- 10 Nisan 2014
- 43.411
- 115.701
- 798
- Konu Sahibi portakalkeki
-
zevkler ve renkler tartışılmazmış.güle güle kullansın ne diyeyimmBu arada fosil demişken, visiting olarak gittiğimde ABDdeki şirket yöneticisi amca evine davet etmişti. Adam o kadar zengindi ki sapıtıp 100.00 dolara fosil almış, vitrine koymuş bana da gösterdi. Tırnak kadar bir taştı, dinozor kakasıymış öyle demişti
Bu konuda ceyceyi tekrar üstüme sıçratmak istemiyorum ama ben dedim onu. Linçlemedim fikrimi belirttim sadece. Ama ceycey linç olarak her fırsatta ortaya sürmekte kararlı gördüğüm kadarıyda. “Ben” alamam içime sinmez, mücevher benim için özel bir şeydir başkasının kötü enerjisini istemem üzerimde dedim. Hala aynı fikirdeyim. Hayır maydanoz için pazarlık yapmıyorum.
Abowww poka okadar para verilirmi ayolBu arada fosil demişken, visiting olarak gittiğimde ABDdeki şirket yöneticisi amca evine davet etmişti. Adam o kadar zengindi ki sapıtıp 100.00 dolara fosil almış, vitrine koymuş bana da gösterdi. Tırnak kadar bir taştı, dinozor kakasıymış öyle demişti
E ben de öyle dedim zaten. Ben almam, alanı da engellemiyorum, yaftalamıyorum, hor görmüyorum. Bana ne çünkü. Benim içime sinmez dedim sadece.Ben de almam alan da beni alakadar etmez. Ben almıyorum diye alanlara da kımbilir bilmem ne için pazarlık yapıyorlardır gibi düşüncem hiç olmadı.sacmalik diye de adlandırmam. Herkesin kendi tercihi doğrultusunda yaşar.
E ben de öyle dedim zaten. Ben almam, alanı da engellemiyorum, yaftalamıyorum, hor görmüyorum. Bana ne çünkü. Benim içime sinmez dedim sadece.
Aynı şey enerji için de geçerli. Ben inanıyorum inanmayana zorla inanacaksın demiyorum. İnanmayan gelip “ininmiyin biyli şiyliri” deme haddini kendinde buluyor ama ne hikmetse. Kendilerine saygı beklerken saygı göstermeyi unutuyorlar bazen.
konuda yoktu hemen üstüne alındı geldi.o eski konuda bir çok üye bana karşı yorum yaptı oysa.ayrıca sitede istediğim konuya istediğim yorumu da yaparım.kurallara aykırıysa mune hanım gerekeni yapar zaten.site 2 3 kişinin tekelinde değil bize ayar çekecek.onbinlerce kadın üye buraya.kendisiyle aynı fikirde olunca beğeni de atıyorum .kimse baskı yapamaz bende kimseye baskı yapamam sitede.netBen de almam alan da beni alakadar etmez. Ben almıyorum diye alanlara da kımbilir bilmem ne için pazarlık yapıyorlardır gibi düşüncem hiç olmadı.sacmalik diye de adlandırmam. Herkes kendi tercihi doğrultusunda yaşar.
Abowww poka okadar para verilirmi ayol
konuda yoktu hemen üstüne alındı geldi.o eski konuda bir çok üye bana karşı yorum yaptı oysa.ayrıca sitede istediğim konuya istediğim yorumu da yaparım.kurallara aykırıysa mune hanım gerekeni yapar zaten.site 2 3 kişinin tekelinde değil bize ayar çekecek.onbinlerce kadın üye buraya.kendisiyle aynı fikirde olunca beğeni de atıyorum .kimse baskı yapamaz bende kimseye baskı yapamam sitede.net
Bende biraz anneniz gibi düşünüyorum alırım da giyerim de 2.el sıkıntı değil zaten marka almam maddiyattan dolayı ama artık herkes ihtiyacı olmasada kullanmadığı ürünü satıyor,sadaka niyetine ölmüşlerinin sevabına ihtiyacı olana veren kalmadıEvet ya, bazı insanlar ikinci eli fakire sadaka olarak görüyor. bunların başında da benim annem vargeçenlerde yakın arkadaşım ev taşıdı. Dolabını düzenlerken artık giyemedigi small beden gömlek, klasik pantalon falan ofis kıyafetlerini ayırmış,bana verdi. Çünkü evlendi kilo aldı,doğum yaptı kilo aldı ,veremedi yapıştı falan, beş yıldır giyemedigi kıyafetler. Hem dolapta fazlalık, hem de yani olmuyor. Düşünmüş,ayıklamis kaç poşet. Ben de içinden giyinecegim tarz olanları aldım, kalanını mahalledeki giysi kumbarasina attik. Annem eve giysi posetleriyle girdigimi görünce başladı 'ne münasebet, sen eski kıyafetlere mi muhtacsin' falan neden muhtaç olayım ki? Ofiste giyinecek klasik pantolon,gömlek,elbiseler. Zaten kendim de alsam bu tarz şeyler alırım aynı avmden.
