2. Ele bakış açınız nedir samimi olarak

Ben hiç alıp satmadım 2. el ama karşı değilim. Hijyenik değil diyenler, mağazalarda da insanlar deniyor, kabinde yerlere düşüyor, hatta alıp iade edenler var.
Ben bir alışveriş sitesinde 2. El bölümü var ilk açıldığında bakıyordum. Mesela Kumtel marka küçük bir ısıtıcı var, bizde de var aynısı şimdi yükseldi fiyatı ama o dönem 79-89 gibi birşeydi fiyatı. Dolapta onu gördüm bizde de olunca baktım fiyatı 125 TL, birisi yorum yapmış 100 TL olur mu diye hayır demiş satıcı. Bir süre sonra BİM’e falan 79 TL’ye geldi ilanlarında gördüm. Sıfır ürün fiyatından fazlaya satmak çok saçma değil mi?

öyle satanlar var ama kimse almıyor ürünlerini.en az yarı fiyatına konulmalı 2. else.bazen bakıyorum liğme liğme olmuş ayakkabıyı sırf marka diye pahalıya koymuş.neden alsınlar?onu alacağına daha düşük bir markadan sıfır alır

Evet sosyete servisleri oluyor ya onun gibi turlar iyi sosyeteleri gezdiren
bizim eve yakın pazara cidden sosyete denilecek kadınlar geliyor çoğunlukla.pahalı araçlarla geliyorlar saçlar başlar havalıı.ben servisle gidiyorum ama oraya kadar benzin harcamam bedava gitmek varken

Dolap'ta iade çok rahat olmuyor. Etiketli olmadığı sürece oradan almıyorum. O sebeple letgoyu kullanıyorum. Seviyorum :) marka ürünler ve bebek eşyaları gibi kısa süreli kullanıma açık ürünlerde özellikle çok mantıklı geliyor.

orayı hiç denemedim memnunsan iyidir.kızın bisikleti var küçüldü elimde kaldı yepyeni orada satabilirim sanırım.dolapta nasıl kargolayayım bisikleti olmaz

orayı hiç denemedim memnunsan iyidir.kızın bisikleti var küçüldü elimde kaldı yepyeni orada satabilirim sanırım.dolapta nasıl kargolayayım bisikleti olmaz

Baya memnunum. Hem ürünü elimize alıp inceleyebiliyoruz aynı şehirde olunca. :) beğenmezsez almıyoruz.
Şimdilerde oto koltuğuna bakıyorum. İnşallah güzel bir şey denk gelir.

Baya memnunum. Hem ürünü elimize alıp inceleyebiliyoruz aynı şehirde olunca. :) beğenmezsez almıyoruz.
Şimdilerde oto koltuğuna bakıyorum. İnşallah güzel bir şey denk gelir.
Bende büyük eşyalara letgodan, küçük kargolanabilecek eşyalara dolaptan bakıyorum. Araba koltuğu, bebek arabası, elektrikli sallanan ana kucağı hepsini sıfır gibi 3te 1i hatta çeyreği fiyatına aldığım oldu. Letgoda uygun ilanları kovalayıp görerek alınca çok avantajlı oluyor kesinlikle

Fisher pricenin ana kucağını 250 tl'ye aldım. O hafta dolar bi fırladı 1750-2000 bandında seyrediyor şu an. :)
Bi masa vardı elimizde fazla. Hiç kullanılmamış. Aldığımız fiyattan fazlaya, piyasa değerinden alta sattık. Çünkü fiyatı 3 e katlamıştı.

2. el alınca zarar edilmiyor bu şekilde bu yönünü de seviyorum :) bizde joie serina ana kucağını 450₺ye almıştık şuan sıfırları 3bin den ikinci elleri 1500₺ den başlıyormuş. Bir senede ikiye katlamış, şimdi işimiz kalmadı satsak mı diye düşünüyorum ama doğması muhtemel ikinci çocuğa saklama fikri ağır basıyor

2.düşününce saklamak tabi daha mantıklı :) bir daha o fiyata alamayız.

