2. Ele bakış açınız nedir samimi olarak

zevkler ve renkler tartışılmazmış.güle güle kullansın ne diyeyimm

Ben de almam alan da beni alakadar etmez. Ben almıyorum diye alanlara da kımbilir bilmem ne için pazarlık yapıyorlardır gibi düşüncem hiç olmadı.sacmalik diye de adlandırmam. Herkes kendi tercihi doğrultusunda yaşar.

Abowww poka okadar para verilirmi ayol

E ben de öyle dedim zaten. Ben almam, alanı da engellemiyorum, yaftalamıyorum, hor görmüyorum. Bana ne çünkü. Benim içime sinmez dedim sadece.

Aynı şey enerji için de geçerli. Ben inanıyorum inanmayana zorla inanacaksın demiyorum. İnanmayan gelip “ininmiyin biyli şiyliri” deme haddini kendinde buluyor ama ne hikmetse. Kendilerine saygı beklerken saygı göstermeyi unutuyorlar bazen.

Ben de inanıyorum inanmayana da bırakalım bu işleri demem cunku bana ne ama saçmalıktan pazarlığa kadar gelmiş olay.

konuda yoktu hemen üstüne alındı geldi.o eski konuda bir çok üye bana karşı yorum yaptı oysa.ayrıca sitede istediğim konuya istediğim yorumu da yaparım.kurallara aykırıysa mune hanım gerekeni yapar zaten.site 2 3 kişinin tekelinde değil bize ayar çekecek.onbinlerce kadın üye buraya.kendisiyle aynı fikirde olunca beğeni de atıyorum .kimse baskı yapamaz bende kimseye baskı yapamam sitede.net

ceycey ben o bahsettiğin konuyu da hatırlıyorum. O zamanda kimse sana ayar çekmemişti sen kendikendine yükselmiştin. Kudra o zaman da fikrini yazmıştı ama sen olayı çok yanlış anlamıştin. Elestirildigini düşünmüştün ama olay seni eleştirmek değildi aslında herkes kendi düşüncesini yazıyordu. Boşuna gerginlik yasadiniz bence.

Bende biraz anneniz gibi düşünüyorum alırım da giyerim de 2.el sıkıntı değil zaten marka almam maddiyattan dolayı ama artık herkes ihtiyacı olmasada kullanmadığı ürünü satıyor,sadaka niyetine ölmüşlerinin sevabına ihtiyacı olana veren kalmadı

Aliyorumda satiyorumda ama sifirda cok aliyorum etiketli urun aliyorum yada cok yeni canta hic giyilmemis ayakkabi falan. Yani rahatsiz olduysaniz atmayin yada sakayla karisik herseyi dolaptan almiyorum deyin niye bukadar kafaya taktinizki

Bu iyi enerji kötü enerji muhabbeti nedir yahu. Sanki herseyi sıfır paketinde mi alıyorsunuz. Örnegin sıfır Toyota araba alacağıma ikinci el Volvo yada Tesla alırım. Cünkü onlar bana göre daha kaliteli kimden aldığıma degil arabanın kalitesine ve özelliklerine bakarım. İkinci el cok güzel kaliteli şeyler var. Zaten senin sıfır aldığın günün ertesi hemen ikinci el oluyor mantıken yada bir mağaza iflas ediyor diyelim bi bakmışsın herkes sürüyle oraya koşuyor kelepir diye , ozaman ordanda almamak lazım sonuçta kötü enerji

Hay ağzına sağlık arkadaşım. Anlatamıyorum bir türlü.

Çok uzun süredir dolap ve gardrop uygulamasini kullanıyoru. hatta dolabı sildim fiyatları yükseldiği için. ben çok memnunum hem bütçe olarak, hemde gerçekten dışardan pahalıya almak israf gibi geliyor.

Ben katılıyorum yaf, insanlar o kadar geçim sıkıntısındaki artık 20tlyi bile hesap ediyor. Eee gönlü geçtiği kıyafet varsa da satıyor para için malum her kuruşun hesabı yapılıyor artık, ihtiyacı olanlara verme bence de ciddi şekilde azaldı.

pandemi öncesi hep veriyordum kıyafet oyuncak ayakkabı takı ne varsa ama bizlerinde eski maddiyatı düşünce satmaya başladım ama çok uygun fiyatlara satıyorum çabuk gitsin evden diye.alanlar da memnun ben de.parayı da çocuğa harçlık veriyorum ya da hesapta biriktirip sıfır ürün alıyorum oradan.bir penye don 30 tl idi pazarda.elbette hesap yapacağız.

"İninmiyin biyli şiyliri" demek için nasıl bir had lazım size göre? Bunun saygısızca bir tarafı olduğunu hiç düşünmüyorum. Üstelik çoğunlukla kırıcı ve kaba yorumlar yapan size karşı fazlasıyla nazik olduğumu düşünüyorum. Ceycey sizden bahsetmemiş, ben siz olduğunuzu bile bilmiyorum, gelip de "koymuş"lu mesajları yazan ne yazık ki sizsiniz. Hangi saygıdan bahsediyorsunuz tam olarak? Sınırlarını sizin belirlediğiniz, kimsenin size "kırıcısın" bile diyemeyeceği, konuların çoğuna aslında hakkında ufacık bir fikriniz olmadığı halde bile dan dan biliyormuş gibi yazabildiğiniz türden bir saygı mı? Baktım, ama bende o tarz bir saygı yok hanımefendi.

Yok o senin düşüncen, bu benim düşüncem diyebilecek türden farklı fikirlere duyulan saygı. Olmayınca olmuyor, siz de haklısınız ne diyeyim.

Yorumlarımı da beğenmiyor ve rahatsız edici buluyorsanız iki tıkla gözardı etmek çok kolay, üstelik kampanyalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…