Hiç gocunmam valla:) bana biraz kompleks gibi geliyor böyle şeylere takılmak. Ben kendi değerimi biliyorum, ikinci el giyinmek benim değerimi düşürecek bir hareket olamaz bile:) pahalı bir şey almak da benim değerimi yükseltecek bir şey olamaz.
Eee daha ne yani
Hay ağzına sağlık arkadaşım. Anlatamıyorum bir türlü.ceycey ben o bahsettiğin konuyu da hatırlıyorum. O zamanda kimse sana ayar çekmemişti sen kendikendine yükselmiştin. Kudra o zaman da fikrini yazmıştı ama sen olayı çok yanlış anlamıştin. Elestirildigini düşünmüştün ama olay seni eleştirmek değildi aslında herkes kendi düşüncesini yazıyordu. Boşuna gerginlik yasadiniz bence.
Bende biraz anneniz gibi düşünüyorum alırım da giyerim de 2.el sıkıntı değil zaten marka almam maddiyattan dolayı ama artık herkes ihtiyacı olmasada kullanmadığı ürünü satıyor,sadaka niyetine ölmüşlerinin sevabına ihtiyacı olana veren kalmadı
pandemi öncesi hep veriyordum kıyafet oyuncak ayakkabı takı ne varsa ama bizlerinde eski maddiyatı düşünce satmaya başladım ama çok uygun fiyatlara satıyorum çabuk gitsin evden diye.alanlar da memnun ben de.parayı da çocuğa harçlık veriyorum ya da hesapta biriktirip sıfır ürün alıyorum oradan.bir penye don 30 tl idi pazarda.elbette hesap yapacağız.Ben katılıyorum yaf, insanlar o kadar geçim sıkıntısındaki artık 20tlyi bile hesap ediyor. Eee gönlü geçtiği kıyafet varsa da satıyor para için malum her kuruşun hesabı yapılıyor artık, ihtiyacı olanlara verme bence de ciddi şekilde azaldı.
Hay ağzına sağlık arkadaşım. Anlatamıyorum bir türlü.
Cevab veremedi farkındaysanEnerjiye inanırım maydanozumu da manavdan alırım:)
Cevab veremedi farkındaysan
Ben pazardan alıyorum valla, pazar en sevdiğim şey
"İninmiyin biyli şiyliri" demek için nasıl bir had lazım size göre? Bunun saygısızca bir tarafı olduğunu hiç düşünmüyorum. Üstelik çoğunlukla kırıcı ve kaba yorumlar yapan size karşı fazlasıyla nazik olduğumu düşünüyorum. Ceycey sizden bahsetmemiş, ben siz olduğunuzu bile bilmiyorum, gelip de "koymuş"lu mesajları yazan ne yazık ki sizsiniz. Hangi saygıdan bahsediyorsunuz tam olarak? Sınırlarını sizin belirlediğiniz, kimsenin size "kırıcısın" bile diyemeyeceği, konuların çoğuna aslında hakkında ufacık bir fikriniz olmadığı halde bile dan dan biliyormuş gibi yazabildiğiniz türden bir saygı mı? Baktım, ama bende o tarz bir saygı yok hanımefendi.E ben de öyle dedim zaten. Ben almam, alanı da engellemiyorum, yaftalamıyorum, hor görmüyorum. Bana ne çünkü. Benim içime sinmez dedim sadece.
Aynı şey enerji için de geçerli. Ben inanıyorum inanmayana zorla inanacaksın demiyorum. İnanmayan gelip “ininmiyin biyli şiyliri” deme haddini kendinde buluyor ama ne hikmetse. Kendilerine saygı beklerken saygı göstermeyi unutuyorlar bazen.
Yok o senin düşüncen, bu benim düşüncem diyebilecek türden farklı fikirlere duyulan saygı. Olmayınca olmuyor, siz de haklısınız ne diyeyim."İninmiyin biyli şiyliri" demek için nasıl bir had lazım size göre? Bunun saygısızca bir tarafı olduğunu hiç düşünmüyorum. Üstelik çoğunlukla kırıcı ve kaba yorumlar yapan size karşı fazlasıyla nazik olduğumu düşünüyorum. Ceycey sizden bahsetmemiş, ben siz olduğunuzu bile bilmiyorum, gelip de "koymuş"lu mesajları yazan ne yazık ki sizsiniz. Hangi saygıdan bahsediyorsunuz tam olarak? Sınırlarını sizin belirlediğiniz, kimsenin size "kırıcısın" bile diyemeyeceği, konuların çoğuna aslında hakkında ufacık bir fikriniz olmadığı halde bile dan dan biliyormuş gibi yazabildiğiniz türden bir saygı mı? Baktım, ama bende o tarz bir saygı yok hanımefendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?