Üniversitede , Ahmet Hamdi Tanpınar 'ı bir dönem ders olarak işleyince, her eşyanın bir enerjisi olduğuna inanmak zorunda bırakıldım. Bu nedenle ben, 2.el ürün tercih etmiyorum, dahası edemiyorum. Karşı mıyım, tabiiki de hayır! Günümüz koşullarında aşırı mantıklı bir uygulama.
Verdiğiniz örneklere bakılırsa üzgünüm;ama arkadaşınız art niyetli davranmış. Kendi çocuğuna belirttiği markadan alıp: " Ay çok güzel, sen de ......'dan bak " minvalinde bir cümle kurmasının başka bir açıklaması olamaz.
Gerçi gereksiz bir insanmış zaten. O ne öyle: " Ben çocuğuma ne aldım baaaaak, hem de markası şu, fiyatı da bir görsen var ya.... " Tuhaf ve çok itici. Madem bu kadar sizin çocuğunuzu düşünüyor, kendi çocuğuna alırken sizinkine de hediye etseymiş . Bence tatlı canınızı sıkmayın, o kişiyle de münasebetinizi gözden geçirin.

Miss ben momox`tan aliyorum.Kargo parasi yok.Iade aliyorlar.Üst segmentteki marka ürünlerinden aliyorum.Cogu cok az kullanilmis.

ben de diyorum ki bu kiz nasil her yere gidiyor.Anladim ki isin sirri merkezi yerlerdeki kücük oteller:)Bu arada nisantasi deyince icim bir hos oldu.Okudugum bölüm ordaydi.Amerikan hastanesinin arkasi.Hergün Nisantasin`dan Besiktasá yürür vapura binerdim.Aradan 23 yil gecti.Uzun zamandir gidemedim oralara.Istanbul öyle bir degisti ki icim sizliyor, gidip göremiyorum.

Akasya avm var uzunçayır metrosunda iniyorsun hangi taraftan geleceksin birde .
Pazarın ön tarafında imam hatip lisesi var birde.
Kartal tarafindan gelince metrodan iniste 8-10 dk idi sanirim,ben de pandemi olmasa planlamistim ama oyle kaldi..
Ya bazi insanlar da cok garip ama.Dolap filan yoktu kizim kucukken.Cok guzel ve az giyilmis kiyafetleri vardi.Hep gonderdim verilecek insanlari bilen kisilere hurclarla.
Bir akrabamin komsusu vardi,evleri kat kat,arabalari keza.

Beni gorunce yapisti,senin kizinin kiyafetlerini bana ver benim kiza olur,ne yapiyorsun onlari vs.Dedim abla senin kizin iri,sanmiyorum olacagini,ben onlari dagitan birine gonderiyorum,veriyorlar.

Yok benim kiza ver olur onlar sen bana ver.
Tamam satilik olur,dolap vs isteyen alsin da varlik icindeyken israrla istemek.

Dolap gibi uygulamalari cok faydali buluyorum,eskisi gibi yirtilinca yamayarak kim giyiyor,esyalar dogmadan ölüyor,el degistirerek yasamasi cok mantikli bana gore..

Abiye tarzı, bebek beşiği vs çok satış yaptım ama almak tercihim değildir.
Çocuk kıyafetleri, kendimizinkileri vs satmayı değil tandıklarıma vermeyi seviyorum.
Anka yillarca hep oyle yaptik,cok az giyilmis dunya kiyafet,cocuklar cabuk buyuyor,olmuyor giysiler artik.
Fakat verilenler giydirdi mi,ben bir de cekiniyordum,arkadaslarima soruyordum verebileceginiz birisi var mi diye.Cunki kabul edecegini kesin bilmediginiz birine teklif etmekte kirici olur.Fakat boyle biliyorsun ki kullanacak olan aliyor,bu cok guzel.Bazilari da benim gibi dusunuyor ki,gecenlerde birisi abartisiz 15 16 parca esyayi 45 tlye filan koymus,gonderirken alicisinin bilgisi dahilinde biraz yipranmis giysileri de eklemis,koca bir koli esya ihtiyaci olana gitmis,bu cok guzel bir sey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…