 1-2 sezon giyiyorsun daha fazlasını bekleyenler bu mağazaya gitmiyor zaten. TL değer kaybettiği için insanlarımızda pahalı = iyi kalite algısı oluşmuş sanırsam ama alakası yok. TLnin geldiği yer utanç verici
ben de diyorum ki bu kiz nasil her yere gidiyor.Anladim ki isin sirri merkezi yerlerdeki kücük oteller:)Bu arada nisantasi deyince icim bir hos oldu.Okudugum bölüm ordaydi.Amerikan hastanesinin arkasi.Hergün Nisantasin`dan Besiktasá yürür vapura binerdim.Aradan 23 yil gecti.Uzun zamandir gidemedim oralara.Istanbul öyle bir degisti ki icim sizliyor, gidip göremiyorum.Höh yok daha neler
İstanbulda faklı faklı lokasyonlardan çok çok iyi şeyler almışlığım var..Pangaltındaki mağazalarda yerli tekstil ürünler, satılıyor hepsi o kadar güzel ki. 10m ötesinde Nişantaşı lüks alışverişi başlıyor... Tamm böyle Pangaltı-Noşantaşı sınırında ufak bir otelde kalmıştım, alışverişseverler için şahane bir lokasyondu.
Kartal tarafindan gelince metrodan iniste 8-10 dk idi sanirim,ben de pandemi olmasa planlamistim ama oyle kaldi..Akasya avm var uzunçayır metrosunda iniyorsun hangi taraftan geleceksin birde .
Pazarın ön tarafında imam hatip lisesi var birde.
Ya bazi insanlar da cok garip ama.Dolap filan yoktu kizim kucukken.Cok guzel ve az giyilmis kiyafetleri vardi.Hep gonderdim verilecek insanlari bilen kisilere hurclarla.Ben de durum tam tersi durum. Oğlumun kıyafetlerini dolaba yüklüyorum. Genelde daha yüklerken arkadaşlarım istiyorsatamadan veriyorum. Tüm arkadaşlarım öyle. Mesela benden on kat zengin arkadaşıma geçen ayakkabısı küçüldü dedim ay o markaya bayılırım bana ver dedi daha yükleyemedim kaptırdım
Bence eşyaların sürdürülebilir olması dünya için de gerekli. Ben çok olumlu bakıyorum
Anka yillarca hep oyle yaptik,cok az giyilmis dunya kiyafet,cocuklar cabuk buyuyor,olmuyor giysiler artik.Abiye tarzı, bebek beşiği vs çok satış yaptım ama almak tercihim değildir.
Çocuk kıyafetleri, kendimizinkileri vs satmayı değil tandıklarıma vermeyi seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?